UTA Arad

Balint, despre victoria cu Farul: „Cu sufletul, cu inima! Chiar și așa, lipsiți de energie, nu i-am dat nicio șansă adversarului să devină periculos”





Antrenorul „Bătrânei Doamne” a avut două fețe, mai bine spus, două stări, la conferința de presă de după meciul cu Farul Constanța. Una calmă, vorbind cu admirație față de elevii săi și public, iar o alta vulcanică, cauzată de programarea restanței cu Chiajna peste doar două zile. UTA a câștigat din nou în fața propriilor suporteri, în condițiile în care avea în picioare 180 de minute oficiale la finalul unei săptămâni în care trupa de pe Litoral și-a canalizat energiile exclusiv spre acest meci.

Octavian Ursu a fost cel care a decis destinația punctelor și cucerirerea titlului de campioană de toamnă de către echipa sa. „Încep prin a adresa mulțumiri jucătorilor mei și publicului. Această victorie a fost obținută în primul rând cu sufletul, cu inima. Vedeți și dumneavoastră că ne este din ce în ce mai greu, dar băieții, în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, fără energie și plin de lovituri, strâng din dinți și fac tot posibilul ca această echipă să iasă cu fruntea sus de pe teren. Din fericire, s-a întâmplat acest lucru și contra celor de la Farul. Mulțumim publicului, care a fost extraordinar și astăzi. Sunt trei puncte extrem de importante din toate punctele de vedere. Vedeți și dumneavoastră că, practic, nu i-am dat nicio șansă adversarului să devină periculos.  Chiar și așa lipsiți de energie, băieții au luptat din prima până în ultima secundă și au demonstrat până la ultimul fluier al arbitrului că își doresc să câștige toate punctele în joc. Iar această abordare a fost cheia pentru victorie”, a spus imediat după meci Laszlo Balint.

UTA e prima la finalul turului, indiferent de rezultatele ultimelor meciuri ale rundei cu numărul 19, dar și ale restanțelor de marți și miercuri. „Nu mă interesează clasamentul. Ne bucurăm oamenii au strigat că UTA e pe primul loc, dar pe min personal mă interesează cum va arăta clasamentul după ultima etapă. Băieții demonstrează meci de meci că sunt adevărați eroi, dar nu e normnal acest lucru. Suntem oameni nu suntem roboți, iar unui robot i se mai schimbă bateria din când în când. Noi nu avem baterii, dar avem suflet și o să avem până la sfârșitul campionatului. Indiferent de cum va ieși, băieții aceștia merită toate aprecierile și mă bucur că oamenii din tribună știu să-i încurajeze și pe calea asta țin să le mulțumesc”, a adăugat Balint.

Chiar dacă nu a avut o evoluție perfectă, Sorin Bustea a dat randament pe postul de fundaș stânga pe care l-a mai jucat doar în deplasarea de la București, cu Rapidul. „A jucat foarte bine, inclusiv etapa trecută. S-a adaptat cerințelor, dar, v-am spus, în momentul în care îți dorești, în momentul în care pui suflet sau în momentul în care ai pasiune pentru ceea ce faci nu contează pe ce poziție în teren evoluezi. E foarte important să transmitem acest mesaj și astăzi asta am făcut”, a mai spus tenicianul „roș-albilor”.

UTA a strâns 35 de puncte după 18 partide, iar ultimul meci al turului e programat peste două zile, tot pe „Motorul”, cu Concordia Chiajna. „Chiar dacă sunt doar 48 de ore până la următorul mecii, o să facem tot posibilul să ne revenim și să căutăm cele mai bune soluții, să vedem pe cine băgăm în teren. Dar, vă garantez că, indiferent de cine joacă și dacă o să aduc fotabliști de la Under 19 o să joace 2000% ca să câștigăm meciul”, a mai punctat Balint.

21 comentarii

  1. Ce penibila treaba asta cu jucatul la 2zile. Ca sa vedeți și voi despre ce ii vorba. Noi mai avem de jucat cu Călărași și Petrolul amândouă meciurile se joaca duminica și de la ora 13. De ce cu Farul am jucat duminica de la ora 11:30? Ca sa poată ăștia lasă liniștit meciul cu Chiajna marțea de la ora 14. Ireal ce de maro s au facut și Chiajna și FRF. Cum sa joci la 48 de ore și câteva minute. Ca dacă puneau meciul de la ora 13 asa cum se joaca celelalte care au mai rămas de jucat imediat poți reprograma meciul cu Chiajna miercuri. Tu le facii un bine și ei îți rad în nas. Marți la stadion trebuie pus presiune pe ei de la încălzire. Huiduiți tot meciul când ating mingea. Nu poți sa intorci un favor pe care ți l face UTA asa cum fac ei.

