Fotbal judetean

Schimbare pe banca celor de la CS Beliu: Alin Gligor e noul antrenor, având ca prim obiectiv refacerea unității lotului zdruncinată de ex.-ul Filipaș

Singura formație nou promovată în această vară în Liga 4-a începuse destul de bine și pregătirea de iarnă, cu un meci bun contra celor de la Șoimii Lipova, dar și succese cu Bogsig și Sânandrei. Însă, chiar după deplasarea din județul Bihor s-a iscat o discuție în contrariu între antrenorul echipei, pe de-o parte și conducerea clubului și a comunei, pe de altă parte.

Filipaș a considerat că nu a avut condiții de performanță și a plecat

De altfel, după aceste „scântei”, Costel Filipaș nu s-a mai prezentat la echipă și i-a convins și pe marea parte a jucătorilor să-i urmeze calea. Duminică, Beliu trebuia să joace un amical la Gurba, dar, în lipsă de antrenori și jucători, totul s-a anulat. „La începutul pregătirii, când am discutat cu cei din conducerea comunei, am crezut că am stabilit niște lucruri, cum ar fi transport achitat la timp, salarii lunare și nu plata la meci cum se întâmpla și în Liga 5-a și în turul acestui campionat sau apă potabilă la fiecare joc, indiferent că e amical sau oficial. În plus, am mai cerut să nu plece niciun jucător pentru a prinde locul 8  la finalul sezonului regular și să tragem la Cupă, să încercăm chiar să o câștigăm, de ce nu? Din punctul meu de vedere, nu s-a realizat nimic din ceea ce am vorbit, așa că am decis să nu mai continui la echipă și să mă bat în continuare la salvarea de la retrogradare. Sunt mai ambițios decât atât și chiar îmi pare rău acum că l-am refuzat pe Cristi Sculici, care m-a chemat din nou alături de el, la Ineu. Ceea ce vor face jucătorii nu știu exact, eu doar le-am spus că nu mai continui la echipă”, ne-a declarat Filipaș.

Primarul Horhat consideră puerile nemulțumirile fostului antrenor

La rândul său, primarul comunei Beliu nu înțelege deloc atitudinea fostului tehnician, dar a și găsit soluția de înlocuire a acestuia. „După partida din județul Bihor, antrenorul a avut niște nemulțumiri puerile și a spus că nu mai merge la echipă dacă nu primește el pe mână și partea de conducere a clubului. A montat și jucătorii să fie de partea lui, și – într-adevăr – la următoarele două antrenamente și un amical nu s-au prezentat nimeni la program. CS Beliu este un club de drept public, înființat de Consiliul Local, cu un Consiliu de Administrație și un președinte ales de către consilieri pe baza unor competențe și experiențe în domeniu. Indiferent de cine e primar sau consilieri locali, antrenori sau jucători acest club va merge înainte. Atâta timp cât se primește buget de la Consiliul Local, toți cei implicați au datoria să își facă treaba pentru binele comunei, nu poate nimeni să-și ia jucăria și să plece când vrea. Astfel că, începând din această săptămână, a fost numit un nou antrenor, în persoana lui Alin Gligor. Vorbim despre un băiat de caracter, fiu al satului, în care ne punem mari speranțe că va face o treabă serioasă în viitor. Legat de jucători, toți sunt sub contract, mai avem și împrumutați la alte cluburi, vom vedea cine va continua cu noi. Vom discuta cu ei, nu ținem pe nimeni cu forța, vrem doar oameni de caracter la echipă, care își respectă cuvântul dat, așa cum și noi am îndeplinit toate cerințele lor”, spune Emanuel Horhat.

