Polo

„Internaționalul” Chioveanu aduce un mare plus pentru poloiștii AMEFA-ei: „Un jucător valoros de la care cei tineri au ce învăţa”





După succesele cu Rapid Bucureşti, despre poloiştii de la AMEFA Arad începe să se vorbească din nou la un oarecare superlativ. Un lot creat de Cristian Cosma din juniorii Faragău, Schill, Toth,
Barbur, Nagy, Maier, Luncan au Horaţiu Mureşan, plus cei câțiva jucători cu „greutate”: Hodăgeu, Băltean, Grama, Palotaş, Samuilă sau Furj.

Dar, încă un nume epatează prin CV-ul e care îl etalează, Mihnea Chioveanu. Vorbim despre un poloist de 32 de ani cu rezultate remarcabile la Steaua Bucureşti sau CSM Oradea. Om de naţională, facând parte din lotul care ocupa locul 7 la Europenele de la Zagreb, din 2010. Să mai punem la socoteală şi participarea la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. „Este un poloist care aduce un mare plus de experienţă în lotul nostru. Un jucător valoros de la care cei tineri au ce învăţa. Mă bucur că evoluează pentru noi, a ajuns la Arad printr-o conjunctură favorabilă. I-am propus să ne ajute şi a acceptat”, susține antrenorul AMEFA-ei, Cristian Cosma.

În dubla cu Rapid, disputată weekendul trecut la Arad, Chioveanu a înscris cinci goluri în contul arădenilor, care au strâns deja patru victorii în grupa valorică 5-8 în Superliga Națională de Polo.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button