Liga a 2-a

Petrolul, pe un butoi cu pulbere înainte de vizita la Arad: Peluza „Ilie Oană” cere mai multe „capete”, printre care și pe cel al antrenorului Stoican!

Apropierea finalului primei părţi a sezonului Ligii 2 şi posibila clasare a Petrolului în afara podiumului, dar în special jocul modest din ultimele meciuri plus rezultatele slabe au încins din nou spiritele la echipa ploieşteană. La ultimul joc de pe teren propriu din acest an, remiza cu Metaloglobus (scor 0-0), suporterii i-au huiduit pe jucători şi i-au scandat demisia pentru a doua oară consecutiv antrenorului Flavius Stoican. Însă tensiuni sunt şi în cadrul clubului. Într-o emisiune a postului local Ploieşti TV, preşedintele Marius Stan a anunţat că va demisiona la finalul sezonului. Peluza I „Ilie Oană” i-a atitudine şi îi cere lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanţator al clubului, să intervină.

Într-un comunicat postat pe contul ei de Facebook, Peluza I „Ilie Oană” are patru solicitări pentru Mădălin Mihailovici: să convoace o şedinţă de urgenţă pentru a discuta despre anunţul de demisie al lui Marius Stan, să îl înlăture pe Octavian Grigore din orice funcţie decizională, să spună care este rolul lui Cristian Vlad în cadrul clubului şi să îl demită de urgenţă pe Flavius Stoican.

Octavian Grigore şi Cristian Vlad, principalii „vinovaţi de haosul de la FC Petrolul Ploieşti”

Peluza I „Ilie Oană” îi consideră pe Octavian Grigore şi Cristian Vlad principalii „vinovaţi de haosul de la FC Petrolul Ploieşti”. Cei doi sunt acuzaţi că produc tensiune în interiorul clubului şi îl influenţează pe Mădălin Mihailovici, care e văzut ca al treilea vinovat de actuala situaţie a clubului.

”ÎN ATENŢIA CONDUCERII!
NE-AM SĂTURAT DE JOCURI MESCHINE LA PETROLUL!

În urma anunţului public făcut de domnul Marius Stan în ceea ce priveşte decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al FC Petrolul Ploieşti, Peluza I Ilie Oană îi solicită public domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanţator al clubului nostru, următoarele:

1) Să convoace de urgenţă o şedinţă, cu toţi factorii implicaţi în acest proiect, în care principal punct pe ordinea de zi să fie decizia domnului Marius Stan de a demisiona din funcţia de preşedinte al FC Petrolul Ploieşti

2) Să îl înlăture de urgenţă din orice funcţie decizională pe domnul Octavian Grigore. Peluza I Ilie Oană îl consideră unul dintre factorii perturbatori ai activităţii din cadrul clubului nostru.

3) Să aibă o reacţie publică în care să spună ce rol are domnul Nicolae Cristian Vlad în cadrul FC Petrolul Ploieşti. Totodată, îi solicităm să confirme sau să infirme faptul că domnul Nicolae Cristian Vlad este consultantul său pe probleme sportive.

4) Să îl demită de urgenţă pe antrenorul Flavius Stoican

Peluza I Ilie Oană ţine să facă lumină în ceea ce priveşte anunţul preşedintelui Marius Stan. Pentru o mai bună informare a întregii suflări petroliste, decizia domnului Marius Stan vine în urma unor tensiuni din interiorul clubului, tensiuni provocate de domnii Octavian Grigore şi Nicolae Cristian Vlad. Cei doi se fac vinovaţi de haosul de la FC Petrolul Ploieşti, alături de domnul Mădălin Mihailovici, cel care se lasă influenţat de aceştia, în loc să gestioneze activitatea clubului alături de preşedintele Marius Stan.

vă criticăm doar când dezamăgiţi
şi tot voi vă daţi supăraţi
însă reţineţi un aspect
nu v-am cerut decât…
RESPECT”, scrie Peluza I ”Ilie Oană”.

„Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează (şi o să promoveze!), sunt decis să părăsesc gruparea şi să-mi văd de viaţă! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea şi veţi vedea că o voi respecta!”, a spus Marius Stan în cadrul emisiunii Neconvenţional de la Ploieşti TV.

Cu 31 de puncte acumulate în 20 de etape, Petrolul ocupă locul 5 în Liga 2, fiind la un punct de Rapid (locul 3), trei de CS Mioveni (locul 2) şi şapte de UTA (locul 1). Duminică, de la ora 13:00, Petrolul joacă în deplasare la Arad, pe terenul liderului UTA, în ultima etapă a Ligii 2 programată în 2019. Campionatul se va reluat apoi la finalul lunii februarie 2020.

Articol scris de Marius ANGHEL (liga2.prosport.ro)

Comentarii Facebook

2
1

4 comentarii

 1. A mai scăzut presiunea inițială ,datorita nereușitelor ,la Petrolul. La un prezent cenușiu nu le mai arde de vorbe mari. Acum lupta pentru existență. Un. Petrolul de locul 5 e ca și cum nu ar fi ! Le iese in cale o echipa care vrea liniște în vacanță și mai cu seamă în tribune !! La UTA o singura grije majoră Sa nu răspundă provocărilor.! După un joc viu cu intrări bărbătești și cu emoții ,vedem o victorie a UTA,-istilor. E. jocul ,,,perla coroanei” de închiderea sezonului în B iar atmosfera se poate apropia de cea a Cupelor europene. ! Am zis atmosfera ,dar de ce nu și jocul ??? Hai UTA !!

  29

  2
 2. „După un joc viu cu intrări bărbătești”…dar în limita sportivității, că nu avem nevoie de cartonaşe…stimate domnule Gavrilă.
  Sunt 5 zile de pregătiri pentru ultima reprezentatie in fata propriilor suporteri, asadar sa fie o victorie frumoasă, să ne țină de cald până la următoarea partida de acasa din 28 Februarie 2020!!!
  HAIDETI SĂ UMPLEM STADIONUL MOTORUL, S-O ÎNCURAJAM PE UTA !
  DĂDUIRE MAXIMĂ pentru ultimul spectacol de anul acesta!
  HAIDE UTA !!!

  18

  -1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close