Președintele clubului pariază pe realizarea obiectivului

Și președintele celor de la CS Beliu nu poate fi de acord cu atitudinea lui Filipaș și susține că echipa se va descurca și fără acesta, poate chiar mai bine decât înainte. „Sunt președinte neremunerat al acestui club, asta ca să închid toată discuția legată de câți bani iau eu de la club, deci zero lei. Am acceptat această responsabilitate pentru comună și pentru copiii noștri, nu mă cramponez de ea, dacă vine cineva care poate să facă lucrurile mai bine, eu îmi dau demisia imediat. Am reușit să promovăm din Liga a 5-a în Liga 4-a cu seriozitate și multă muncă, fără Costel Filipaș. Din vară, s-au produs schimbări pe banca tehnică și la lotul de jucători, am sperat că toate vor fi bune și ne vom bucura de fotbal. Din păcate, suntem pe un loc ce nu ne onorează, dacă nu am fi câștigat la masa verde cu Felnac, eram chiar pe loc retrogradabil. În 15 meciuri s-au făcut doar 11 puncte pe teren, foarte puțin și – totuși – i-am acordat încredere pentru retur lui Filipaș. Mai mult decât atât, nu suntem bine văzuți de conducerea AJF Arad, nici în rândul observatorilor sau arbitrilor din cauza comportării nesportive a antrenorului și a unor jucători. În această iarnă, la primul amical, cu Lipova, antrenorul a scos echipa de pe teren după discuții cu arbitrul de centru, astfel că la nici un alt amical din această iarnă nu am mai primit arbitri. Săptămâna viitoare avem cantonament programat la Moneasa, vom merge cu cei care vor rămâne la echipă și cu cei pe care îi mai aducem zilele acestea. Conducerea și-a făcut treaba bine din vară încoace, am adus și jucătorii ceruți de antrenor, avem condiții de pregătire bune, am asigurat vitaminizare, materiale sanitare și sprayuri contra durerii de 1600 lei, iar acum în iarnă am adus materiale specifice de antrenament în valoare de 900 de lei. Am decontat tot ceea ce a fost de decontat la toată lumea, ne-am încadrat în buget și nu avem niciun leu datorie la nimeni. Actele sunt la zi, banii au venit regulat și vor veni și în continuare de la bugetul local și îi gestionăm cu maximă responsabilitate. Obiectivul nostru în Liga a 4-a este menținerea și, indiferent cine va fi pe banca tehnică și în teren, sunt convins că vom reuși acest lucru. Noul antrenor, Alin Gligor, are mână liberă în vestiar, așa cum a avut și cel dinaintea. Îl vom spirjini cu tot ce putem și îi dorim succes”, spune Mihai Szarkozi, președintele belenilor.

Gligor, mesaj pentru rebeli

În această după amiază, Alin Mihai Gligor a condus primul antrenament la Beliu, având sub comandă 13 jucători, între care și câteva fețe noi. Căpitanul Cosmin Coraș a fost și el prezent la sala de sport din localitate, dar au fost și absenți moyivați și…nemotivați. Din categoria acestora din urmă fac parte cinci fotbaliști care s-au solidarizat cu fostul antrenor, dar Gligor îi așteaptă în continuare la echipă. „Am acceptat să preiau echipa într-un moment greu, în care toți cei care suntem cu adevărat beleni trebuie să punem umărul la bunul mers al echipei. Am mai antrenat în urmă cu câțiva ani la Macea și la Chișineu-Criș, sper să ne atingem obiectivul cu băieții care mai rămân la echipă și cu cei câțiva nou-veniți. Și mă refer în special la cei care au mai jucat la Beliu și care știu ceea ce înseamnă fotbalul pentru zona noastră și vor să pună din nou umărul pentru a termina în picioare campionatul. Duminică la ora 13 ne adunăm la stadionul din Beliu, ne deplasăm la un amical la Ghioroc, după care echipa merge direct la Moneasa pentru o săptămână de cantonament. Vreau să le adresez un mesaj băieților care nu au mai venit la programul echipei, să vină duminică la ora 13 la stadion, pregătiți pentru cantonament, pentru că este în interesul lor ca fotbaliști. Eu le întind o mână, acum am nevoie de ei, după cantonament va fi prea târziu. Gândiți-vă bine băieți, vorbiți între voi și luați decizia înțeleaptă, echipa merge înainte cu sau fără voi, până duminică aveți tot timpul să luați o decizie”, a punctat experimentatul atacant, care, iată va îmbrăca haina antrenorului principal din această iarnă.

