UTA Arad

Utiștii și-au început treaba în Antalya, peste două zile e programat primul amical

După o zi liberă și una pe drum, utiștii și-au reluat pregătirea de iarnă. Impropriu spus, căci în Antalya, acolo unde arădenii s-au cantonat încă de aseară, temperaturile sunt cu mult pe plus. Mai mult, „roș-albii” vor vor simți sub picioare și covorul de iarbă naturală după ce, timp de 17 zile, s-au antrenat pe „sinteticul” de pe „Motorul”, iar peste două zile, de la ora 17, au programat și primul test din Turcia. Adversară le va fi Racing Union, echipa de locul 9 primul eșalon luxemburghez.

Ieri după-amiază, după ce și-au luat în primire camerele, jucătorii „Bătrânei Doamne” s-au bucurat pentru prima oară de condițiile de refacere oferite de Hotelul IC Santai, din Belek. În această dimineață, încălzirea pentru primul antrenament de pe tărâm turcesc a avut loc în moderna sala de forță a stabilimentului.

Vă reamintim că Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Alexandru Radu și Gabi Vasiliu au 25 de fotbaliști la dispoziție în stagiul de pregătire din Antalya ce se va încheia pe 14 februarie. Cel mai probabil vineri va ajunge în cantonament și Bogdan Apostu, care va asista și la amicalul de sâmbătă, al doilea din Turcia, contra rușilor din liga secundă, Yenisey Krasnoyarsk. Arsenal Tula (pe 12 februarie) și Vorslka Poltav U21 (pe 14 februarie) sunt ceilalți doi adversari ai arădenilor, înainte de meciul pe puncte de la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, de pe 22 februarie.

Lotul UTA-ei în Antalya:

Iacob, Bolboașă, Opric – portari

A. Rus, Tomozei, Fl. Ilie, Crișan, Melinte, E. Pașcu, Roumpoulaku – fundași

Oroian, Ciucur, Bustea, Hrezdac, Pușcaș, Moise, Isac, Miculescu, Ursu, Vulturar, Gavrilă – mijlocași

C. Rus, Al. Ioniță, Buhăcianu, Jebari – atacanți

Comentarii Facebook

7
2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close