UTA AradzTOP ARTICOLE

Live-text Liga a II-a, ora 14: UTA – Concordia Chiajna 1-0, final





La nici 49 de ore de la încheierea partidei cu Farul Constanța (scor 1-0), din cadrul ultimei etape a turului Ligii a 2-a la fotbal, UTA intră din nou pe teren pe puncte. O face contra Concordiei Chiajna (locul 15, 21 de puncte) astăzi, de la ora 14, pe arena „Motorul”. Restanța din cadrul etapei a 11-a a suscitat destule discuții pentru maniera în care a fost „negociată” data de disputare de cele două cluburi, Laszlo Balint transmițând un adevărat mesaj războinic pentru confruntarea de peste două ore.

Formații:

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Fl. Ilie, Bustea – Miculescu, Hrezdac, Moise, Oroian – Ioniță, C. Rus. Rezerve: Bolboaşă – Isac, Paşcu, Buhăcianu, A. Gavrilă, Deta, Vulturar

Chiajna: Greab – Ivanovici, Dumitraş, Dobrosavlevici, Fota – Albu – Ion, Ciucureanu, Obedeanu, Eug. Nica – Bari. Rezerve: Costache – Olteanu, Stănică, Hamzaoui, Rob. Ivan, Păun, C. Neagu

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Alexandru Filip (Galați), Ovidiu Timar (Marghita – Bihor). Rezervă: Dorin Voina (Reșița)

Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare). Radu Bîtea (Oradea)

Partida de azi, de la ora 14, va putea fi urmărită în direct pe TV Arad și contul de youtube al clubului UTA

Min. 1: A început partida de la Arad pe o vreme însorită de toamnă. Sunt aproximativ 2500 de spectatori, în ciuda orei lucrătoare dintr-o zi de marți la care se dispută partida.

Min. 5: Penalty pentru UTA! Oroian pătrunde pe stânga după o fentă scurtă și e faultat din spate de Obedeanu

Min. 6: GOL UTA! Moise execută pe jos, puțin în stânga lui Greab, care atinge balonul, dar nu poate evita golul

Min. 15: Hrezdac pasează în adâncime, Greab reține balonul din fața lui Miculescu. Portarul oaspeților a fost protejat și de Ivanovici

Min. 21: Schimbare la Chiajna: Iese Obedeanu, intră R. Ivan

Min. 23: Bustea pătrunde pe stânga până în careul mic, dar nu pasează în fața porții pentru Miculescu, preferă un dribling și e deposedat de Dumitraș

Min. 27: Ioniță trage puțin pe lângă vinclu de la 21 de metri, dar obține și faultul pentru că Bari l-a faultat în momentul execuției. Moise a executat la 2 metri peste poartă faza fixă rezultată

Min. 32: Bustea a centrat din stânga, Miculescu a reluat cu capul din careul mic, de puțin pe lângă bara din stânga lui Greab

Min. 35: Albu a tras de la 18 metri, Iacob a reținut din plonjon, din stânga sa

Min. 36: Contră a UTA-ei, C. Rus îl amgajează pe Oroian în  careu, acesta e singur cu Greab în 12 metri, încearcă să trimiță cu spițul pe sub el, dar portarul gazdelor agață balonul

Min. 42: Bari preia de lângă Tomozei în 6 metri lateral stânga, dar Iacob îi blocheză unghiul la timp.

Min.45: Albu centrează în careu de pe stânga, Ciucureanu, nemarcat, reia cu capul din 7 metri exact în brațele lui Iacob.

Min.45+1: Fluier final al primei părți. UTA conduce cu 1-0. Meciul e deschis, pe contre, la Arad.

Min, 46: S-a reluat meciul la Arad, fără schimbări în cele două formații

Min. 51: L. Ion trage din demi-voleu peste poartă din 14 metri lateral dreapta

Min. 54: Schimbare la UTA: Iese C. Rus, intră Buhăcianu

Min. 60: Chiajna a început mai bine actul secund și după o fază fixă din dreapta. Dorbosavlevici a tras în blocaj, apoi mingea i-a revenit în 12 metri și a tras de puțin pe lângă bara din stânga lui Iacob

Min. 63: Contră a UTA-ei, Melinte îl lansează pe Buhăcianu perpendicular pe poartă, L. Ion îl faultează din postură de ultim apărător și e eliminat de pe teren

Min. 67: Galbene pentru Ilie și Nica

Min. 73: UTA se mulțumește să controleze tactic meciu în 11 contra 10

Miun. 74: Un doi Ioniță – Buhăcianu, ultimul trage de la 7 metri lateral dreapta în blocaj

