UTA Arad

Tomozei nu e accidentat grav, dar rămâne incert pentru jocul cu Rapidul





La finalul partidei cu Metaloglobus (scor 1-1), Laszlo Balint susținea că a mai pierdut doi jucători pentru meciul cu Rapidul, dar, astăzi, lucrurile nu mai atât de sigure. Ieșit de pe teren înainte de intrarea în prelungirile disputei din cartierul Pantelimon, terminată zece contra zece (la gazde a fost eliminat Sava în minutul 77), Marius Tomozei părea cel mai grav, dar rezultatul RMN-ului efectuat aseară nu e îngrijorător. Piciorul stâng al fundașului de bandă utist e doar inflamat, iar durerile se resimt în special în zona genunchiului.

În această seară, „Tomy” va ajunge la un medic specialist din Capitală, va face și o injecție în genunchi, iar mâine sau chiar miercuri, înainte de jocul cu giuleștenii, se va lua o decizie în ceea ce-l privește. Alternativa pe banda stângă ar fi Șeroni, dar nici acesta nu e sută la sută apt, având în vedere problemele la gambă.

În rest, Cristi Melinte și Romario Moise, care au terminat și ei șchiopătând disputa cu trupa lui Marius Măldărășanu, par a fi bine și se va conta pe serviciile lor miercuri. Lorenzi ar putea fi și el apt, în timp ce Isac va ajunge și el la medic în această seară, alături de Tomozei, pentru un tratament în zona mușchilor inghinali.

Cazați la Hotel Mirage din Snagov, utiștii se pregătesc la baza sportivă de la Corbeanca, înainte de meciul cu Rapidul, de miercuri, restant din etapa a 10-a a Ligii a II-a la fotbal.









11 comentarii

  1. UTA trebuie sa invinga Rapid!!!Pentru baieti,pentru clasament,pentru gura sparta Pancu ,pentru Florinel ManeA,specialistul in carduri bancare si nu in ultimul rand pentru noi,toti suporterii!
    HAI UTA!!!

    0
    0
  2. Pe noi oricum nu ne bagă nimeni în seamă, doar Rapid și Petrolul contează, doar pancu și stoican sunt antrenori, vedeți și televizările doar miticii. Dați totul pe teren să vadă toată lumea cine-i UTA. MULTĂ BAFTĂ, suntem lângă voi cu inima !!!

    0
    0
    1. IN ULTIMA VREME UTA TOT A FOST TELEVIZATA,NU VEZI CA FRF DORESTE PROMOVAREA UTA ARAD ? AM FOST ARBITRATI CU DEDICATIE DUMINICA…..CE MAI VREI,SA SE DEA TOTI LA O PARTE ?

      0
      0
      1. In primul rand ai putea sa nu strigi, in al doilea rand ce are sula cu prefectura , televizarea cu promovarea ? Daca ar fi asa pe primle elocuri ar fi Farul , Argesul , Petrolul si Rapid , in nici un caz noi

        0
        0
  3. Stimati jucatori utisti hai sa facem macar un egal in Regie cu Rapidul durului fundas cpt.Ionut Voicu care cam rupe tot…….!!!(sa fie atentionat centralul meciului)! pentru ca sa uitam de cele 3 autogoluri si sumedenia de rateuri a unora din atacul utist.Poate acum avem noroc si nu mai scapam victoria printre degete….Ati vazut cum Metaloglobus a tras cu noi si nu trebuia sa se faca afirmatia ca….poate Ov.Herea ar fi bun la UTA in viitor,dar eu spun ca e lent si fara vlaga iar noua ne trebuie tinerei de 23-24 ani, nu batranoci….In etapa consumata duminica poate ati vazut >>meciul tovarasesc<<( de intrajutorare) dintre pitesteni si ploiesteni,pe cand cu UTA acesti pitesteni au jucat militareste ! Mult succes UTA si sa-l incurcam pe arogantul moldovean Pancu ! Sportarad se mai lucreaza la gazonare cum baga Bibart ca sambata parca era termenul finalizarii !!!!

