Liga a 2-a

Prima dragoste nu se uită: Lincar revine pe banca tehnică a lui Turris





Turris Oltul Turnu Măgurele şi-a găsit un nou antrenor pentru partea a doua a sezonului, după ce săptămâna trecută s-a despărţit de Marius Baciu. Echipa din Teleorman a ajuns la un acord cu Erik Lincar (41 de ani), chiar „principalul” care a promovat-o în Liga 2 şi a condus-o în primele nouă etape din acest sezon. Lincar se despărţise tot săptămâna trecută de Concordia Chiajna, formaţie pe care a condus-o în 11 meciuri din această ediţie de campionat.

Erik Lincar a preluat Turris Oltul Turnu Măgurele în luna iulie 2018, echipă pe care a promovat-o la pas în Liga 2 şi pe care a lasat-o pe locul 1 în eşalonul secund după nouă etape, atunci când a demisionat din cauza unor probleme interne, la începutul lunii octombrie 2019. Fiindcă preşedintele clubului nu a fost de acord cu excluderea din lot a atacantului Cristian Bud, Lincar a demisionat. Între timp, la finalul primei părţi a sezonului, preşedintele Mădălin Ioniţă şi atacantul Cristian Bud au plecat de la Turris Oltul.

Clubul din Turnu Măgurele a anunţat revenirea lui Erik Lincar pe banca tehnică la trecerea dintre ani.

”Acum la cumpăna dintre ani, va urăm un calduros „La mulţi ani!”, anunţând pe această cale şi faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcţiei de antrenor principal. Bine ai revenit acasă, Mister!”, a anunţat Turris Oltul.

Antrenorii şi etapele în care au condus Turris Oltul Turnu Măgurele în acest sezon: Erik Lincar (1-9), Florin Bratu (10-13), Marius Baciu (14-21, a preluat echipa în etapa a 15-a, iar meciul din etapa a 14-a a fost restanţă).

Cu Erik Lincar antrenor, Turris Oltul a înregistrat în Liga 2 şapte victorii, un egal şi o înfrângere. Acum, echipa se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la nouă puncte în spatele liderului UTA.

liga2.prosport.ro









3 comentarii

  1. De aia se si poarta unii patroni cu ei ca si cu niste carpe pt ca multi dintre antrenorii astia nu au nici un fel de coloana vertebrala.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button