Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Divizionara terță a respectat calculele hârtiei: Șoimii Lipova – Frontiera Curtici 4-2



Două dintre cele mai bune echipe din județul nostru au produs destul spectacol în amicalul de astăzi, cu goluri care de care mai frumoase. Câștig de cauză a avut echipa de eșalon superior, Șoimii Lipova, dar Frontiera Curtici a avut meritul de a fi pus și ea destule probleme și a fi rămas în joc până spre final.

Fundașul Polgar a deschis tabela cu o lovitură de cap după cornerul lui D. Rusu și tot cu astfel de execuție a egalat Alin Mihai la centrarea lui Huțanu. Bicuschi, D. Rusu și Prună au mai avut și alte situații de a înscrie, pe când dincolo Iliescu a avut treabă la lovitura liberă bine executată de Copil.

Actul secund a fost și mai spectaculos, cu nu mai puțin de patru goluri. Ex. juniorul UTA-ei, Șimăndan, a făcut 2-1 după o combinație cu Sulea și un șut la colțul scurt. Un alt junior, fundașul Nagy, a fost la orginea golului trei, punându-i mingea lui Sulea la 11 metri, care nu a greșit ținta. Avrămuțiu a ieșit la rampă cu acțiune personală și un șut plasat pentru 3-2, însă rezultatul final a fost stabilit de lipovanul Vlad, care a șutat spectaculos de la 20 de metri la colțul lung al porții lui Leva.

„Șoimii” ajung la trei succese din tot atâtea partide. „Am construit bine, am avut și ocazii, dar mi-aș fi dorit să ne desfacem mai bine adversarul. Nu a fost așa și pentru că echipa din Curtici s-a apărat atent și are destul fotbaliști cu calitate. Important e antrenamentul, iar peste o săptămână trecem la un adversar superior pe hârtie, ASU Poli”, spune Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor, care nu poate conta în continuare pe accidentații Dragoș, Codoban, Hațegan și Buta.

Curticiul încheie a doua săptămână de pregătire, iar Radu Anca se declară, în general, mulțumit de cum decurg lucrurile. „Un meci foarte bun, cu una dintre cele mai valoroase de la nivelul Ligii a 3-a. Începem să arătăm tot mai bine și din punct de vedere fizic, iar săptămâna viitoare vom lucra și mai mult pe acest aspect. Trecem la antrenamente zilnice, plus amicalele cu Șiria și Zăbrani. Sunt mulțumit de băieți, am 21 de jucători în lot, ei vor fi cei cu care vom aborda partea a doua a sezonului”, a punctat și Radu Anca.

Formații:

Lipova (prima repriză): Iliescu – Nagy, Dolga, Polgar, Filimon – D. Rusu, Simion, M. Popa, Prună – Sulea, Bicuschi

Lipova (repriza a doua): Pădure – Nagy, Bercu, A. Popa, Stoin – Șimăndan, Simion (60 Aslău), Dobrean, Vlad – Banyoi, Sulea (60 A. Rus)

Curtici: Mucha – Morar, Varga, Gligor,Vereș – Huțanu, Hanc, Avrămuțiu, Copil – A. Mihai, Apostol. Au mai intrat: Trifoi, Leva – Alex Don, Gavriș, Ursoi, Crișan, Brândușe, Cornean, Dochița

Arbitri: Alin Deac – Alina Mihoc, Florin Vesa









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button