Gloria LT Cermei

Cermeiul s-a despărțit de încă doi juniori în ziua reunirii, dar așteaptă un atacant de culoare și mizează pe revenirea lui Vezan





Gloria Lunca Teuz Cermei și-a fixat, cel puțin pentru această săptămână ca și „cartier general” terenul din Sânpaul. La reunirea de ieri au fost prezente și achizițiile Alex Sabău, Ionuț Ianc și Luca Bodri, însă Flavius Moisă a aflat că nu va mai conta nici pe doi dintre juniorii din tur. Daina  va merge, probabil, la Sebiș, iar Obrad le-a comunicat „sămădăilor” că dorește să se lase de fotbal sau cel puțin să nu mai activeze la nivelul Ligii a 3-a.

Prin urmare, după despărțirile de Nistor, Filip și Marinescu, „sămădăii” mai pierd doi jucători, dar: „Suntem în regulă, inclusiv la capitolul juniori. Îl mai așteptăm și pe Pop de la Viitorul, dar sperăm să contăm din nou și pe Ovidiu Vezan. Ne-a spus că de joi revine la antrenamente, rămâne de văzut în ce stare e genunchiul său, dacă se poate pregăti la capacitate maximă. În această seară ar trebui să ajungă și atacantul de culoare propus de Patrice Feussi, care, din câte am înțeles, are 1,88-1,90 metri și ne-ar rezolva problemele de efectiv în ofensivă. Poate, o dublură la fundașii centrali trebuie să găsim până la urmă, în rest eu zic că avem un lot competitiv, de perspectivă, pentru retur”, susține Flavius Moisă, antrenorul cermeianilor.

Săptămâna destinată reacomodării cu efortul se încheie pentru „roș-albi” cu amicalul cu CS Ineu, reunită, la rândul ei, ieri.









4 comentarii

  1. Sunt fan Cermei,dar m-am saturat de aceasta loterie de-a joaca….Este a proasta….Gata,ajunge aceasta prosteala….Cel mai mare devotat jucator,Nistor…a spus pa…..Cand un asemenea stalp isi conditioneaza plecarea la Cris,in paralel cu antrenor pe grup 2009,UTA,inseamna mare lucru…..
    Sa fim seriosi…..Veti vedea ce jucatori mici,vor iesi din mainile sale…..Mai putin….Mare om,mare caracter!ALEX NISTOR!

    0
    0
  2. Si uite asa va ajunge Cermeiul unde ii este locul…liga a 4 a…e prea mare palaria…cu aceste petece nu poti impiedica apa sa iasa….

    0
    0
    1. Dupa o prestatie meritorie in liga III, nu cred ca ar fi o problema sa mearga in 4. S-a demonstrat ceea ce trebuia 🙂 Dupa care au venit si orasele in liga III 🙂 Dar pentru Petre Bulza si Roland Nagy, sper sa reuseasca mentinerea in 3 😉

      0
      0
  3. o fi cum zici tu,dar de 4 ani samadaii poarta palarii nealcose iar tu tot negru in ceru guri esti…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button