Stranieri aradeni

Ovidiu Hațegan a salvat onoarea Aradului la Gala Fotbalului Românesc

Luni, 2 decembrie, în timp ce Lionel Messi câștiga al 6-lea balon de aur, în România avea loc Gala Fotbalului Românesc 2019. Printre premiile acordate se numără cel mai bun antrenor al anului, cel mai bun jucător sau performanța anului în fotbal. Dacă în 2017, nu mai puțin de trei arădeni au fost premiați: Dennis Man (cel mai bun tânăr fotbalist), George Țucudean (atacantul anului) și Ovidiu Hațegan (arbitrul anului), iar în 2018 Man a luat mijlocașul anului, de această dată doar Hațegan a primit premiul acordat prin voturile jurnaliștilor de specialitate.

George Pușcaș a primit premiile pentru „cel mai bun atacant român al anului” și „fotbalistul român al anului”. Pentru titlul de „fotbalistul român al anului” au mai fost nominalizați și Ionuț Radu (Genoa), Claudiu Keșeru (Ludogorets) și Ciprian Deac (CFR Cluj). Premiul a fost înmânat câștigătorului de către Mircea Lucescu, care i-a urat lui George Pușcaș să aibă un parcurs cât mai lung în Anglia.

După un an foarte bun al atacantului român, cu multe reușite pe plan fotbalistic, acesta a fost răsplatit în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Sensibilizat după premiile obținute, acesta a declarat: „Sunt foarte onorat să primesc un asemenea premiu de la un asemenea personaj al României! Este un premiu special pentru mine, prestigios, asta mă va face să muncesc și mai mult, să câștig și mai multe premii de genul. Mulțumesc celor care au decis, mulțumesc tuturor, în special familiei mele. Vă mulțumesc!”

Răzvan Lucescu, desemnat antrenorul român al anului 2019

Răzvan Lucescu a primit titlul de antrenorul român al anului, după performanțele pe care le-a obținut în acest an cu PAOK și Al Hilal. Antrenorul român a făcut eventul în Grecia, în timp ce la Al Hilal a câștigat Liga Campionilor Asiei.

Un alt antrenor premiat a fost Mirel Rădoi, noul selecționer al României. Acesta a luat premiul pentru performanța anului, după ce a calificat naționala de tineret la EURO U21 și a condus-o până în semifinale.

Alte premii acordate la Gala Fotbalului Românesc 2019

Portarul anului – Ionuț Radu

Fundașul anului – Cristi Manea

Mijlocașul anului – Ciprian Deac

Stranierul anului – Bilel Omrani

Cel mai bun tână al anului – Valentin Mihăilă

Cel mai bun marcator – Claudiu Keșeru

Cea mai mare ascensiune – Denis Ciobotariu

Cel mai bun arbitru – Ovidiu Hațegan

”Onorat sa primesc acest premiu la #galafotbaluluiromanesc! Multumesc Clubului Sportiv al Jurnalistilor!!!” – a scris arbitrul FIFA pe contul personal de Facebook.

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close