Volei

Bădiceanu şi Lelea, cei mai buni sportivi ai anului la Fan Arad

Sâmbătă seară s-a desfăşurat, la Sala Polivalentă, gala clubului obişnuit cu medalii an de an în voleiul pe plajă românesc. CS Fan Arad, condus de Ştefan Gog, şi-a premiat performerii anului, medaliaţi cu bronz naţional la nivel de seniori, Lucian Bădiceanu şi Cătălin Lelea, ambii desemnaţi cei mai buni sportivi în 2019!

Într-o atmosferă de sărbătoare şi bună dispoziţie, cei doi au fost recompensaţi cu premii în bani şi articole sportive. În cadrul evenimentului, au participat sportivi ai CS Fan, reprezentanţi ai clubului prieten, CS ProVolei, în frunte cu preşedintele Radu Sabău, Marius Mascovits şi Sergiu Gligor, dar şi prieteni şi susţinători ai clubului CS Fan şi în general al mişcării voleibalistice arădene.

În toţi cei 7 ani de la înfiinţare, Fan Arad a urcat pe podiumul de premiere al întrecerii naţionale de volei pe plajă, performanţă cu care Ştefan Gog se mândreşte: „Bădiceanu şi Lelea au, în acest an, bronz la Naţionale şi argint la turneul de la Arad, Fan Tour Open. Mai avem două locuri 2, prin Lelea şi Cosmin Ghimeş, la etapele naţionale de la Mamaia. În fiecare an am avut medaliaţi pe plan intern, iar în 2020 ne propunem la fel, podium, dacă se poate chiar dublu, pentru că vrem să înscriem două echipe. Pe plan internaţional vrem să participăm la Balcaniadă şi dacă se poate să cucerim şi acolo medalie. A fost un an bun, sunt destul de mulţumit de rezultate. Prima competiţie din noul an o avem deja pe 11 ianuarie, Cupa Aradului la volei, la care îi invităm pe arădeni în număr cât mai mare, iar în vara anului viitor pot confirma deja că vom organiza o nouă ediţie a Fan Tour Open”, a a declarat preşedintele Fan Arad, care şi-a sărbătorit cu această ocazie și ziua onomastică.

0
0Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button