UTA Arad

Balint, despre succesul cu Racing: „Obiective atinse, dar există și părți la care am suferit”





UTA a deschis cu un succes seria de partide amicale din Antalya. Cel puțin pe foaie, Racing Luxemburg a fost cea mai abordabilă formație din cele patru aflate pe lista adversarilor din Turcia, iar „roș-albii” nu au avut mari probleme în a se impune. Pe lângă „dubla” și Buhăcianu și reușita din penalty a lui Romario Moise, arădenii și-au creat și alte ocazii clare.

În general, „Bătrâna Doamnă” a avut probleme cu pragmatismul în amicalele începutului de an, dar Laszlo Balint susține că acest lucru nu e neapărat de condamnat în acest moment al pregătirii. „Pe undeva, e normal să nu luăm cele mai bune decizii acum, când picioarele sunt grele și volumul de muncă foarte mare. Veneam după două zile pline în Turcia, am dat peste un adversar destul de bun, iar vremea ne-a pus probleme și ea. Mă bucur că ne-am atins obiectivele pentru acest test, deși au existat și părți la care am suferit. În special în repriza a doua am comis câteva greșeli neforțate, de care, bineînțeles, trebuie să scăpăm, însă au fost și lucruri pozitive. Cel mai important este acum să fim sănătoși pentru a putea munci așa cum ne dorim. De exemplu, pe Hrezdac nu l-am putut utiliza azi căci aseară a acuzat o stare febrilă și, chiar dacă azi era mai bine, am zis să nu-l forțăm pe vremea proastă pe care am jucat”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.

Mâine e programat un singur antrenament în cantonamentul utist, pentru ca partea a doua a zilei să fie destinată refacerii. Sâmbătă e programat al doilea test din Turcia, contra rușilor din liga secundă, Yenysey Krasnoyarsk și: „Într-adevăr, avem un grafic al minutelor pentru fiecare fotbalist, rămâne de văzut, însă, cu cine vom începe jocul de sâmbătă. Trebuie ținem cont și de alte aspecte, cum ar fi faptul că unii jucători vin după accidentări sau alte probleme medicale. Mulțumirea mea se leagă de faptul că toți cei în cauză, adică Cipri Rus, Pușcaș, Jebari și chiar și Ciucur lucrează în plus, în completare, trag tare să ajungă cât mai repede la nivelul celorlalți. Totul decurge bine până acum aici, avem condiții foarte bune de antrenamente, de cazare, masă și, bineînțeles, refacere. Sperăm să se îndrepte și vremea”, a adăugat Balint.

6 comentarii

  1. Ma incanta la maxim….sa ai un antrenor,fara interese,caruia sa ii fie maxim greu ca sa isi aleaga prim 11..Respecte maxime…Asta da….Racheta suntem…,..Daca de la Csiksereda venim cu 3 puncte…este clar… Nu cred ca in rest se poate discuta despre altceva…..Suntem pusca,glont!

    0
    0
    1. corect multe vor depinde de meciul cu cikzereda mai ales ca este primul meci dupa vacanta si o echipa invicibila foarte greu de batut pe teren propriu

      0
      0
      1. @denys…Ca sa fiu sincer pana la capat,nu mi-e teama deloc de Csikszereda pentru ca diferentele sunt prea mari dar asa cum spui si tu care m-ai completat perfect,ar conta foarte mult 3 puncte,in primul rand pentru moralul echipei.
        In momentul actual nu imi este teama de nici un adversar doar de nedorite accidentari sau suspendari care ar mai putea deregla eventual parcursul bun,spre foarte bun, ca si pana acum…
        Cireasa de pe tort ar putea fi inaugurarea stadionului odata cu debutul in prima etapa din Liga I-i…..Bine ar fi,dar sincer sunt foarte sceptic,chiar daca nu pesimist si inca tot sper….

        0
        0
  2. Minute pentru toată lumea. Echilibru total pina la formula. ce va intra în prima etapă.Sunt aproape 10 juniori la un lot de 25 Munca dubla față de div.A !!! . La duritatea div.B se sare peste lupta pentru o titularizare Aici cu cartonase sau inerente indisponibilități ,toți sunt titulari . Balint nu va refuza unul sau chiar doi jucători peste ce e în lot .Singurul jucător care rămîne în vizor e poate o revenire a lui Stancu. Se încearcă pastrarea a cat mai multi componenți pentru o promovare. Nu poți face atunci o cu totul altă echipă. !!Surpriza frumoasa poate veni de la academia UTA. O confirmare. spectaculoasă a. 3 ,4 tineri cu posibilitatea vinzarii după promovare ,a virfului de generație !!!

    0
    0
  3. Din pacate nu avem constructor pentru Stadion nici in luna februarie. La ultimele 2 licitatii nu s-a inscris nimeni. Cel mai probabil la licitatia din martie la fel. Atat putem ca si Arad ! Sepsi Sfantu Gheoghe isi termina stadionul in 18 luni, la Arad sunt deja peste 70 de luni. Absurd ! Ne meritam soarta !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button