Min. 75: Fază legată a UTA-ei, finalizată cu șutul lui Ioniță la colțul scurt, respinge Greab

Min. 77: Galben pentru Ciucureanu

Min. 78: Schimbare la Chiajna, iese Bari, intră C. Neagu

Min. 80: Cartonaș galben pentru Fota

Min. 82: Dublă schimbare. La Chiajna, iese Ciucureanu și intră I. Păun. La UTA, iese Oroian, intră Isac

Min. 85: Hrezdac îl angajează pe Ioniță în dreapta, acesta trage puternic de la 15 metri, pe lângă colțul scurt

Min. 87: Ocazie pentru oaspeți. C. Neagu centrează din corner, Păun reia cu capul de la colțul lung o jumătate de metru peste poartă

Min. 90: Trei minute de prelungiri

Min. 90+1: Galben pentru Ioniță

Min. 90+2: Schimbare la UTA; iese Ioniță intră Vulturar

Min. 90+3: Galben și pentru Iacob

Min. 90+4: Fluier final la Arad. UTA evoluatt eroic și cu încă trei puncte obținute acasă se distanțează la 7 puncte în fruntea clasamentului în fața celor de la Mioveni și Rapid.









39 comentarii

  1. S-o trezit si taranu din Chiajna,ai muls vaca ma boratura???as vrea sa-ți vad fața aia de taran imbaxit,te-ai apucat tu sa vorbești,dute si ară in gradina ca nu te poti caca de foame,vorbeste marele suporter a ,,senzationalei,,echipe Chiajna,care in 4 sezoane in liga 1 a adunat suporteri cat UTA la un antrenament,astazi va punem crucea si va doresc o viață veșnică in liga a 3-a,hai pa………….

    0
    0
  2. Salutare oameni buni !
    Pentru cei ce nu pot ajunge la meci, cum putem vedea meciul in direct pe You Tube ?
    Hai UTA !!!

    0
    0
  3. 1-0 la pauza , un joc bun, exceptand neglijentele de la ultima faza, care putea narui golul marcat. Se pare ca Tomozei va fi schimbat. Chiajna fara sa para teribili, au un joc tehnic, agreabil, dar si cam…boem. UTA se zbate, se vad jucatorii absenti. Doamne ajuta ! mai un gol sa avem….liniste !

    0
    0
    1. Da!! Analiza pertinenta!! Felicitari!!
      P. S. Poti sa te apuci de gazetarie sportivă!!
      P. P. S…. Eee.. si putin subiectivism… UTA… „Se zbate” .. De fapt e de analizat!! Felicitari!!

      0
      0
  4. Incredibil cite ratări…Nu poți să ratezi chiar în halul asta,ești singur cu portarul și încerci să înscrii cu finețe că tu oroian ești Messi….ce dracu atitea driblinguri am p…lea in careu șutează mingea …nesincronizari după atitea etape împreună …sper sa nu scăpăm printre degete victoria de astăzi. Ar fi bine că Tomozei sa ramina la vestiare. E obosit produce panică la adversari dar și multe pase aiurea se prea complică.

    0
    0
  5. Un 1-0 chinuit plus un 0-0 deseara ar fi minunat.Iacob e portar.Publicul excelent pentru marti la ora 14.Pentru noi doar UTA conteaza.Haide UTA !

    0
    0
    1. Si Chiajna au avut destule ocazii de gol la nivelul la care sunt ei si la oboseala acumulata a UT-ei.Noroc cu ratarile lor si cu prestatia portarului UT-ei.Ce ratare a avut Buhacianu in prelungiri ,nu se poate asa ceva !

      0
      0
    1. Astia 2 care s-au bagat aici la comentarii fac parte dintre paduchii aia de pe digi care asistati social fiind stau toata ziua se injura si fac tot felul de ironii din astea de 2 bani pe situl ala de 2 lei.Atata pot,atata fac,nu ai ce sa le ceri mai mult,asta-i nivelul maxim pt ei.In rest si-au furat-o ghiolbanii din chiajna cu tot cu tertipurile si ironiile lor.Drum bun spre liga 3.HAI UTAAAAAA!!!!!

      0
      0
  6. S-a terminat, greu, dar bine. S-a vazut oboseala la multi. Enervant Bugaceanu cind ajunger singur cu portarul, dar tot el a „scos” eliminarea. B R A V O !…UTA e pe primul loc !

