UTA AradzTOP ARTICOLE

Balint recunoaște că echipa sa a fost neinspirată în atac, la Călărași și punctează: „Să fim cu toții mai responsabili și, atenție, suntem departe de a fi promovați!”





UTA nu a mai cunoscut gustul unui succes departe de casă de la finalul lunii octombrie, când s-a impus la Reșița cu super-golul lui Moise, din prelungiri. Mai mult, astăzi, la Călărași, a bifat și cel de-al treilea eșec stagional, la capătul unei prestații ce a menținut, în mare parte, tiparele precedentelor deplasări. Arădenii ratează ocazii importante, de singuri cu portarul și plătesc cu vârf și îndesat erorile din defensivă. Și astăzi, Dunărea s-a impus grație autogolului lui Cristian Melinte, care e al treilea fundaș care-l păcălește pe Iacob în acest sezon, după Ilie, la Reșița și Andrei Rus, la Cluj și București (cu Metaloglobus).

Laszlo Balint e conștient de toate aceste probleme ce apar în special în jocurile de pe terenuri străine și solicită o mai mare responsabilitate din partea tuturor celor care compun vestiarul UTA-ei. „Ca și în celelalte partide disputate în deplasare, am început bine, am controlat jocul, ne-am creat ocazii mari și în loc să trecem în avantaj și, poate, să mai marcăm, facem greșeli mari în apărare. Și astăzi ne-am băgat singuri mingea în poartă, după care am încercat să avem reacție și am avut în multe momente ale jocului. Doar că am avut în față un nou adversar bun, căruia i-a fost și mai simplu să joace, să stea să ne aștepte, la adăpostul avantajului. Degeaba am dominat categoric partida în special spre final, dacă nu suntem inspirați la finalizare sau la ultima pasă”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

UTA are cel mai bun atac din Liga 2-a, la egalitate cu Mioveniul, dar atacanții săi nu mai marchează de cinci etape. Mai mult, C. Rus sau Buhăcianu au ratat și azi ocazii de unu la unu cu portarul. „Eu zic că băieții știu exact cum s-a scris istoria acestui meci, acestei înfrângeri dureroase și cel mai important este să învățăm din ea. De fapt, toți trebuie să fim mai resposanbili, căci vina la eșecuri, ca și meritul la victorii, se împarte în mod egal. Și aici includ tot vestiarul echipei, deci și antrenorii. Cu toții muncim, facem sacrificii, dar, repet, doza de responsabilitate trebuie să fie la nivel maxim. Dar, mai multe concluzii vom trage după ce facem analiza completă a partidei, așa cum se întâmplă de fiecare dată”, a adăugat Balint.

Fiindcă UTA a terminat în dezavantaj prima parte, Balint a apelat și Alex Oroian din primul minut al actului secund, cel schimbat fiind David Miculescu. „Îmi doream un plus de vitalitate în atac, pe acel flanc drept și pun evoluția lui Oroian pe seama lipsei de maturitate. Unii trebuie să respecte fotbalul mai mult și să înțeleagă că trebuie să fie constanți”, mai consideră „principalul” arădenilor.

După eșecurile de ieri ale celor de la Mioveni și Rapid, utiștii aveau certitudinea că indiferent de ce vor face în partidele cu Dunărea Călărași și Petrolul vor încheia anul pe primul loc în Liga 2-a. „Chiar am avut o discuție pe această temă cu băieții ieri, după ce am văzut celelate rezultate ale etapei și le-am spus foarte clar că nu trebuie să ne intereseze clasamentul, ci să tratăm cu maximă seriozitate aceste ultime două runde. Și, în ciuda eșecului de astăzi, eu cred că băieții sau majoritatea dintre ei au înțeles mesajul. Eu le spun mereu atât lor, cât și suporterilor sau celor care ne laudă și ne văd deja în Liga 1. Atenție, suntem departe de a fi promovați. În acest moment, eu infirm categoric aceste previziuni. Trebuie să avem echlibru, să ne gândim mereu doar la meciul care urmează și cum să scoatem maxim din fiecare”, mai afirmă tehnicianul Campioanei Provinciei.