    0
    0
  4. Asa imi doresc si eu ,ca UTA. , baietii cu sfaturile si incurajarile bravului Laszlo Balint , cei care vor intra pe teren in primul 11, sa faca o partida cat mai buna ,si un meci egal nu-i de colo acasa la rapidisti!!!. Stiu, va fi foarte greu dupa doua zile sa te refaci dar nu imposibil. Baietii trebuie,mai ales linia de atac, sa fie mult mai atenti la finalizare la ocaziile mari in fata portii pt. ca fotbalul nu te iarta !!! Sa ma ierte HLISTEI, dar el nu trebuia sa iasa la interviu inainte de meciul cu UTA. sa dea declaratii impotriva UTA.-ei unde s-a format ca fotbalist si mai ales ca este si ARADEAN, MAI BINE NU IESEA SA DECLARE NIMIC SI FILOZOF RAMANEA !!! Sper ca baietii ,sa ii inchida gura lui Pancu, jucand foarte bine si sa scoata cel putin un meci egal s-au poate VICTORIA !!! HAI BAIETII , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! VA FI GREU DAR NU IMPOSIBIL !!!

    0
    0
  5. Bateti rapidul jucați cu inima si cu mintea, puneți osul, si capul sus să nu fiți timorati de publicul giulestean, vom avea si noi galerie , ne ajută si SUD-ul , dacă pierdem (doamne-fereste) si petrolul câștigă in cealaltă restanță de miercuri ne egalează in clasament! Jucați la victorie , incercati să atacati si dacă conduceti pe tabelă, pasati adversarul , să nu-i lăsați să vină peste voi! Eu cred că dacă intrăm hotărâți, nu avem cum să nu câștigăm, fiindcă in ansamblu suntem mai buni ca ei! Nu mi-a plăcut declarația lui Balint că rapidul e favorită din toate punctele de vedere!? Sună a alibi in caz de infrangere, dacă nu cumva vrea să adoarmă adversarul! Baftă spartanilor! Deraiați rapidul miercuri!

    0
    0
    1. @Florin…nu te lua dupa declaratii,pentru ca sunt de adormit copiii!Mai tii minte cine a fost primul care a declarat public ca o vede pe UTA,principala favorita la promovare?Oare nu arogantul Pancu?
      Personal,nu mi-e teama de „ansamblul” Rapid(teren,galerie,jucatori,mass-media,presiune…) ci mi-e teama doar de noi..(indisponibiltati,oboseala,variante care pot veni de pe banca)…In rest,de nimeni si de nimic!UTA nu are nimic de pierdut!Presiunea este la ei,la Rapid….vulcanul cu lava este in clocot acolo si acesta ar fi avantajul nostru…Acolo sta „Sabia lui Damocles”,gata sa cada….Banuiesc ca vor juca dur,la intimidare,dar sa nu ne hazardam in fel si fel…..
      Curaj baieti!Suporterii adevarati, suntem alaturi de voi,la bine si la rau!
      Bafta multa!Hai baieti,HAI UTA!!!!

      0
      0
  6. Ce minune sa vazut azi la știrile din sport,dc bate rapid vine la un punct de locul 1, adică de noi,dar presa imparțială din București a omis să spună că UTA mai are o restanță iar rapid va sta etapa următoare, teoretic și dc pierdem putem termina turul cu 7 puncte avans față de rapid!!
    Posibil sa avem probleme dc nu va putea juca Tomozei, dacă rezistăm fizic nu cred că vom pierde, parcă se creaza o presiune prea mare înainte de meci,a câștigat rapid la Mioveni și gata sunt favoriți 😠, inconstanta miticilor nu o remarcă mass-media națională,in fine nimeni nu spune că dc câștigăm cu rapid avem sanse la promovare sau cel puțin ne putem consolida locul 1 in clasament!!!

    0
    0
    1. Mmmda…@Cosmin….unii numidu-va „Doctore”….Repet….presiunea artificial creata nu este pe noi….ci tocmai prin prisma prea exageratei mediatizari prin toate mediile,on-line,TV,scrise,presiunea se intoarce tot pe ei,Rapid,Petrolul….
      Parerea mea,ca mai linistiti ca si in acest sezon,nu am mai fost de foarte mult timp si ani,tocmai ca nu am auzit pe nimeni din conducere sau jucatori pronuntand cuvantul magic..”PROMOVARE”….chiar daca stim cu totii ca pe acolo se tinteste,in sfarsit faptic,nu declarativ….Drumul pana acolo este lung si presarat cu „bolovani”…..nu numai pentru noi,ci pentru toate doritoarele mai mult sau mai putin declarate….
      Totusi,pentru moral,ar fi bine sa terminam turul pe primul loc…posibilitati exista…Apoi,sita cerne….
      Intotdeauna meciul urmator este cel mai important!Vom vedea….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button