UTA Arad

Balint: „Deranjat de faptul că nu am marcat nici jumătate din ocaziile clare create, dar și de greșelile individuale din apărare”





UTA e neînvinsă de aproape trei luni de zile, dar nici nu a mai câștigat în deplasare de trei partide. După 1-1 la Cluj și 0-0 la Pitești, a venit un alt 1-1 în Capitală, cu Metaloglobus. Dacă după aspectul general al meciului, rezultatul poate fi echitabil, după numărul de ocazii clare create, se poate spune că arădenii au lăsat pe drum două puncte. Ursu și Bustea au irosit ocazii de singur cu portarul, ca să nu mai vorbim despre bara lui Ciprian Rus din finalul partidei cu trupa lui Marius Măldărășanu.

De altfel, antrenorul „Bătrânei Doamne” a subliniat greutatea ratărilor, dar și erorile de pe faza defensivă. „Știam că este un teren dificil atât la propriu cât și la figurat, iar Metaloglobus e o echipă redutabilă acasă. M-a deranjat faptul că, deși ne-am creat ocazii clare, nu am reușit să fructificăm nici măcar jumătate dintre ele. E bine că am ajuns acolo, dar trebuie să analizăm exact și faptul că am făcut niște cadouri, care, din punctul meu de vedere, pentru ceea ce ne propunem, sunt destul de greu de acceptat. Au fost greșeli individuale mari, în urma cărora adversarii și-au creat ocazii mari de gol. Și, după cum se vede, când nu pot să marcheze ei, ne băgăm singur mingea în poartă. Din păcate, este al treilea meci în deplasare în care nu putem scoate decât egal, iar la Cluj și astăzi am și condus noi pe tabelă”, a remarcat Laszlo Balint.

Cu fundașii și așa numărați, în condițiile în care Stancu a terminat socotelile cu acest an calendaristic, iar Șeroni nu și-a revenit după problemele la gambă, Melinte și Tomozei au acuzat și ei problem medicale în timpul reprizei secunde de la București. De altfel, fundașul de bandă stânga a și plecat mai repede la vestiar pentru a nu se accidenta și mai grav, așa că s-a jucat 10 la 10 pe final și asta pentru că echipa gazdă a avut un om eliminat (pe Sava) încă din minutul 77. Dar și Moise a șchiopătat după faza în care a fost lovit în mușchi de Mino Sota, dar tot el a fost avertizat pentru că a cerut socoteală. „Sunt chestiuni ce nu ne mulțumesc, dar încercăm să ținem capul sus și să facem față tuturor problemelor cu care ne confruntăm. Iată că și astăzi, practice, am mai pierdut încă doi jucători. Să vedem, nici nu știu ce formulă vom alinia miercuri și avem un meci extrem de important în Regie, cu Rapidul. E o restanță cu puncte importante puse în joc, iar adversarul e din toate punctele de vedere favorită. În primul rând, pentru că are o zi în plus de odihnă, în al doilea, pentru că am jucat două meciuri în 4 zile pe sintetic, care, iată, ne cauzează foarte multe probleme și bineînțeles faptul că evoluează în fața propriilor suporteri. Dar, chiar și așa, nu cred că suntem o victimă sigură și mergem să scoatem maxim din acel joc.  Asta e, ne numărăm pe degete, sunt cauze obiective, dar nu reprezintă o scuză, trebuie să găsim soluții să ne prezentăm optim la fiecare joc”, a adăugat tehnicianul arădenilor.

UTA rămâne în Capitală pentru duelul cu Rapid. Meciul din Regie va avea loc miercuri, de la ora 14:00, şi e restant din etapa a 10-a a ligii secunde.

Foto: Eduard VÎNĂTORU şi George FILIP / Mediafax Foto









30 comentarii

  1. E incredibil cum Ursu de doua ori si Bustea nu au reusit sa inscrie. Sper sa nu conteze pe viitor aceste ratari. Oricum slabi amandoi la finalizare. Cu Rapid sper sa fim mai pragmatici si sa convertim ocaziile create.

    0
    0
  2. O explicație de prim ordin e că echipa da gol greu. Chiar acasă muncește enorm la gol. Ar fi pe undeva firesc sa marce. Și totuși nu e așa chiar cu Cipri ,Buhacianu și Ioniță in teren.De asta se și retrage la prima reușită. Nu trebuie subestimat efortul de a nu inclina steagul la capitolul infringeri. Toate pretendentele au avut și. perioade slabe cu efect în clasament ,afara de UTA !! Nu putem cere mai mult. La mulți jucători nu. ar fi vorba de accidentări ,cat de recidive. Nimeni nu-i scutit de asta. Dacă îl iei la un RMN pe Melinte ,te și miri cum joaca .Hrezdac parca a. înghițit jăratec, în crestere. Miculescu.Am fost printre putinii care au anticipat că seva ajunge. și la Deta Deci o hiba e că se da greu gol Sa apreciem la UTA cu toate greutățile că e in grafic. Deocamdată ,și asta e de bine !!!