Beliu e prima echipă din zona play-out după 15 etape scurse, la 4 puncte în spatele celor de la Victoria Felnac, formație clasată pe poziția a 8-a

Comentarii Facebook

3
0

94 comentarii

    1. am scris să citești printre rânduri … 21 de etape a fost Tamaș, din etapa 22 pana in 30 a fost Filipaș antrenor, 9 etape, una s-a stat, antrenamente aproape deloc, majoritatea băieților mergeau direct la meci. Din cele 9 etape s-au pierdut 3, cât Tamaș în 21 de etape …înfrângeri la Sântana și Zimand, și acasă cu Buteni. Promovarea din ultima etapă are rost să ne mai amintim de ea? sau de alte meciuri dinainte? Din vară s-a decis altceva, antrenamente, condiții, buget mult mai mare etc., alte responsabilități, mână liberă la dus de jucători dar și la renunțarea la unii jucători, a făcut cum a vrut, toți i-au dat credit … e greu, foarte greu la Liga 4 să faci puncte, trebuie răbdare, construcție, ani de muncă. Păcat că a renunțat așa urât, a mai făcut-o odată acum câțiva ani. Știm toți că nu se susțin cele afirmate de el, totul este rezolvat cum a dorit el si jucatorii, dar dacă asta este alegerea lui, asta este, nu se poate dragoste cu forța, CS Beliu trebuie să meargă mai departe, nimeni nu este de neînlocuit.

     3

     0
     1. Lucian, cum a fost rezolvat totul cum a vrut el …ca nu inteleg ,asa numesc ei rezolvat bani de motorină cand avea de gand,,domnul presedinte care nu ia nici un ban de la echipă si merge de dragul sportului „să deconteaze la băieți????Sa nu m-ai spunem ca la meci la Sânandrei s-au deplasat cu camionetă primăriei ,la un moment dat zaburandu-le materialele din camionetă….astea numiți condiții, Domnule primar nu demult erați tare nemulțumit de prezenta dl Gligor la echipă deoarece pe vremea aceea il susținea pe nasul dvs dl Tica, dar lați acceptat datorită lui Filipas sa nu uităm asta…..Luciane tu informeaza-te mai bine nu din auzite!!!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

      1

      0
     2. informeaza-te tu cien i-a spus la Sabin ca nu trebuie sa mearga cu masina lui la Oradea? Cine nu a primit bani de motorina? sunt banii dati la zi la toti. SI pe cien ai fi pus tu antrenor la echipa daca Filipas a renuntat?

      0

      1
     3. Costel FIlipas a terminat cu beliu de multe ori pe loc promovabil si nu s a continuat în liga 4
      Anul acesta aceștia domni conducători al clubului si localitatii l au chemat la echipa atunci când au văzut că se duce promovarea ,de ce nu au continuat fara el sa fi vazut ce se intampla ?

      1

      1
     4. trebuia adus in iarna trecuta dar asa a fost sa fie, insa promovarea nu a fost chiar asa meritorie ca sa ne laudam cu ea, nu crezi? nimeni nu se prea poate lauda cu ea … a fost un efort mare dar conjuctura a fost foarte favorabila … si daca s-apromovat, acum ce sa facem? sa ne retragem ca nu mai vrea antrenorul si cativa jucatori sa munceasca din greu sa scapam de la retrogradare? va fi greu, e de munca, nu este usor, ca nu mai jucam cu Gurahont sa le dam 21 la zero … sunt antrenori care si-au oferit serviciiile si in vara si acum, cu licenta A.

      0

      1
     5. Nu stiu cine ți-a zis tine ca sunt la zi,probabil în acte sunt la zi …..foarte bine ca e Gligor antrenor doar e Belean si in acelasi timp si jucător al echipei!!

      1

      0
     6. Lucian,înainte de începerea campionatului cu 2 saptamani nu se știa daca beliu continua sau nu in liga 4 ,zici de un buget imens pe care l a avut
      150 lei de jucător pentru meci jucat(vorbeste cu juniori din echipa cat au primit ei) ,cati jucători de liga 4 ar fi venit pe bani astia La beliu care nu are continuitate in liga 4.vorbesti de antrenor licențiat pai de ce nu l a adus ,nu spune nimeni ca trebuie sa renunte echipa la a participa dar nu arunca vina pe un antrenor costel filipas care a antrenat beliu in liga 5 fără nici o condiție de a face fotbal, ca distruge el sportul in beliu. Trebuiau să ii mulțumească si sa duca alt antrenor și alți jucători.
      Vorbeste cu jucători sa vezi de ce sunt toti nemultumiti.

