UTA Arad

Deta – ca și plecat la Slatina, UTA își urmărește cu răbdarea țintele pe piața transferurilor





A trecut aproape o săptămână de când liderul ligii secunde la fotbal a intrat în vacanță. Vorbim, bineînțeles, despre jucători și antrenori, în timp ce conducerea clubului rămâne pe baricade și în permanentă legătură cu impresarul Bogdan Apostu pentru a parcurge pașii spre țintele iernii în tabăra utistă. S-a spus clar că fotbaliștii care vor ajunge în această pauză competițională în „roșu-alb” trebuie să aibă calitatea de a evolua și în Liga 1, în caz că arădenii își valorifică statutul de favoriți la promovare.

Spaniolul Jebari a fost prima întărire cerută de Laszlo Balint, care, însă, a mai solicitat încă un mijlocaș central și un fundaș central. Cât despre Ioan Hora, despre care presa centrală a scris că s-ar putea întoarce la UTA după despărțirea de FCSB, antrenorul utist a spus clar: „E o simplă speculație, nu cred că fotbalistul ar coborî în Liga 2-a dacă, într-adevăr, se va despărți de FCSB. Altfel, conducerea clubului este la curent cu ceea ce mi-aș dori la nivel de lot pentru a fi și mai puternici în retur, Bogdan (n.a.) este și el pe telefoane, când va fi cazul vom da și nume”.

La capitolul plecări, primul nume este cel al lui Rareș Deta. Juniorul a fost luat în calcul pentru fundaș stânga în „alb-roșu” , dar nu a jucat niciun minut în campionat și va fi cedat sub formă de împrumut. „Deta și-a manifestat intenția de a pleca și mi-am dat acordul”, a confirmat Balint. Ca și în vară, CSM Slatina și-a manifestat intenția de a-l lua pe Deta și – probabil – de această dată va reuși.

În seria a 3-a a Ligii III-a, Progresul Spartac şi CSM Slatina au terminat turul la egalitate de puncte, 34 după 15 meciuri, şi se vor lupta în retur pentru promovare. Bucureştenii ocupă locul 1 datorită golaverajului superior: 39-9 faţă de 32-9.









6 comentarii

  1. O decizie buna si pt băiat . Cu tot respectul dar nu este încă copt pt liga a 2 si asa la liga a 3 ar avea meciuri

    0
    0
  2. Privirea se îndreaptă spre calitate și cu siguranță spre etapa promovării . Deta se pare că nu l-a convins pe Balint de vreme ce nu i-a acordat nici minute diplomatice . La fel nu știm ce calificativ final are în dreptul lui alt tinar . Andrei Rus . Balint a riscat numai obligat . Cei patru de la mijloc dintre tineri merita încrederea . Hrezdac ,Isac ,Oroian ,și cu restante Miculescu . Li se adaugă Vuturar.. Puiul de vultur ,,textilist” îmbogățit cu experienta Liverpool !!! Dacă nu ar veni Hora ,ar fi bine ca Apostu sa. caute un spărgător puternic de front ca un ,,,Yazalde” sau pe vremuri. N’JOCK Bafta !!

    0
    0
  3. Nu este un pas inapoi pentru Deta, ba dimpotriva….la Slatina este colonie de aradeni….Maxim succes si multe meciuri in picioare….

    0
    0
  4. Nici acolo nu va fi titular garantat. Slatina e o echipă bună de nivelul Buzaului sau a Farului din liga a doua unde Deta nu ar avea loc.

    0
    0
  5. La UTA U 19 sunt doi atacanti foarte buni, care ar putea fi incercati la echipa mare : Petre Simon si Zoran Mitrov. Nu cred sa fi fost meci in care Simon sa nu fi marcat cel putin un gol. Asa ca viitorul suna bine. Hai UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button