Utiștii se întorc în această seară, pe calea aerului, acasă, iar mâine au primit liber din partea staffului tehnic. De marți, încep preparativele pentru ultimul meci oficial al anului, unul cu importante implicații în zona promovabilă. „Numai de noi depinde dacă vom demonstra etapa viitoare că înfrângerea de azi a fost un accident, iar asta înseamnă victorie cu Petrolul. Acest meci îl vedem ca pe o finală și-l vom pregăti în consecință, în ciuda dificultăților pe care le vom avea la finalul acestei perioade extrem de încărcate pentru noi. Dar, scuzele și alibiurile nu sunt pentru echipa pe care o antrenez”, a încheiat Laszlo Balint.









35 comentarii

  1. Unde ai văzut că am dominat ca nu putem lega 3 pase in fata numai sa o plimbam de latul terenului de verticalitate ai auzit tu oare sper sa nu il mai vedem pe ionita ca nu merita sa joace numai tu il vezi

    0
    0
  2. Beleaua pe Melinte !!! Jucătorii au o vorba. Toți câștigăm sau toți pierdem ! Și au. dreptate Ratarea lui Buhacianu sau evoluția lui Miculescu ,tot autogol este !! Blam disproporționat la jucători . Să nu uităm că sunt jucători de B ,cu posibilități mai reduse la exprimare . Ce vedem noi ,Balint vede de două ori !! Va fi obligat sa strice vreo două trei contracte cat ar fi ele de beton . Cu odihna și ceva noutăți ,pariem în continuare pe băieți !! Poarta goala sau 11 m nu însemna gol .Ei au dus echipa pe primul loc și tot ei vor căuta sa rămână acolo . Hai UTA !!!

    0
    0
  3. Nu mă interesează rezultatul,dar jocul practicat de acești jucători,,ei își spun profesioniști,, este o rușine pentru echipă și pentru legendarul club UTA. Daca vom promova în Liga 1 nu făceam față cu asemenea jucători greoi . Daca se vrea performanta și continuitate atunci aduceți jucători de fotbal ,dar nu de la echipe retrogradate,cu așa jucători performanta nu se poate face.

    0
    0
    1. Asa. Si plătești tu transferurile? Sau salariile? Sumele alea mari. Ca doar aduci jucători super buni in liga 2 din Romania.. Asa parca vrei,.A nuu…Ca le plătește puternicul sponsor.

      0
      0
      1. RaulP….mai citește încă o dată comentariul meu și după aceea reciteste-l pe al tău..Ai văzut ce prostii ai scris ???? PS(dacă ști să citești).

        0
        0
        1. Nene.,visează tu tiki taka in 2 luni.Eu vreau promovarea. Si retrogradabilii astia sunt in grafic. Aaa…..ca trebuie intariri? Normal ca da. Si vor veni. Neînțeleasă e nemultumirea ta evidenta si de durata.Si posibilul tau crez ca in Romania , cu banii nostri,poti forma o echipa pt liga 1 in liga 2. Lucru care de altfel nu se intampla aproape nicăieri în lume…
          Ps. În legătură cu cititul, las o asa…Ca pierzi sigur 😉
          Ps 2. Cum credeai in vara ca te vei simti in iarna ?Cand răspunzi sincer la intrebarea aceasta mai vorbim.. Pana atunci, hai UTA!😉

          0
          0
          1. După comentariul tău ,înțeleg că ești incapabil să gîndești, vorba ta ,,lasa o așa,, ..

            0
            0
          2. Nasol. Desi,sincer, la ce înșiri pe aici, ar fi o minune sa înțelegi ce gandesc 😉
            Ps. E super însă că la argumente răspunzi cu atacuri. Bn nahh, fiecare dupa…cat poate. Seara buna si uita te la clasament. 😃

            0
            0
        2. Si inca ceva. CFR…7 meciuri fără victorie în deplasare. Dar probabil iar campioana. Si in primavara europeană. Acu e adevarat…ca mediat începe Barcelona…😉😉😉
          Ps. Sunteti fantastici cu revendicările.voastre. În fine…

          0
          0
  4. Mai sunt necesari minim 3 jucatori experimentati pe axul central:un fundas care sa nu mai dea autogol,un mijlocas sa lege jocul si un atacant care s-o bage-n ate.Trebuie renuntat la unii jucatori,oricat ii fortam nu au valoare.
    Daca in vara s-a putut crea o intreaga echipa,sigur in pauza de iarna se poate intari echipa,daca se vrea neaparat promovarea.

    0
    0
  5. Ati aparut iar, suporteri de rezultat? Vedeti-va de treaba fiindca nu e fotbalul de voi si nu aveti nici un drept sa criticati echipa din moment ce este pe primul loc. Jucati voi din 3 in 3 zile si vorbiti dupa aia. Jumatate dintre voi ati fi lesinati.