    0
    0
    1. S-a jucat la 11,30 pentru ca la 13.30 a fost Clinceni-Dinamo . Cum bine a zis Balint …facerea de bine etc etc , toata lumea e acoperita de regulament in acest caz, doar ca omenia sau corectitudinea in zona taranilor din Ilfov este la minim absolut , dar asta cel putin pe mine nu ma mira deloc .

      0
      0
  2. „I-am spus magazionerului să nu spele echipamentul, că nu se va usca până marți. Să le pună doar la uscat, dacă e nevoie jucăm și diseară. Se pare că batem toate recordurile din lume, suntem singura echipă care joacă 9 meciuri în 30 de zile, într-o singură competiție. Mai mult, meciurile 7 și 8 le joacă la 48 de ore distanță, este inuman! E inuman ca în momentul în care televiziunea ne pune să jucăm duminică, cei de la Chiajna să nu ne mai răspundă la telefon și apoi să ne spună cu zâmbetul pe buze că jucăm marți. Asta, după ce noi am acceptat derogarea, însă eram programați să evoluăm sâmbătă cu Farul. Ok, vom juca marți, dar le dau scris că vom fi și mai puternici, că vor avea de înfruntat un stadion întreg. Oricine va juca, și dacă le va da sângele pe nas, va face în așa fel încât să iasă cu capul sus de pe teren, în aplauzele oamenilor. Ne vom lega genunchii, vom alerga cu ei în mână, dar vom arăta ce echipă super-motivată vom fi”.

    Acest mesaj trebuie afisat in vestiarul echipei , la intrarea in stadion , reclama pe stadion, peste tot unde e vizibil ! HAIDE UTA !!!

    0
    0
  3. Pt. ceea ce a facut Chiajna pt. a refuza UTA. sa amane meciul cu o zi pt. ca asa a fost intelegerea in caz de astia de la Digi au pus meciul cu Farul ,duminica, ei nu mai vor sa respecte intelegerea si nu fac altceva decat prin nesimtirea lor sa tulbure apele in meciul de marti si cu siguranta o sa se astepte la un stadion Motorul foarte, foarte incins si inversunarea jucatorilor UTA.-ei da a da totul pe teren incat astia de la chiajna ,sa nu miste pe teren si buneanteles va infrunta pe propria piele vuietul foarte negativ asupra lor din partea toturor suporterilor si galeriei pe tot parcursul meciului !!! Vai mama voastra chesnenilor ce va va astepta in in ziua meciului la ARAD !!! PE EI PE MAMA LOR, HAI BAIETII, SA NU MISTE PE TEREN ASTIA, SPULBERATII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
    1. Mulțumesc jucătorilor pt victorie,celor ce critica galeria le spun că o galerie cu oamenii care mănâncă semințe sau fac poze in loc sa cânte nu poți face atmosferă!!!
      Probabil va trebui sa fie cineva care sa remedieze aceste probleme deși mie mi-ar fi rușine să,”dorm’ in galerie!!!
      In rest,sper sa fi-m marți mult mai gălăgioși, trebuie sa fi-m răi, precum e cu poli sau cu unii mitici mai celebrii decât Chiajna!!!
      Hai UTA,hai Aradul!!

      0
      0
      1. Asta cu semințele aș interzice ..scuipă țăranii semințele pe cei din față, lasă mizerie în urma lor, oare asa fac si acasă? Deci serios, care e diferența că pe strada amendam samânțarii, și pe stadion nu?
        Se opresc apele și sucurile la intrare dar semințele, nu? La cfr cluj de doi ani e interzis cu bomboane agricole! Referitor la galerie, UTA nu a excelat niciodată la acest capitol, în comparație cu u cluj, craiova sau poli sau rapid. Noi mai cu UTA UTA …lo lo loooo lolololo lololo UTA? nu avem un repertoriu ca alte galerii, decat ,,de la dunare la sena” dar si pe ala il cunosc maxim 40 de insi. Chiar mă uitam si azi la galerie, au 2 steaguri! Noroc cu cascaraveta din incinta stadionului, asa isi mai cumpără lumea fulare cu UTA. Domnule Meszar, va rog să luati in considerare interzicerea semintelir pe stadion!