      Iar daca condițiile sunt asa bune de ce

      2

      0
     7. Asa se intampla cand lasi un antrenor sa isi duca jucatorii care ii vrea, el crede ca sunt proprietatea lui si jucatorii cred ca altfel nu mancau o paine alba. Nu se va mai intampla asa ceva la Beliu. Conducerea isi va face treaba iar antrenorii, care or fi, se vor ocupa de antrenamente si de jocuri, nu va mai fi lider de sindicat si va negocia cu conducerea baniid e benzina si de meciuri. La o echipa unii pot avea 150 iar altii 1000 de lei, care este problema? La Liga 3 juniorii debutanti au 4-600 lei, si unii seniori au peste 3000 lei, care este problema? Fiecare negociaza in functie de valoarea lui si clbul plateste performanta, nu prezenta. S-a discutat cu fiecare in parte, au semnat contracte. Filipas spune acum ca a renunta din cauza conducerii si ca jucatorii sunt solidari cu el. Foarte bine, sa-i plateasca el atunci pe cei cativa care il cred pe el, toti au contract cu Beliu si nu pot pleca nicaieri fara acordul clubului cu care au semnat. Nu exista asa ceva in fotbal, antrenorul si jucatorii sa boicoteze un club. O pot face, dar pe banii lor, clubul isi duce alt antrenor si alti jucatori si cei care sunt nemotivati la programul echipei stau pe tuse fara bani si fara fotbal. E simplu, cine nu se prezinta duminica la program, nu mai joaca in retur si sunt pusi absenti nemotivati la programul echipei. De plecat gratis nu se poate pune problema, este club de interes public, s-au cheltuit bani pentru a-i face fotbalisti de Liga 4, cine ii doreste inseamna ca sunt dispusi sa plateasca la Beliu cat s-a cheltuit cu ei, este in regula, avem nevoie de bani pentru apa si motorina, nu? Sunt banii comunitatii, nu se pot risipi asa pe mofturile unora care cred ca isi iau jucariile si pleaca acasa cand au chef.

      1

      1
     8. Crezi ca costel filipas le poate comanda jucătorilor sa nu meargă la echipa
      Te înșeli, iti spun ca nu face asta, ei sunt liberi să meargă doar nu ii tine el cu forta
      Daca sunt solidari e problema lor dar nu uita ca nu au contracte de profesioniști,nu au fost plătiți în perioada de pauza competițion ala
      Jucători au fost plătiți pentru munca depusă până acum ,nu i – a plătit nimeni pe degeaba .

      1

      0
     9. Daca el i-a zis la seful lui ca ii arata ca nu mai merge nicunul la fotbal, eu cred ca are o influenta, negativa din pacate dar o are. Ca norocul, in realitate doar asupra a vreo 5 jucatori. vedem duminică cien se va antrena cu Costel pe sintetic si cine va jcua la CS Beliu din retur. Nici o suparare nu e, nu obliga nimeni pe nimeni, fiecare decide cum doreste. Nu a murit fotbalul cand a pelcat Filipas cu vreo 14 jucatori la Tarnova intr-o iarna si a crezut ac inchidem taraba, nu maore acum cand e club al primariei, cu buget si baza sportiva noua.

      0

      1
     10. Luciane tu ai luat-o rau pe aratura dar te înțelegem având în vedere că te-ai mutat aproape de câmp…..fiecare e liber sa faca ce vrea ,ti se pare tie ca Filipas poate obliga pe cineva sa faca ce vrea el….pt linistea ta si a celor din jurul tău care credeți că el le spune sa nu merga vă înșelați amarnic…Nu tot ce zboară se si mănâncă daca înțelegi ce vrea sa spun!😂🤭🤭🤭