    0
    0
    1. Asta cu jocul la 3zile ma omoara. In Anglia se joaca tot anul asa. Aia sunt extraterestri, au organe si membre de rezerva?. Pai ce eu merg la servici din 2 in 2zile sa ma pot odihni? Sunt oameni care fac ce le place, atunci sa fie responsabili. Atat le cer iar daca se mai pierd jocuri asta este. Face parte din sport. Dar sa te prexinti asa este JENANT.

      0
      0
  6. Domn antrenor , nu e problema ca s a pierdut meciu . Se vor mai pierde si altele , suntem constienti.
    Problema e cum s a pierdut. Azi nu a fost dorinta , determinare , efrot…nimic !!!Nu putem lega 2 pase de 1 m , ratam 1 vs 1 cu portaru de vreo 7 etape…
    Cipri Rus de 6 etape e simplu spectator pe teren , ca si Ionita. Buhacianu de vreo 6 etape iese in evidenta cu ratarile.1 vs 1
    Daca nu se duc 2 fundasi si un adevarat nr 9 ( atacant ) , nu vom promova anu acesta.
    Mijlocasi nu trebuie , revin accidentatii , plus acel jucator de la csiksereda.

    0
    0
    1. Domn antrenor, nu e problema ca s-a pierdut meciul, problema este ca ai jucatori foarte foarte obositi,aproape lesinati…ii normal, ii inteleg…este greu sa joci frumos si sa legi o gramada de pase cand tu nu mai iti simti corpul de oboseala si abia respiri. Ii pacat sa vezi oameni care in 5 zile au uitat cele 2 victorii care au fost obtinute greu, aproape imposibile…sunt mandru de jucatorii acestea si sper sa isi vor revenii fizic la meciul cu Petrolul!

      0
      0
  7. Din păcate accesul la informație le dăunează jucătorilor români, puteam sa ne desprindem de urmăritori dar mentalul nu ne ajută.
    Balint a făcut apel, jucătorii nu au reacționat,cu petrolul va fii altceva,sunt sigur dar o promovare in urma căreia sa schimbi 10jucatori nu ne ajută,cred că Balint va face cel puțin 3transferuri bune in iarna,avem antrenor și va rog și pe cei mai sceptici sa credeți că vom avea și o echipă competitivă dar omul nu poate face minuni in 6luni.
    Ar trebui sa avem mai multă răbdare și încredere în conducere și antrenor iar jucătorii care nu corespund cerințelor vor fii înlocuiți.
    Hai UTA,hai Aradul!!!

    0
    0
  8. Pe primul loc suntem că si celelalte echipe calcă greșit. Totuși sunt jucatori din alt film pentru promovare nu au nici o treabă. Balint lasă prieteniile si obligatiile și dă-le liber celor care nu ajută chiar dacă iti sunt prieteni, sau sunt sub contract cu prietenul tau impresar Apostu! Ceea ce face Falca si peneleul la compania de apă, face Balint cu Apostu la UTA! Ioniță are salar de liga întâi , la fel si Lorenzi, care e sub multi jucatori de liga a treia. Nu mai țineți mediocrii si blazatii in retur dacă vreti locul 1-2. Dacă nu vreti sa promovati să ne spuneti si nouă, să nu ne mai pierdem o parte a weekendului aiurea. Sper să nu vă vindeți si voi pt un pumn de bani cum a făcut anul trecut Lipova, care la fel a fost lideri până a aparut Bobar. Am mai trăit si cu UTA era Popa/falca când ne-am dat la o parte pt targu mures si u cluj

    0
    0
    1. Un meci fff.slab făcut de UTA…..au jucat de parcă erau deja promovați!!!!!! Cu atitudinea asta vă spun sincer( și nu vreau sa cred asta) nu o să ajungeți în liga 1 !!!!!!! Avem nevoie de întăriri in toate compartimentele Balint lucrează la mentalitatea lor ( a jucătorilor) era momentul sa luam un avans de puncte substanțial….. și chiar când nu trebuia ne-am inecat ” că țiganul la mal” trebuie făcut ceva ar fi păcat de parcursul bun făcut până acum!!!!!!.

