UTA Arad

Vulturar are treabă cu naționala în Cipru și ratează cantonamentul UTA-ei din Turcia

Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” intră din ce în ce mai tare în jucătorii reveniți din vacanța de iarnă în urmă cu 8 zile. La reunirea de pe 14 ianuarie au luat parte 24 de fotbaliști, iar astăzi transpiră sub comanda lui Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu, 25.

Față de primul antrenament, pe margine a ajuns Bogdan Stancu, care se confruntă cu o nouă problemă musculară ce-l va ține departe de gazon cel puțin două-trei săptămâni. De altfel, utiștii s-au orientat rapid spre un nou fundaș stânga și la Arad a ajuns, de trei zile, greco-albanezul Simo Roumpoulakou. Tot un apărător, Radu Crișan, este cealaltă noutate a „roș-albilor” de la reunire încoace.

Cu Soufiane Jebari, numărul achiziților liderului Ligii a 2-a a ajuns la trei, iar lotul pare complet în momentul de față. De la începutul săptămânii viitoare, ar trebui să intre în program și căpitanul Cipri Rus, care își petrece ultimele zile în carantină după ce s-a îmbolnăvit de varicelă.

Așadar, sunt 26 de fotbaliști mari și lați pe care Gyuszi Balint intenționa să-i ducă în cantonamentul din Turcia, doar că o convocare la lotul național a mezinului lotului, Cătălin Vulturar, i-a redus din rândurile. „Chiar dacă un stagiu de pregătire alături de colegii săi seniori, de la club, i-ar fi prins poate mai bine în procesul său de dezvoltare individuală, nu se pune problema să nu-l lăsăm la echipa reprezentativă. E și căpitan la Under 16, deci va merge fără doar și poate în Cipru alături de ceilalți juniori selecționați”, a precizat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Așadar, clubul UTA a răspuns pozitiv e-mailului de convocare a mijlocașului central de 15 ani la lot. Vulturar va pleca în stagiul de pregătire din Cipru cu naționala pregătită de Daniel Mgoșanu între 1 și 13 februarie. Un alt utist obișnuit cu convocări la lot, portarul Raul Opric, de această dată nu apare printre jucătorii chemați la naționala U18.

Comentarii Facebook

7
1

4 comentarii

 1. Care este situatia lui Coulibaly?
  Mai are nevoie de o perioada de recuperare?
  De cand ar putea reintra la antrenamente?

  7

  0
 2. VULTURAR are de partea lui și talentul și timp de afirmare ! Speram sa mai apară alaturi de el și alte talente pe care să-i aștepte același tren al viitorului apropiat .Mai repede ca oricând au sosit piesele”care lipseau la un lot complet . Afara. de Cipri ,care revine ,un singur absent. Coulibaly . Am fi vrut sa auzim de la el macar o declarație de intenție. Experiența arată că o accidentare lunga ,e dispariție sigura . Lumea judeca după trecut . Tot fotbalul cere să fi prezent alaturi de coechipieri ,macar cu un gând declarat fata de colegi și obiectiv . Tăcerea asta ne face să ne întrebăm ,el e sau. s-au schimbat ???Balint va hotărî dacă vom asista la o revenire spectaculoasă sau lao banala despărțire. Hai UTA. !!!

  15

  1
 3. In locul lui Vulturar, in cantonamentul din Turcia si-ar putea gasi locul unii dintre cei mai talentati juniori de la UTA U19 Petre Simon sau Zoran Mitrov . Ar fi o motivatie in plus pentru tinerii juniorii si o recunoastere a meritelor deosebite ale jucatorilor ( Simon este golgeterul echipei cu 30 de goluri marcate ). Antrenorul Balint stie cel mai bine. Asta este doar parerea mea.

  13

  3
 4. Locul lui VULTURAR în lot e de excepție și de merit. Mulți tineri pot fi luați ca atenție și formare . La VULTURAR e vorba de promovare iminenta și ca timp ,de luni .Randamentul ca junior titular ,poate sparge barierele. Promovarea la aceasta virsta este echivalentul unui elev de liceu care sare în anul patru de facultate !!! Cazuri rare și la eșaloane inferioare. . Are predecesori celebrii ,,RIP ,Dobrin ,Brosowschi ,Dumitrache !

  12

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close