    0
    0
  7. Bine ca am batut si azi, chiar dacă din nou jocul modest dar o putem pune pe seama oboselii…Pentru cel ce-mi contesta comentariul de Duminică referitor la Buhaceanu, ai vazut ca am avut dreptate, a vazut si Balint ca mine…Azi tin sa-i felicit pe băieți și in mod special pe Oroian, i-mi place cum crești…În rest numai de bine ! Hai UTA !

    0
    0
  8. BRAVO BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! CINE E PE PRIMUL LOC ? CINE E PE PRIMUL LOC ? UTA E, UTA E , UTA ARAD, UTAARAD UTA ARADARAD UTAARAD UTAARAD UTAARAD UTAARAD UTAARAD UTAARAD UTAARAD !!!

    0
    0
    1. Pt.o zi marti si la ora 14 un public minunat un antrenor si o echipa minunați bravo la toata lumea.

      0
      0
  9. Cu toate problemele, am castigat si cu Farul si cu Chiajna,vom merge la Calarasi si apoi acasa cu Petrolul.Speram macar 4 puncte,iar apoi vacanta binemeritata cu bucate de sarbatori,cu putin vin si o palinca inainte de masa.Toate pana aici sunt O.K.
    Dar cu lucrarile la stadion cum stam .Acolo este cam pauza.Degeaba monteaza firma gazonul,daca restul lucrarilor sunt in stand-buy.Grupuri sanitare,tribuna oficiala,invelitoarea stadionului,scaunele de la T 1 si T 2,etc,cine raspunde de aceste lucrari.
    Vom promova si nu vom avea unde juca !

    0
    0
    1. S-a inceput montarea scaunelor si la tribuna, dar inca este mult de lucru la interioare. Acolo este cel mai mult de lucru, si sper sa se miste muncitorii si in iarna, altfel nu vad cum nu vor rata din nou termenul…

      0
      0
      1. E bine ca se misca ceva .La iarna sa se lucreze la grupurile snitare,la tribuna oficiala,si la imbracarea exterioara a stadionului comform proiectului.Cu mobilizare de mesteri se poate rezolva pana la primavara.Doamne-ajuta !

        0
        0
  10. Obiectiv indeplinit! Bravo UTA! Tomozei neaparat are nevoie de un pic de pauza, sper sa mai reziste inca 2 etape. Este un fundas foarte bun, dar parca e mai stors ca toti ceilalti in ultimele 3 etape, Hrezdac a avut o zi foarte reusita, chiar ma surprinde cat de mult a crescut comparativ cu anul trecut, Oroian sper sa marcheze cat de curand, in rest bravo pt toti! UTA! UTA! UTA!

    0
    0
    1. Cam toți jucătorii au avut parte de odihnă cu trei excepții: Tomozei, Melinte și Ilie. Din cauza accidentărilor pe băieții ăștia n-a avut cine să-i înlocuiască și numai ei știu cum au dus până acum toate meciurile. Pentru mine ei sunt eroii acestei perioade.

      0
      0
  11. Bai papagalule,tu spui taranusi dar adevaratii tarani santeti voi sudistii .faceti tara de ras cu smecheriile voastre.pardon,doar credeti ca santeti smecheri,defapt santeti nesimtiti

    0
    0
    1. Uta, știi cântecul acesta: voi sunteți gunoaie de mitici, sa nu va mai prindem pe aici, Ardealul e al nostru, tara e a noastră, ne pisăm pe capitala voastră! Forza UTA ARAD! 💪💪💪

      0
      0
  12. FELICITARI UTA si jos palaria in fata tuturor jucatorilor utisti,in fata lui Balint si a conducerii echipei noastre care astazi s-a daruit enorm pentru acest 1-0,Niciodata UTA sa nu-si mai amane meciuri caci ati vazut cum am >gafait< spre final,comparatie titrata in Prosport !Balint acum nu mai faceti antrenamente si lasa jucatorii sa se odihnesca,ca-s rupti….!Chiajna lui Auras Brasoveanu,mare mafiot a incercat sa ne incurce,dar Marius Omut a fost corect,fapt pentru care la anul circa o saptamana sunt in SM la distilaria lui Bran IOAN(a avut fica ministra sporturilor…)si precis il intalnim si pe acest Omut ca sa-l cinstesc….!Bine ca Buzaul luiu Ilie Stan a incurcat Petrolul,echipa ce are capitan pe unul Ionita f.bun si poate ajunge la UTA ca si CIRNAT(Sepsi)ce e neam cu o fina de-a mea….!Arbitrajul a fost bun,nu ca Coltescu ce si-a baut joc de Sepsi eliminand usor 2 jucatori din Sf Ghe.si a dat un 11 m pt.Hagi,total inexistent……HAI UTA si o victorie la Calarasi si suntem sudati de locul 1,ca sa moara dusmanii !