      0
      0
  9. Nu a fost meci slab. V-ati facut de ras in ultimul hal. Aveti 4 autogoluri date deja din care sunt 3 meciuri pierdute

    0
    0
  10. Ma bucur ca UTA este pe primul loc in clasament dar ma intreb unde ar fi fost daca nu se ratau atatea situatii de singur cu portarul sau daca nu erau acele autogoluri stupide !!! Cel putin 6-7 puncte in clasament pierdute pe lipsa de concentrare, insiparatie si de ce nu chiar lipsa de valoare individuala ???!!!

    0
    0
  11. Nu inteleg ce se intampla cu Buhaceanu, fost golgeter… Un atacant care rateaza in mod repetat fiind singur cu portarul, da de gandit… ca sa nu mai vorbim de autogolul lui Melinte, care a dat impresia ca a vrut sa marcheze in propria poarta! Sper sa ne revenim! HAIDE UTA!!!

    0
    0
    1. Nu am vrut să spun asta, dar și mie mi -sa părut că a vrut intentionat să-și înscrie în proprie poartă. Dacă e asa e foarte foarte grav, trebuie aruncați la gunoi astfel de caractere! Stiu că în oferta caselor de pariuri există și această opțiune dacă se înscrie sau nu autogol, penalty sau cartonaș roșu! Oricum e greu de demonstrat fotbaliștii nu joacă ei la pariuri direct, o fac pt altii de prin alte țări, sau chiar alte continente. Dacă la ilie la reșița autogolul a părut nevinovat, la cluj a lui rus la fel, cel de la metaloglobus și mai ales ăsta au fost cel putin dubioase!

      0
      0
  12. Este si normal D-le Laszlo Balint, odata ce se joaca in ritmul asta de slab, mai ales atacul in care s-a irosit foarte multe ocazii clare de gol singur cu portarul in atatea meciuri,odata fructificate UTA. era la multe puncte diferenta fata de urmaritoare !!! Buhacianu este un atacant destul de bun, are viteza dar nu vrea sa inteleaga ca, fotbalul este un joc de echipa, trebuie sa mai si pasezi la coechipierul tau in cea mai buna pozitie de a da gol dar nu stiu ce este in capul lui de nu vrea sa inteleaga acest lucru ? URSU cerea mingea in careu fiind singur singurel si a preferat sa traga deficitar la poarta si asta este , chiar Balint nu ii poate cere sa paseze decisiv la un coechipier mai bine plasat decat el ? Ce se intampla cu IONITA de nu joaca nimic de bune etape ? Lorenzi deficitar mai tot timpul, Ciprian Rus lafel iesit din forma parca nu ii mai iese nimic in joc de cateva etape ? Oare ce se intampla ? Asa in ritmul asta ,este greu sa promovezi !!! POATE ISI REVIN CU PETROLUL.

    0
    0
  13. Din fericire nivelul celorlalte contracandidate la promovare este la identic sau sub al nostru.
    Jucatori greoi sunt majoritatea, avem si noi destui, dar avem o echipa printre care se afla si vitezisti si daca sunt titulari din primul minut, vom castiga si in deplasari!
    Este nevoie urgenta de intariri, peste nivelul celor din echipa actuala, de 1-2 varfuri de atac, care sa aiba golul in sange, 1-2 coordonatori de joc si 2-3 aparatori sprinteni, nu greoi!
    Dupa ce promovam, mai trebuie sa si ramanem in liga 1, de aceea avem nevoie de fotbalisti atleti, care nu se ascund de efort!
    Cu mentalitatea de invingator putem urca munti!
    Haide UTA!

    0
    0
    1. Eu sunt multumit de Balint ,este pe primul loc cu un lot….subtire. Dar astazi cred ca a gresit la prima schimbare,parerea mea este ca Miculescu trebuia sa joace atacant si Ionita sa fie schimbat,se vede ca Alex are probleme fizice. Dar si ei sunt oameni si gresesc… Hai sa batem Petrolul!

