UTA Arad

Utiștii – la vânătoare de „pume”…hibride, marca Ford

Zeci de arădeni din mediul de afaceri și nu numai au făcut cunoștință, în această seară, cu noile modele Ford Puma. La localul Palacio, din vecinătatea sediului Auto Tehnic, de pe Calea Zimandului FN, două mașini le-au făcut cu ochiul driverilor de toate vârstele.

Reveniți, sâmbătă, din Antalya utiștii nu au refuzat invitația prietenilor de la Ford. Antrenorul Laszlo Balint și golgheterul Cirprian Rus chiar i-au ajutat pe organizatori și partenerii lor de la Jenny Nice Travel să ofere premiile de la tombolă. Fotbaliștii Florin Iacob și Marius Tomozei, dar și „oficialii” Codru Grădinariu, Dorin Stana, Florian Voinea și Cristian Păcurar au admirat și ei modelul…de Liga 1, direcția pe care au apucat-o și ei în acest sezon.

Prețul noilor autorisme îl puteți descoperi fiecare dintre dumneavoastră, la fața locului, la reprezentanța Auto Tehnic. „Le mulțumim celor care au fost alături de noi în această seară specială, festivă și îi așteptăm și la test drive. Atât pe ei, cât și pe restul arădenilor dornici să conducă un model nou-nouț, cu primul motor hibrid fabricat în România. Ford Puma dispune de o serie de funcții inovatoare, concepute pentru a-ți imbunătăți plăcerea de a conduce, dar, așa cum am spus, fiecare e liber să descopere pe propria-i piele avantajale unui atfel de autoturism. Le mulțumim și celor de la UTA pentru că au onorat inivitația noastră în acest an special și pentru ei, an în care ne dorim cu toții să-i vedem în Liga 1”, a spus Flavius Alb, coordonator vânzări Auto Technic.

Comentarii Facebook

5
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close