    0
    0
  3. Ce v-am spus băieți,sa nu avem accidentări, terenul foarte greu de la București ne-a creat mari probleme,chiar la construcție!!
    Felicitări Miculescu,se poate, unii suporteri sunt prea nerăbdători,(sa nu zic răi, cârcotași).
    V-am spus,și 2 puncte vor fii bune in aceaste meciuri la București,in condițiile date de accidentări nedorite, oricum echipa merită toate laudele,au jucat deschis,la victorie,puteam și pierde dar se vede că echipa (grupul),are valoare.
    In condițiile date va fii bun și un egal la rapid, deși la cum am jucat azi in anumite momente de joc poate vom l-ua toate punctele și dc jucăm un sistem cu 3fundasi, vedem ce surpriză ne pregătește balint.hai UTA,hai Aradul!!!

    0
    0
  4. Slab meci facut de UTA uni jucători joacă la alibi si alti la caterinca iar alți joacă pt adversari a .Rus 2 autogoluri ma intreb de sa renuntat la copaci si costin si joacă acest a.rus la UTA împrumutat de la petrolu numai balint stie dar vom afla si noi

    0
    0
        1. Dupa Razboi toti stim ca AR FI FOST MAI BINE DACA
          Deciziile s-au luat de catre staff si conducere, din pct meu de vedere este un lot in primele 3 din serie si ce au facut pana acum e bine
          Ivan a fost mai slabut ca valoare decat A.Rus in momentul imprumutului sau.
          E clar ca Uta e pe primul loc iar miecuri un X2 e perfect, pe Farul si Chiajna trebuie sa ii batem iar in primele 2 etape din retur daca luam 4 puncte e bine
          in pauza de iarna am incredere ca vor mai veni 4 jucatori pentru a ne ajuta sa promovam la pas.
          FORZA UTA

          0
          0
  5. imi pare rau sunt utist dar jocul UT-EI sufera! daca se joaca asa cu RAPID se pierde din start! haide UTA CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  6. Meci slab, jucatori incapabili, antrenor neinspirat. Cam asta se spune pe aici, de catre specialisti,care imi imaginez ca au recunoasterea( chiar internationala) valorii lor .
    Ce usor e sa dai cu pietre in conditiile in care echipa e pe primul loc!
    Dar specialistii stiu si cum va fi meciul cu Rapid. Incredibil!

    0
    0
    1. Meciul cu Rapid va fi ca si asta,ca si ala cu U,cu Ripensia,cu Resita etc.Daca asta e declaratie ca aia sunt favoriti din toate punctele de vedere eu nu mai zic nimic.Asa declaratie nu ai sa auzi de la Pancu sau Stoican asa slabi cum or fi ei ca antrenori.Bine ca suntem pe primul loc,nu e nevoie sa si aratam ceva prin joc.

      0
      0
      1. Ai dreptate, trebuia sa declare ca suntem cei mai tari, ca R. Moise il baga in buzunar pe Messi, ca CR7 e mic copil pe langa Buhacianu, ca in Romania, liga 2 e Premier League la patrat, ca avem un lot mai numeros ca Chelsea!!!

        0
        0
  7. 1. Prea de multe ori ne pierdem jocul, dupa ce conducem. Am pierdut deja prea multe puncte care le castigasem, deja. Azi, e adevarat.,.UTA putea fi penalizata cu penalty ( si era decisiv) 2. Cum sa ramani in 10, cind Tomozei schioapata si Balint nu il scoate ? Crasa iresponsabilitate a antrenorului . 3.. A Rus e punct fix, desi avem under 21 destui ( azi Hrezdac si Miculescu chiar buni). Baiatul asta;, in aparare , e pericol public, in atac…e nul . 4 De ce mereu intra Ionita,
    ? Lui Balint nu-i e clar ca e si gras, si fara ambitie si fara eficienta ? 5. Ursu si Bustea, adusi la cererea lui Balint au valoare limitata, sint sub…juniori, Romario Moise ” sta ” doar sa bata faze fixe. 6. Nu mi-e limpede de ce , asa de des, stoperii fac erori fatale, azi am avut sansa cu portarul 7. Stam intr-un singur atacant , in C Rus, Bugaceanu e subtire, inconstant fara tehnica , doar e iute, Ionita nu conteaza.. 8. Mijlocul sta in Hrezdac, R. Moise nu produce nimic, nu pune osul, ,Mai bine ar fi impins in atac, linga Rus. ,Ursu este…ca „ursu, „, Lorenzi, ..joaca rar. 9. Prea multi accidentati . Dar Tomozei, Spancu si Puscas s-au rupt, clar pe mana antrenorului, care i-a fortat …aiurea Azi tomozei putea fi salvat prin schimbare. Pacat, ne lipsesc citiva , si la iarna trebuie facuta curatenie. Mie Balint incepe sa mi se para prea comod,prea suficiant si prea increzut.