      0
      0
  14. Pai daca are ruptura de menisc de atata timp, de ce accepta sa joace ,isi face rau singur si echipei !!! Adunativa cu totii si saptamana care vine, de marti,pana la jocul cu petrolistii, inbunatatiti jocul colectiv in ceea ce priveste pasele precise cat si la finalizarea in fata portii adverse cand apar ocazii mari de gol, aici se sufera cel mai mult !!! Sper ca, in meciul cu Petrolul care este foarte important, un meci de care UTA. nu trebuie sa il piarda, baietii trebuie sa joace foarte, foarte bine sa dea totul pe teren in fata unui adversar foarte periculos si totodata foarte ranit pt. infrangerea foarte dureroasa aplicata de UTA. la ei acasa, deci LUATI-VA MASURI BAIETII !!! Sa SPERAM CA VA FI BINE !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  15. SUFERIM LA CONSTRUCTIE, CA NU AVEM CU CINE, ASTA SE VEDE DE LA O POŞTĂ, DAR SĂ JOCI PENTRU UTA ŞI SĂ DAI DOVADĂ DE NEPĂSARE ŞI NEPUTINȚĂ E PREA DE TOT.
    DACA FACEM DECLARATII CĂ VREM SĂ CÂŞTIGĂM, ATUNCI SĂ SE ŞI VADĂ PE TEREN NU DOAR LA NIVEL DECLARATIV!
    DACĂ JUCĂTORII NU TE ASCULTĂ, APELEZI LA CEI CARE O FAC.
    DUPĂ AUTOGOLUL INDOLENTULUI DE MELINTE ( APARAREA ORICUM ESTE UNA LENTĂ ) NU AM MAI JUCAT NIMIC, PÂNĂ ÎN MINUTUL 58, CAND AM ÎNCERCAT TIMID SA ATACAM.
    DOMNULE BALINT FELICITARI PENTRU LOCUL DIN CLASAMENT SI STRATEGIA PE CARE ATI FACUT-O PANA ACUM…
    ASTAZI PENTRU A CÂŞTIGA AVEAM NEVOIE DE ATACURI IN VITEZĂ, CU BUHĂCIANU ,ISAC SI OROIAN DIN PPRIMUL MINUT IN TEREN!
    NU NE PUTEM BAZA DOAR PE VITEZA LUI BUHACEANU PENTRU A SCHIMBA SOARTA MECIULUI.
    BUHACEANU ARE UN ROL FOARTE IMPORTANT IN ECHIPA, DAR AR FI MULT MAI EFICIENT DACA AR RIDICA CAPUL SI AR FI AJUTAT LA PRIMA SI A DOUA BARA ….
    SPERAM CA VOR VENI IN IARNA FOTBALISTI DE CALITATE CARE ÎMPREUNA CU ALTI FOTBALISTI CARE FAC PARTE DIN ECHIPA ACTUALA VOM AVEA VIATA BUNA SI LUNGA SI IN LIGA 1..
    DIN CEI CARE AU JUCAT PÂNĂ ACUM O IMPRESIE BUNA MI-AU LASAT IACOB,BOLBOASA,BUHACIANU,CIPRIAN RUS,TOMOZEI SI MAI TINERII CARE POT CRESTE VALORIC PRIN ANTRENAMENTE, ISAC,OROIAN,MICULESCU, VULTURAR….
    AR TREBUI SA VA FIE RUSINE, LA CUM V-ATI PREZENTAT AZI!
    CU DETERMINARE IN MECIURILE URMATOARE, PUTEM SA SPALATI RUŞINEA!
    HAI UTA!

