Stranieri aradeni

Man și-a reîntâlnit o parte dintre colegii de generație de la Atletico și UTA

Câțiva dintre componenții generației 1998 de la Atletico Arad au răspuns pozitiv invitației colegului lor, Gabi Pop, de a se întâlni în vacanța de iarnă. La casa din Sâmbăteni a mijlocașului, au depănat amintiri și au venit și cu noutăți din viața și cariera lor Dennis Man, Dennis Lazăr, Ionuț Tănase, Ovidiu Mandache, Andrei Brănișteanu, Răzvan Stanciu și Cristi Costin. „I-am contactat pe aproape toti componenții generației 1998, dar, din păcate, nu au putut veni toți, majoritatea având din motive legate de servici sau familie. La vară, vrem să fim cât mai mulți, sperăm să vină și domnii antrenori Cristi Păcurar și Francisc Tisza”, a spus gazda întâlnirii de azi.

Generația 1998 de la Atletico a fost cea din jurul căreia a fost creată echipa ce a câștigat Cupa și Supercupa României pentru UTA U19, în anul 2016, pentru ca vara următoare să piardă finala Cupei, contra celor de la Viitorul. Internaționalii de tineret, Dennis Man, Răzvan Oiadă (ambii din FCSB) și Adrian Petre (Esbjerg) sunt vârfurile generației, la grupări de Liga 1 mai ajungând Cristi Costin (Voluntari), Paul Copaci și Albert Stahl, la Astra Giurgiu, cu mențiunea că acesta din urmă e născut în ’99.

Comentarii Facebook

5
1

3 comentarii

 1. pe cei de 97 iau uitat …cu ajutorul lor au cistigat si de fapt era pt grupa de 97 cupa si super cupa si trebuia sa spuna ca stupar a fost antrenor la cistigarea cupelor

  9

  3
  1. Mda…. cei de ’97 au fost sacrificați în masă pentru cei de 98 care singuri nu au obținut nimic! Dar asta e istoria… care nu uită!

   2

   1
 2. Foarte frumos….colegii nu se uita niciodata….!Astazi coechipieri…poate ca maine adversari,dar prietenia sa ramana mereu….Stima si respect!Sunt ferm convins ca au avut amintiri de depanat….

  3

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close