    0
    0
    1. Domnul meu le amesteci ca la Ploiesti. La atatea puncte negative cum scri tu mai sus imi pare rau dar tot timpul vezi partea goala a paharului. Noi toti vedem ca nu jucam ca Liverpool sau ca City nici macar ca Barca sau Juve nu jucam. Da, fiindca suntem o echipa de Liga2 din Romania. Atata se poate. Da, si asa cum jucam noi daca cineva n-ar sti clasamentul ar crede ca suntem deja picati. Se spune ca nici unul nu e profet in tara lui. Balint sa fie contestat la el acasa. Avem antrenorul pe care ni l-am dorit cu spiritul lui UTA in el(fost jucator de-al nostru). Doreste de la meci la meci sa faca bine. Chiar incepem si avem avantaj. Mi se pare ca sezonul trecut incepeam toate meciurile de la -1 mai tot timpul. In primele minute ne dadeau toti gol. Si Balint ar vrea macar un FL. Coman daca nu un Man sau poate un Van Diyck in aparare sau macar De Bruyne la mijloc. El i-a adus pe astia ii cunoaste. Ce sa faci daca marea lor majoritate cad de la prea multe meciuri. Da, pe care noi nu le-am facut grele amanand 2 meciuri cand le puteam juca, Toti spuneti de ce ala si nu alalalt sau de ce forteaza cu unu altu pai daca nu are altul acolo. Stancu s-a rupt fiindca A Rus era suspendat. Tomozei a mai ramas singur pe postul lui si poate n-a comunicat ca e accidentat. A. Rus acum cica ii oaia neagra ca a dat 2 autogoluri. Un autogol e un ghinion care de fapt l-a lovit mingea nefericit de ambele ori. Eliminarea de la Turris nu comentez. Acum fata de meciul cu Cluj chiar am jucat ceva. Am avut 2-3 ocazii de gol clare singur cu portarul plus bara. Apoi vedem ca ne-a scos Iacob. Foarte bine de aia ii acolo cand trece mingea de toti sa nu treaca de el. Plus cica a fost penalty. Nu prea cred am mai vazut si la case mai mari ca nu se da tot timpul. Parca la Liverpool cu City mi se pare ca nu s a dat fundasul lui Liverpool nu era cu mana la spate. Apoi de cate ori am fost noi furati in viata asta? Uneori se mai compenseaza. Avem cu acest joc pe care tot il huliti cea mai buna aparare si cel mai bun atac (asta cu tot ca s-au luat golurile cu Getica). Si cu acest joc pe care nu il observati noi suntem acolo pe locul 1 cu un meci mai putin. Va dati seama Dvs ca jucand asa prost cum spuneti va dati seama cum joaca ceilalti daca noi asa de prost jucand suntem pe 1. Nici n-am cuvinte sa spun ce amar ma apasa cand citesc pe aci si numai nemultumiti sunt. Voi in viata reala, pe bune, nu gresiti niciodata sau totul este perfect toti sunteti castigatori de Mondiale si Europene pe acolo pe la lucru pe la voi?

      0
      0
  8. Veșnic nemulțumiți. Uitați-vă la alții care pierd puncte acasă la greu. Suntem cei mai constanți. Suntem liga 2 din Romania, a-ți uitat, facem comparații cu cine? Spania, Germania ? Așa antrenor cu așa caracter nu am avut de nu știu când. Adevărul e că nu merităm fotbal în Arad. Oare cei care știu doar să critice vin și pe stadion sau stau doar la calculator. Nu știu ce suporter e ăla care în timpul meciului are timp să dea doar cu pietre în declarații?

    0
    0
  9. Dragi jucători aici sunteti la judecata poporului. Cand castigati sunteti mai buni ca Real Madrid si cand pierdeti sunteti jucatori de liga 5. Asa ca nu vă lăsati amagiti de laude de trei zile si nici nu puneti la inimă critici nejustificate. Ei au uitat că jucati din trei în trei zile plus drumuri.