    0
    0
  16. Eu am revazut meciul, la citeva ore ..dupa terminare, in liniste. Nu am jucat foarte rau, am jucat ce jucam noi mereu, cu mai multe pase la portar decit pe varf. Ce sa faci , daca C Rus, singur cu portarul o da in el ?. Ce sa faci daca Melinte si=o da in poarta , nepresat, cu o naturalete de …mare jucator ?. Poti sa te gandesti….la orice, l faza asta.. Ce sa faci, daca mai mereu Ionita e …doar al 11;lea, doar la numar ?. Nu este o tragedie, dar asta ne obliga sa batem Petrolul,…si va fi un meci greu. Dar nici Petrolul nu imi pare vreo mare echipa. Oricum trebuie sa constatam greselile : 1- stoperii , centralii, mai ales-gresesc mult si des, ba chiar isi dau autogoluri…decisive. Pe unde au fost au cam retrogradat cu echipa, nu imi inspira incredere, mai ales ca despre unii stiu…destule. 2- Ionita nu ne-a ajutat deloc, omul nu prea are ce cauta in echipa, cind tot timpul este sub valoarea unui junior 3-In prea multe situatii „singur cu portarul” si Bugaceanu si Rus rateaza prea des.. si asta ,…nu e bine. Ei totusi,…au mai si marcat, dar la Ionita…..e seceta.. Oricum se va termina cu Petrolul, UTA a facut un sezon bunicel, asta e clar, dar e nevoie de epurari si de citeva intariri. In primul rand eu as renunta macar la unul din cei 3 stoperi ( Seroni, Melinte, Ilie), si as aduce unul peste ei ca valoare. Poate chiar de afara. Apoi ne mai trebuie un atacant ( ca in Ionita nu este baza), sa speram ca arabul ce vine de la Csiksereda va fi util.Daca se vor da si premii , pentru mine portarul si C Rus le-ar merita, dar si Oroian, plus Hrezdac. Cred ca din pozitia in care se afla UTA nu isi mai poate permite sa rateze primele 2 locuri,… ar fi chiar grav. Balint a adus mai multa rigoare, dar are si o prea mare doza de „duhul blandetii”, mai ales pentru unii care nu merita. Sa mai notez ca Bustea si Ursu s-au dovedit utili- mai ales pe final-,, ca Lorenzi a jucat prea putin,, ca R Moise a dat niste goluri…de tinut minte, ca Bugaceanu e campion la ratat „singur cu portarul”,, ca fundasul A Rus nu prea a confirmat, Mi-ar place sa aflu care este starea accidentatilor, unii dintre ei ( Ciucur, Puscas,etc) ar putea deveni …”cele mai bune achizitii:, daca nu sint chiar distrusi la articulatii. Oricum , multi au venit la UTA cu „genunchiii in pioneze”. si la un mic efort ..”s-au taiat”. Cu 2-3 achizitii bine gandite ( neaparat un stoper si un atacant) , cu un Balint …cva mai dur, UTA ar putea promova fara prea mari emotii. De la 2020 imi doresc…promovarea ( de pe locurile 1-2),…si un tur in prima liga foarte bun…Cer prea mult ?

    0
    0
    1. Ceri normalitate la un club de tradiție,ai punctat foarte bine ce trebuie îmbunătățit,eu cred că la Seroni se va renunța iar fundaș central avem neapărat nevoie,in iarna ar trebui făcute achiziții pentru liga 1,era frumos un avans mai mare in clasament sa poți atrage mai ușor jucători mai buni,nu poate vorbi Balint dar sunt sigur că a văzut mai ales minusurile,in iarna vom vedea dacă spusele unora cu privire la anumiți jucători se adeveresc.
      Batem petrolul și iernăm frumos cu gândul că Moș Crăciun în alb roșu va fii darnic cu Bătrână Doamnă.

      0
      0
  17. Pentru jucatorii echipei UTA, azi ati fost jucători, un singur fotbalist a fost pe teren si anume Iacob!
    Mai nou nu puteti juca fotbal doar pe iarba ( artificială ) verde de acasă ?!
    Nu cred ca antrenorul v-a spus sa nu va deplasati, sa cereti pasă, să fți apatici si nepasatori.
    Nu cred ca asta va este valoarea, ați demonstrat-o la Arad…
    Există si o limită în a susține echipa favorită, nu o poți susține chiar necondiționat, dacă unii jucători nu îşi merită locul în teren din cauza indolenței !!!!!!!!!
    Noi susținem UTA, fotbaliştii , nu jucătorii indolenți !!!
    DIN CEI CARE AU JUCAT PÂNĂ ACUM O IMPRESIE BUNA MI-AU LASAT IACOB,BOLBOASA,BUHACIANU,CIPRIAN RUS,TOMOZEI SI MAI TINERII CARE POT CRESTE VALORIC PRIN ANTRENAMENTE, ISAC,OROIAN,MICULESCU, VULTURAR….restul….ştiu şi singuri să se autoevalueze😑
    Sper ca MOŞ CRĂCIUN SĂ NE ADUCĂ SI ALTI FOTBALIŞTI !☺
    HAI UTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  18. HAI CA ESTE BINE !!! PETROLUL S-A INCURCAT !!! CE MECI VA FI DUMINICA !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII REVENITI-VA SI SA CASTIGAM , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  19. Multumim echipei METALOGLOBUS ca nu s-a pus capra la gazari acasa si i-a tinut la distanta de UTA. Central la meci a fost galateanul Adrian Cojocaru(asta a tras tare cu Petrolul astazi..) prieten intim cu alt galatean pe nume Marius Stan,care a declarat ca precis Petrolul v-a promova !!!! ?????si la finalul campionatului M.Stan se retrage spre casa….!!!Balint trebuie sa renunte la unii utisti ca au fost maini moarte,printre care Seroni,Ionita ++++Acum trebuie batut Petrolul caci nici dusmanii nostrii nu dorm….!Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button