        0
        0
  4. Antrenor mai profesionist si cu astfel de abilități motivaționale, noi n-am avut la Arad de ani de zile. Balint era antrenorul de care aveam nevoie de atatia si atatia ani. Un om adevărat care ne va conduce spre promovare fără doar sau poate!

    0
    0
  5. Felicitări Giuszy! ”Muscati” din ei ca din măr! Cate puteți atatea să le dați, fără jenă! Cată nesimțire si lipsă de respect în breaslă, parcă n-ar fi toți sportivi.

    0
    0
  6. Greșeli acceptate de federație Unui club advers nu-i poți cere onestitate. Conduceri. care sunt sub cerințe ,că cea din Chiajna abia așteaptă așa ceva . Ca Rapid. Totul. pleacă de la nerespectarea programului țintar care are date sigure cu doua dintre. ele intermediare. TV,-,ul avea de ales din cele de simbata la 11 sau o nocturna la derby ,vinerea . S-a acceptat greșit jocuri lunea și chiar marțea ,dindu-se peste cap. programul de pregătire ,pentru câțiva euro . Pe la alții când joacă lotul mare ,B-ul nu joaca Se schimba date in cazuri majore de boala sau că acum la Barcelona la meciul cu Real !! Spune-i asta lui Burleanu,care n-ai jucat fotbal nici pe strada când era mic !!

    0
    0
  7. Eu unu nu știu ca UTA sa fi avut vreodată un astfel de antrenor care sa știe ce vorbește știe sa motiveze știe ce înseamnă UTA, elegant.Dar marți nu ii văd bine pe cei de la Chiajna au înverșunat pe toată lumea de la UTA și vai cai ce viața o sa aibă atât pe gazon unde băieții o sa rupă tot chiar dacă sunt vlăguiți de puteri dar puterea o sa fie de la noi de la suporteri ceea ce cei de la Chiajna nu au cum sa știe ce înseamnă a avea suporteri adevărați și răniți.UTA ESTE NUMAI UNA

    0
    0
  8. Nu ştiu dacă se poate dar ar trebui ca Cipri Rus să nu-i dea fanionul cu UTA la începutul meciului ca un semn că s-a luat act de nesimtirea lor. Dar nu numai acum, tot timpul dacă va mai fi meci cu ei. Sper să nu.

    0
    0
    1. Mai mult as zice. Știi ca la început de meci se da mana cu adversarul. Toți jucătorii trec și dau mana cu arbitrii si apoi cu jucătorii adverși. As spune sa se oprească toți la arbitri și sa se întoarcă inapoi. Respectul se tratează cu respect. Pe lași și nesimțiți sa i tratam și noi cu spatele.

      0
      0
      1. Deja o dati in lambada..jucatorii se respectă între ei, pun pariu că nu va fi nici înverșunare sau intrări dure, doar pt că nu s-au înțeles conducătorii lor asupra unei date de disputate. Pânä la urmă sunt colegi de breaslă, și mai mult sau mai putin sunt victimele deciziilor celor care conduc!

        0
        0
        1. Adică, tu Vali, crezi că o conducere nu se consultă cu antrenorul si cu echipa la astfel de decizii? Tu crezi că nu s-a luat decizia împreună? eu zic că s-a luat împreună. cine a zis să fie intrări dure? o să fie fotbal cu un scor mare, zic eu.

          0
          0
  9. Ce vorbesti tybalt ,cum sa scoata UTA. un meci de egalitate cu astia de la chiajna ? Chiar nu iti dai seama ce vorbesti !? La cata agitatie si nervozitate s-a acumulat dupa refuzul chiajnei dupa intelegerea facuta ,iti dai seama ca, UTA. ii mananca unt pe paine marti cu toate greutatile de la lot, nu mai pui si intreg stadionul care va crea o atmosfera incredibil de negativa asupra lor !!! Deci, dupa parerea mea, UTA. va castiga cu siguranta cu neseriosii de la chiajna !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, PE EI PE MAMA LOR !!!

    0
    0
  10. Cipri Rus, sa nu accepte sa faca schimb de fanioane cu ei pt. ca nu merita acesti neseriosi !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button