UTA Arad

Bilanț stricat în amicalele iernii: UTA – Vorslka Poltava U21  2-4





Laszlo Balint avertiza asupra dificultății ultimului test din Antalya al utiștilor, în fața liderului campionatului de tineret al Ucrainei și previziunile au fost confirmate. Vorslka Poltava U21 e singura ce a perforat mai mult decât odată poarta arădenilor în amicalele iernii și, mai mult, a stat destul de bine și pe faza de apărare. E adevărat, și „roș-albii” au intrat pe teren cu patru juniori, plus Ciucur și Pușcaș, fotbaliști care-și reintră treptat în ritm după lunga perioadă de indisponibilitate.

Totuși, amicalul a început bine pentru „Bătrâna Doamnă”, cu gol încă din minutul 7. Ciucur a centrat din corner, Pușcaș și C. Rus au prelungit balonul cu capul, iar Miculescu a înscris la colțul lung din 6 metri. A urmat un joc de uzură, cu arădenii controlând ușor ostilitățile, dar fără ocazii importante de gol. Vorslka a mărit puțin ritmul pe finalul reprizei și a cules și roadele. Stryzhak a profitat de distanța mare dintre Ciucur și Pașcu și a trimis sec pe lângă Bolboașă. Mai mult, Poltava putea intra în avantaj la vestiare, dar Mkomola a finalizat peste poartă din poziție ideală.

Golul de 2-1 avea să fie doar amânat pentru debutul actului secund. În minutul 50, o lovitură de colț bătută pe colțul lung a ajuns la Kravchuk, care nu putea rata. Doar două minute au fost în avantaj „verzii”, căci Cipri Rus a făcut „dubla”, dintr-un penalty obținut de Ursu. Un șut deviat în corner al lui Pușcaș a fost ultima zvâcnire ofensivă a UTA-ei, care mai apoi s-a scurt-circuitat în defensivă, iar ucrainienii s-au desprins în câștigători. În minutul 72, Pașcu ratat un tackle, Vasin a pătruns până la 14 metri și l-a bătut pe Bolboașă la colțul lung. După alte 4 minute, Lyga a pus cireașa cu o „scăriță” peste Bolboașă și o execuție simplă în plasă. Putea fi și mai rău, dar un atacant advers a ratat incredibil din careul mic.

Așadar, UTA își strică bilanțul din amicalele iernii chiar la ultima „strigare”, după cinci victorii și o remiză. Mâine, delegația arădeană se repatriază, iar de la începutul săptămânii viitoare demarează „operațiunea” de pregătire a deplasării de la Miercurea Ciuc, de luni, 24 februarie.

Formații:

UTA: Bolboașă – A. Rus, Crișan, Pașcu, Ciucur – Hrezdac, Pușcaș (78 Vulturar) – Miculescu, Jebari (78 Gavrilă), Ursu – C. Rus. Antrenor: Laszlo Balint

Poltava U21: Fesiun – Dubko, Pavliuk, Rey, Kutsenko – Kravchuk, Stryzhak – Mamro, Semilet, Cheliadin – Mkomola. Antrenori:  Iurii Maskymov și Vitalii Kosovskyi.









11 comentarii

  1. Prilej pentru tinerii echipei să vadă la lucru ,tineri ca ei la ucraineni și brazilieni. Nimeni nu vine degeaba pe acolo. La toți le este străină automulțumirea . Piața jucătorilor cu vârsta scăzută e mai mult decât mobila ,e și ofertanta . La o greșeală personala nu da nimeni cu barda Bilanțul ne interesează mai puțin și ne bucurăm că toată lumea se întoarce valida Și după această pregătire minuțioasă ne. rămâne că o rana deschisa ,calendarul mereu amînat al stadionului. Poate mass-media arădeană mai. forțează reluarea problemei. !!

    0
    0
  2. Asta e valoarea jucătorilor! Degeaba se așteaptă promovarea , vom fi depășiți in retur de rapid și FC Arges și turris .

    0
    0
  3. aasta este, mai si pierzi, asta-i fotbalul, probabil a fost ultimul meci din acest cantonament, baietii cu gandul la plecare s-au relaxat si nu prea au dat importanta acestei echipe de tineret din Ucraina !!! Bineanteles ca nu aceasta este fata echipei , echipa va arata cu totul altfel in in meciul cu ciucanii, dar …. ATENTIE LINIA DE FUND, APARATORII CARE AU FOST DEPASITI PREA USOR DE TINERII UCRAINIENI !!! In rest, capul sus baietii si fiti in forma maxima cu ciucanii, un meci foarte greu dar am incredere in voi ca ve-ti reusi !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. E doar un amical și văd că încep cârcotași pe aici sa comenteze aiurea,. Nu-i nimic băieți! Doar UTA!!! 🔴⚪

    0
    0
  5. Poate e mai bine asa. Daca erau doar victorii pe linie in amicale, era periculos pentru mentalitatea jucatorilor. Asa, vor fi atenti si „treziti” pentru meciul care conteaza, la Miercurea Ciuc !

    0
    0
  6. #manager: Hotarati-va cine o dat primul gol, fiindca daca e dat golul de Miculescu atunci nu putea face dubla Rus. Cat despre lotul echipei si transferurile facute in frunte cu Jebari (care a fost cel mai mediatizat transfer al echipei) eu cred ca politica clubului e putin gresita atata timp cat aria de selectie e mult mai mica fiindca tu, adica clubul, accepti si colaborezi doar cu jucatori veniti prin Apostu… Dar e foarte important sa fie liniste si este. Lumea va iubeste! Asa ca faceti performance! Toti, conducere, staff, jucatori etc! Hai UTA!

    0
    0
  7. Balin a folosit o formula care nu va fi niciodata folosita in campionat, a dat tuturor sansa si minute. Vreo 70 de minute, chiar am rezistat. Din nou ( ca si la meciul cu Arsenal Tula ) pe final, ne-am sufocat. Asta spune ceva. Apoi, sint unii care desi nou veniti nu prea au aratat ceva bun, desi se parea ca ar putea fi titulari. Sa nu ne suparam, e un amical bifat. Vom vedea daca fizic echipa este bine pregatita, vor mai fi acumulari. Bine ca toti jucatorii sint valizi. Urmeaza „incalzirea motoarelor” pentru Miercurea Ciuc, unde UTA TREBUIE sa tina la respect o echipa buna pe teren propriu. Sa speram ca nu vom pierde, dar o victorie ne-ar propulsa ca mari favoriti. Succes !

    0
    0
  8. Asa a fost absolut corect,sa joace la o adica absolut toti deplasatii….Nu se stie ce va urma….suspendari,accidentari nedorite,inerente la o adica….Trebuie sa si vezi pe absolut toti,in diverse formule..Bine ca ai de unde…Nici macar nu sunt suparat pentru infrangere….Este un pas inainte….Nici o problema faptica…Nu as vrea sa fiu in pielea lui Balint in alegere…nu as fi in stare sa decid formula de baza..:-))),macar ca se cam contureaza….Vedem curand….
    Bine ca se revine cu tot lotul valid acasa si….”Toate panzele sus”!
    3 puncte importante sa fie la Miercurea Ciuc si apoi mai vedem,linistiti.despre ce discutam…

    0
    0
  9. Amicalul este amical, se folosesc toti componentii lotului ,deci nu este o tragedie pt. ca in meciurile oficiale este altceva , baietii se vor mobiliza !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button