    0
    0
  10. Stefan,te rog frumos nu m-ai intra in discuție sau in analiza meciului când tu nu ai habar de tactică sau de profilul jucătorilor!!!!
    Nu pot să-ți răspund la toate aberațiile dar dc ai fii atent ai observa că toți juniori din lot in afară de Deta nu sunt fundași.
    Rus e juniorul care ne permite sa avem m-ai multe variante de la mijloc in sus,nu vb de antrenor sau jucători când tu nu observi va terenul de la metaloglobus nu e m-ai bun decât cel de la „Bendea”,poate nu ești din Arad și nu înțelegi ce spun.
    Tu ai jucat fotbal, urmărești, înțelegi acest sport, adică fotbalul?
    Fără să fiu rău te rog frumos nu m-ai fa comentarii doar de dragul de a ieșii in evidență, aici nu e Facebook sau altă rețea (sa nu vb urât) ,care sa arate nivelul de inteligență sau dorința de afirmare a maselor de proști din Romania.

    0
    0
  11. Cosmin, o sa ma abtin, o sa-ti urmez sfatul. De la unul, care scrie : „nu m-ai intra”,..,..”toti juniori din lot”,, …” sa avem m-ai multe variante”,… „nu m-ai fa”, eu….nu astept aprecieri..Am jucat fotbal, ,…nu despre „inteligenta si dorinta de afirmare ” am scris..Daca unii sint fericiti, sa fie ! Eu iti aduc aminte ca am mai avut, in trecut 2 baraje ratate si atunci eram pe loc promovabil, in timpul competitiei. Ce e la urma conteaza. Oricum si orice ai spune la Turris, la Cluj, la Ripensia, la Metaloglobus , macar in 2-3 din ele putem lua puncte …ca le aveam deja luate. Ai dreptate despre ….”masele de prosti „, chiar imi place cum te exprimi, elegant si obiectiv.. Nici un jucator sau vreun antrenor , care azi e la UTA ( si UTA a adus multi…) nu ne face cadouri, ei muncesc pe bani,si din ce se spune ,la UTA deocamdata se plateste bine, Nu mai vorbesc ca se circula cu avionul se sta la hoteluri bune. De ce sa nu asteptam si rezultate , mai bune ? De ce sa pierdem puncte cu care azi eram detasati ? Unde era UTA azi, fara acest extraordinar portar ? Nu ma incalzeste ca acum sintem pe primul loc, cind puteam fi cu detasare mai mare acolo. La sfarsit conteaza. Sa fii sanatos !

    0
    0
  12. D-ul Ștefan va invit sa împărtășit entuziasmului grupului de 40 de suporteri care , ,,,notta bene au făcut o deplasare de suflet !! Evoluția echipei poate fi analizată în moduri diferite . Adică ce se așteaptă și ce se obține. Puține grupări facă fatza la. modelul de promovată. Ia uitati-va la Mioveni.!! Să pierzi în halul ăla cu Rapid !! Pe același plan UTA convinge prin rezultate. Rămîne și prin joc ! Că iubitor de UTA , nu se poate să nu fi văzut și viitoarele trasee de evoluție pozitivă !! RESPECT !!

    0
    0
  13. Dle Ionescu-Gavrila…Desigur cei 40 de suporteri, care s-au dus sa vada UTA, cu Metaloglobus , nus-au intors tristi, dar erau fericiti , daca UTA batea, si se intorceau distrusi daca …arbitrul dadea penalty in min 93., sau Iacob nu era …cum a fost. Multi vor merge si miercuri, cu Rapidul, desi e in timpul saptamanii, ca dragostea lor., fata de UTA..e imensa. Exult cind vad ca UTA este iubita si incurajata. Eu nu de Mioveni ma tem, .., eu ma tem de Rapid, de Petrolul, de Farul, chiar si de U Cluj. Spun ca .Mioveniul a fost conjunctural pe primul loc, desi echipa asta stie juca,….cind vrea, si ne-a cam enervat….la Arad.. Din orisice opunct de vedere am analiza, sa pierzi atatea puncte , pe final de meci,avute deja in buzunar nu este benefic. daca vrem promovare. Asa daca vrem , ca in trecut, sa ajungem ( doar ) la baraje , in care sintem batuti , dinainte de a incepe …atunci …se poate lauda mult si bine .Nu pricep ce deranjeaza pe un utist, cind arati , cu argumente, ca se fac greseli mari, repetate si intolerabile. Oricum….cred ca e mai bine sa ….mai tac. Desi nu va fi simplu. Unanimitatea in laude imi aduce aminte de altceva. Mai spun o chestie :Rapid, Petrolul si Farul au si mai multi bani ca UTA, au si „spate” mai bun, sint frecvent ajutate de fluierasi, au multi suporteri,au si stadioane ( ma rog Rapidul va avea). De aia …UTA trebuie sa se teama, sa fie prevazatoare, sa nu imprastie punctele. Zic…eu, si vad ca supar…pe unii.

