UTA Arad

UTA – Rapid – în prima „intermediară” a primăverii, arădenii mai joacă la mijlocul săptămânii tot un derby de tradiție!





Federația Română de Fotbal a bătut în cuie calendarul primăverii în Liga 2-a la fotbal, iar UTA e direct interesată pentru calculele ce și le face în perspectiva atacării promovării în elită. După cum se știe, campionatul se reia în weekendul 21-23 februarie, cu „roș-albii” împlicați în deplasarea de la Miercurea Ciuc.

Apoi, rundele sunt programate tot la final de săptămână, cu două excepții. Acestea reprezintă „intermediarele” din etapele cu numerele 29 și 35. Mai întâi, pe 8 aprilie, băieții lui Balint joacă în fața propriilor suporteri derby-ul de tradiție, dar și de promovare, cu Rapidul. „Ciocnirea” vine după un weekend liber pentru utiști, care în etapa a 28-a ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, echipă retrasă din campionat în tur.

Apoi, pe 13 mai, „roș-albii” evoluează tot  acasă, într-un alt „duel” de tradiție, cu Campionii FC Argeș.

UTA e prima în clasamentul ligii secunde după 21 de runde, acumulând 41 de puncte, cu 4 mai multe decât Mioveniul, a doua clasată și 6 față Rapid, care acum ocupă locul ce duce la baraj.









7 comentarii

  1. parerea mea ca mitici vor cu orice pret sa promoveze rapidul pentru ei ar fi un esec dezastruos sa nu promoveze la cati bani au pompat nu ar fii exclus sa faca si niste meciuri murdare oricum promovarea se joaca la arad in meciul direct forza uta

    0
    0
  2. Ar fi bine ca,conducerea noastra sa fie atenta la vanzarea de bilete la meciul cu rapid.Parca vad ca iara intra 200-300 (cu tot cu incultii aia de la poli).Si apoi sa ne mute firma de securitate de la locurile noastre ,pentru nespalatii aia.Ar fi bine sa le trimita biletele pentru cei 5% sau cat au dreptul oaspetii si restul doar pentru gazde.UTA-DRAGOSTEA MEA DINTOTDEAUNA!!!

    0
    0
  3. Uta este UTA!!! Nu inteleg care e probléma?? Daca castigam acasa tot si mai luam 12 pct in deplasari suntem acolo unde trebuie !!!

    0
    0
  4. Băieți să vă pregătiți cu conștiinciozitate și în prima etapă sa intrati hotărâți dar nu cu nasul pe sus la Ciuc. Sunteți lideri dar încă nu a-ți realizat absolut nimic! Doi pași greșiți consecutivi și suntem pe loc de baraj! Hai UTA cu promovarea!!!

    0
    0
  5. Pina la Rapid UTA trebuie sa se ingrijeasca serios de meciul de inceput, cu Miercurea Ciuc, care s-a intarit serios, in iarna. Sub nici o forma nu trebuie sa pierdem acolo, iar 3 puncte ar fi….”de aur”. Inaintea meciului cu Rapid trebuie sa avem diferenta de 4-6 puncte fata de locul 3. PS. Stie cineva , citeceva despre lucrari la stadion ?Dinafara nu se vede vreo miscare.

    0
    0
  6. Cei de la primărie nu mai spune nimic de stadionul nou UTA
    Ce se întâmplă acolo, de ce nu mai terminati stadionul de la UTA, mai un pic si promovăm
    Rusine la cei implicați pentru stadion😡😡

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button