Fotbal judetean

Trei plecări și tot atâtea achiziții pentru șimăndani: „Obiectivul rămâne 2-8”

Spre meritul ei, Șoimii Șimand  face parte din plutonul de patru echipe ce se bat pentru ultimele două locuri de play-off în Liga 4-a. Singur, formația antrenată de Ioan și Jany Ruska are, cel puțin pe hârtie, cele mai mici șanse să ajungă acolo, dar asta nu înseamnă că nu se va bate până la final pentru asta.

Șimăndanii au  reluat pregătirile aseară fără trei dintre jucătorii din stagiunea de toamnă. Darius Don a plecat lângă Maghici, la Păuliș, Dobra a optat pentru Macea, iar Ilinca pentru Sebiș, cu mențiunea că gruparea de pe Crișul Alb e în „aer”, după cum bine se știe. Dar, tot trei sunt fotbaliștii care s-au alăturat lotului, respectiv mijlocașii Cristi Caba și Lucian Achim și portarul Alex Stejar. „Ne-ar mai interesa doi-trei juniori, profesorul Mărcuș ne ajută în acest sens. Altfel, o să-i dăm bătaie cu pregătirea pe plan local, unde avem toate condițiile asigurate de Primărie, Consiliu Local și sponsori, cărora le mulțumin. Ni s-a mai comunicat că și în acest an se vor face ceva investiții la baza sportivă, ceea ce nu poate decât să ne bucure. O să tratăm fiecare meci la victorie, iar obiectivul stagional rămâne o clasare între locurile 2-8”, a spus Adrian Cuc, delegatul „șoimilor”.

Celor două ședințe de pregătire săptămânale se vor adăuga și meciuri amicale cu adversari ca: GLT Cermei (15 februarie), Glogovăț (22 februarie și 7 martie), Pâncota (29 februarie). Șimandul a strâns 25 de puncte după 15 jocuri, e pe locul 6 în clasament și are meci acasă cu nou-promovata Beliu în debutul stagiunii de primăvară.

Comentarii Facebook

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close