    0
    0
  14. Și eu vad concurenți pe Rapid sau Petrolul . Ajutați fotbalul arădean prin observații pertinente . Cine nu dorea un 1-0 final în multe partide. Trecind la cei responsabili. să cădem de acord că au limite . La posibilități fizice și. …. salarii Mihăilă de la Craiova avea 1.800 lei și la transfermarket a sărit la milioane de euro !! Apoi sa ne gândim . Și jucătorii traversează o perioada pe care alte formații nu le-au oferit-o SANE BUCURAM ,CUM ZICE FILOZOFUL DE CLIPA. Am adăugat noi să luptăm că această clipă să dea rezultate

    0
    0
  15. 1 – 1 !!! Destul de bun scorul dar se putea si mai bine de atat in in conditiile atator accidentati la echipa si meciuri din trei in trei zile cu deplasari foarte lungi. Este foarte bine ca UTA. noastra este in grafic. De la iarna incolo, lucrurile se vor schimba , Laszlo Balint, in mod sigur va aduce la echipa 2-3 jucatori de valoare plus ca vor reveni si accidentatii . Cu Rapidul din Ferentari, cu siguranta va fi un meci foarte, foarte greu,un egal va fi extraordinar la cate probleme de efectiv are Balint la echipa. In orice caz, UTA. va intalni o echipa foarte artagoasa, foarte motivata, gru, foarte greu va fi, vom vedea ce va fi !!! HAI BAIETII ,MOTIVATI-VA, INCURAJATI-VA PT. UN REZULTAT CAT MAI BUN!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  16. vad ca sant o gramada care se plang, eu sant multumit avand in vedere campionatul trecut cand eram in zona retrogradari ce mai pot spune decat felicitari,,,,,trebuie sa tinem cont ca avem un lot cu vreo 3 sau 4 accidentati e mai mult decat ok eu zic sa asteptam iarna de pe primul loc si dupa aceea vorbim…..forza uta

    0
    0
  17. Uta e in grafic clar se putea mai bine dar uta nu are buget de finantator primeste niste bani si din aia trebuie sa faca echipa!cred ca balint e antrenor foarte bun nu trebuie criticat jucatorii nu dau intotdeauna randament dar la general suntem in grafic desi clar cu un pic de inteligenta se putea mai mult!o mare problema e indisciplina jucatorilor de acea apar atatea gafe cred ca uneori uni jucatori nu sunt motivati suta la suta in retur va fi alta poveste inca nu se stie ce si cum va fi de aia nici nu are rost sa comentam daca am reusi sa invingem la rapid ar fi o victorie de 6 puncte pt ca in retur va conta mult!bafta uta si multa incredere bafta balint un antrenor foarte bun mai ales din punct de vedere al caracterului asta face mult in ziua de azi uirati va la antrenorii pancu sau stoican balint pare un lord pe langa cei doi !

    0
    0
  18. Intrebare pentru redacyia sau administratorul aceste-i pagini….se poate folosi acelasi nume de catre mai multi Useri? adica nu este la voi in baza de date salvat numele si adresa de e-mail? Nu-i corect, eu nu m-am ascuns niciodata cine sunt dar constat ca in mymele meu scrie altcineva aici…Rusinica !

    0
    0
  19. Intrebare pentru redactia sau administratorul aceste-i pagini….se poate folosi acelasi nume de catre mai multi Useri? adica nu este la voi in baza de date salvat numele si adresa de e-mail? Nu-i corect, eu nu m-am ascuns niciodata cine sunt dar constat ca in numele meu scrie altcineva aici…Rusinica !

    0
    0
    1. nu scrie in numele tau, scrie doar cu o porecla la fel ca tine, Gabriel … dar mailulruile si adresele de unde scrieti sunt diferite

      0
      0
      1. si poreclele cum le spui tu ….nu ar trebui sa fie diferite? Daca , continuati asa ve-ti pierde din cititori !

        0
        0
        1. 🙂 pai nu pot eu sa impun nimanui ce nume sa-si puna … daca vrei sa se stie cine esti, sa nu te confunde nimeni, ai optiunea sa comentezi prin facebook … apropo … si pe facebook sunt mai multi cu acelasi nume si nu-si pierd clientii …

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button