    0
    0
    1. Tu ai pile si la Real Madrid, asa-i? Fiul cumnatului de-al 7-lea al sotiei de-a 4-a a unchiului varului verisorului vecinei de la etajul 4, din blocul in care ai vrut sa stai cu seful CCA din 1972.. Gresesc?

      0
      0
  13. Titi Gascanu, nu te inteleg de ce vorbesti asa de urat ?Ce te supara ? Ca este UTA. pe primul loc ?

    0
    0
  14. Felicitari UTA,baieti,antrenor,staf,impresar !Mai rezistam doua meciuri in acest an,apoi putina odihna si relaxare,recuperarea celor accidentati,mai doua -trei transferuri unde este cazul,si vom defila spre Liga 1.
    Ideea mea fixa este cu definitivarea stadionului si omologarea acestuia pentru meciuri de Liga 1 din iulie-august 2020,Sper sa avem cel putin 5000 de abonati plus inca 3000 de platitori de bilete la fiecaremeci din Liga 1
    Si atunci este suficient stadionul ca si capacitate.Exceptii meciurile cu Poli cand vor fi i L 1,FCSB,Dinamo,Craiova,Cluj.Mult mai putini cu Clinceni,Mioveni,Voluntari,etc
    Important este sa sustinem UTA,sa vina sponsori importanti pe langa ea,sa li se ofere conditii bune jucatorilor care vin ,dar sa fie respectati si jucatorii crescuti la Arad.
    Ar trebui eforturi mari ca sa ii readuci la UTA pe Adrian Petre,Man,Balgradean si altii,chiar si pe Tucudean daca isi revine,etc

    0
    0
    1. Aia doar la pensie o sa mai joace la Arad. Degeaba sunt Arădeni daca visează doar la salarii de tari străine. Nu sunt Wow ca jucatori dar visează la foarte multi bani.

      0
      0
      1. E adevarat ca unii din cei plecati de la UTA vor sa revina atunci cand sunt aruncati de altii precum maselele stricate…,dar poate e bine si atunci o reprimire in tribunele Neumanului !Peste putin timp se merge cu plugusorul si unii patimsi utisti ar trebui sa mearga cu uratul !!!!pe la casele lui JORZA si HLISTEI ca ei sa nu uite ce ne-au facut…!In aceasta dupa masa am crezut ca Turris ne ajuta UTA sa se distanteze de Mioveni mai ales ca a fost 0-2,dar apoi a venit dezastrul….de 5-2..Hai UTA !

        0
        0
  15. FELICITĂRI TUTUROR JUCĂTORILOR ,TUTUROR DIN STAFUL TEHNIC SUPORTERILOR CARE AZI AM SUSȚINUT ECHIPA ȘI AM DAT DOVADA DE CIVILIZAȚIE(excepție 3-4)am demonstrat încă odată ce înseamnă a fi suporteri ai UTEI am demonstrat atât in teren cât și in tribune ceea ce era de demonstrat!Am văzut suporterii ITEI cu lacrimi in ochi și nu erau lacrimi de Tristețe ci lacrimile emoțiilor,bucuriei ca TRĂIESC DIN NOU SA O VADĂ PE UTA CE IUBITA ȘI DRAGA LOR( și aici ma refer la acei suporteri minunați mai in vârsta ) IN FRUNTEA CLASAMENTULUI cu șansa mare de promovare.

    0
    0
    1. UTA are Galeria dar are si suporterii patimasi mai ales la tribuna a II-a.Practic tot stadionul este cu UTA.
      Pentru ascultatori si privitori cele mai faine strigari sunt -UTA,UTA,UTA,-UTA-ARAD-VICTORIE.-LUPTA UTA OLE.Au efect sonor mult mai mare decat alte cantece.Catecele cu Petchowski si altele sunt pentru inainte de meci si in pauza.Chestiile cu UTA,da-le gol ,Pe ei si pe mama lor, etc,si celelalte scandari sunt imprumuturi de la alte galerii care nu reprezinta ca identitate.Unde este cantecul cu” Rosu e culoarea cu alb amestecat in orasul lui Petchowski cantam victoria-UTA,UTA lupta pentru noi !”

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button