Sporturi de contact

Kickboxerul arădean, Edi Gafencu, a ajuns în Dynamite Fighting Show: „Îmi doresc să fiu cel mai bun la categoria mea și nu doar în România”

Unul dintre cei mai apreciați sportivi din noua generație, kickboxerul Eduard „The Blitz” Gafencu a parafat astăzi un acord cu Dynamite Fighting Show și își va face apariția în ring la următoarea gală.

Născut pe 9 februarie 1993 la Arad, Gafencu este neînvins la profesioniști pe reguli de kickbox, înregistrând 11 victorii, dintre care 8 prin KO. Datorită faptului că în cele mai multe dintre cazuri a încheiat meciul cu o lovitură fulger, arădeanul a primit numele de ring „The Blitz”.Faptul că am ajuns în Dynamite Fighting Show reprezintă o nouă provocare pentru cariera mea. Sunt bucuros și îmi doresc să fiu cel mai bun la categoria mea, nu doar în România, ci să ajung la cel mai înalt nivel. Voi lupta cu cei mai buni fiindcă vreau să fiu cel mai bun. Abia aștept să urc în ringul Dynamite, sunt încrezător că voi obține o victorie mare”, sunt primele cuvinte ale lui Eduard Gafencu din postura de luptător al DFS pentru dynamitefighting.com.

„Gafencu este un sportiv tânăr, care a demonstrat că are potențial și cu siguranță va face și de această dată un meci mare. Suntem deja în discuții avansate cu un sportiv din școala olandeză cu experiență în câteva promoții de top din Europa”, a declarat și promotorul Cătălin Moroșanu pentru aceeași sursă.

Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeași la care s-a consacrat. În ultimii doi ani, atunci când a trecut la profesionism, acesta a cucerit titlul la două divizii în Colosseum, iar printre cei care s-au recunoscut învinși în fața lui se numără Adelin Mihăilă, Adrian Cibu, Flavius Boiciuc, Thomas Doeve și Ekrem Doruk. A primit de trei ori titlul de „Luptătorul Serii”.

Accidentat la umăr la gala caritabilă de la Ștrandul Neptun, din luna august, Gafencu a revenit la antrenamente în luna decembrie a anului trecut sub comanda profesorului său, Ruben Stoia. Din informațiile noastre, kickboxerul arădean ar trebui să intre în ring la finalul lunii martie, chiar în orașul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button