      1

      0
     11. lasa ca nici tu nu esti departe de aratura Andrei Bogdan cu nume de antrenor 🙂 si vorbesti din auzite de prin baruri …
      citeste mai inainte ce a scris Alin Stan sub pseudonim bineinteles, ca tine … iti traduc eu … sa stam linistiti, sa nu mai facem valuri, ca e un boicot defapt, a vorbit Costel cu primarul azi si se rezolva, sa stam linistiti ca s-au antrenat pe ascuns sunt superpregatiti si nu au nevoie de cantonament, batem tot in retur … deci nu a plecat nimeni, au facut ei un mic boicot de 2 saptamani asa in gluma, sa se rezolve cu canistra la Semeniuc si o ciorba la Nova … eu l-as crede pe Alin ca e baiat serios, dar din pacate primarul aseara nu a spus asa ceva, parca din contra si altul este mersul lucrurilor mai departe …

      1

      1
   1. Cum fără Filipaș dacă la sosirea lui la echipa erați pe locul 2 și veneati după doua înfrângeri 5-1 cu tarnova și 2-1 la bocsig.

    1

    0
     1. Lucian, de ce l au adus la echipa atunci ?
      Un aport cat de mic a avut si el ,nu am spus că a fost in totalitate meritul lui.
      Dar nu poti spune ca ai promovat fără el.
      Ei fiind curve politice își asumă doar victoriile nu si nerealizarile care multe sunt din cauza lor.

      2

      0
     1. Păi dacă asta e adevarul de ce sa ne ascundem dupa deget….🤭🤭🤭🤭😂😂😂

      1

      0
 1. Cand politicul intra si in sport se ajunge la asemenea lucruri
  La beliu de ani de zile doar interese înainte de alegeri dupa
  Aceea nimeni nu mai vrea fotbal sau alte responsabilitati pentru copii nostri

  1

  1
  1. Costel nu a fost dat afară, a plecat singur, ce are aici politicul? ai fi vrut să se închidă clubul, sau ce anume? nu e normal să se continue?

   1

   1
   1. Nu ma refeream ca a fost dat afară din cauza politicului ,ci de faptul că acum toti sunt interesați de soarta echipei ca vin alegerile
    De cand ai plecat tu de la echipa cati au sărit să continue ce ai facut tu?
    Condițiile nu sunt de liga 4 acum sti foarte bine

    1

    0
    1. Si atunci ce sa facem, renuntam toti? e de munca ani de zile, nici eu nu am ridicat echipa intr-un tur de campionat … In primul an de liga a patra am fost cum am fost. Abia in anul al doilea am inceput sa scoatem capul. Ce teren si ce vestiare am avut? Ce bani am avut? Pai despre ce vorbim? Am muncit si le-am facut. Acum nu sunt conditii de liga 4 de partea de sus a clasamentului, dar avem cat sa fim si noi acolo. Decât să batem cu 21-0 Gurahonțul, prefer să pierd acasă cu Zăbrani sau Cutici … Se pot face incet de toate, in cativa ani. Trebuie timp și rabdare sa crestem jucatori. Asa am vorbit in vara trecuta, de un proiect pe cativa ani, nu doar pana la un meci amical in judetul Bihor si inainte de cantonamentul de la Moneasa … Apropo, unde au facut cantonament Curtici, Santana, Zabrani sau Paulis? locurile 1-4 din serie? a jucat vreuna amical in Bihor, la asa distanta? Cespre ce conditii vorbim?

     0

     1
     1. Nu trebuie sa se renunte la echipa dar nu spune ca costel filipas distruge formarea echipei pe care tot el a creat o ,Condițiile actuale nu sunt de liga 4 oricât tu încerci să spui asta,tu sti ce conditii sunt la alte echipe de liga 4 care sunt in clasament sub beliu si cu state vechi în fotbalul aradean.(vezi pancota)
      Luci nu ne compara echipele curtici ,zăBrani,șantana
      Cu fosti jucători de liga 1,2,3 in echipa ,cu si conditiile lor.

      1

      0
     2. Nelu, Costel a pelcat, asa. spus, nu l-a dat nimeni afara. Voic e doriti defapt? Sa inchid clubul ca el si jucatorii nu mai au chef sa joace ca le e frica ca nu mai bat pe nimeni? Cum sa nu mai faci antrenamente, meciuri si cantonament penru ca ai avut apa de la fantana la amical de la Bocisg sau ca nu o avut Semeniuc canistra goala? Suntem nebuni toti? Cum jucat mai demult si beau apa de la arteziana? adica suntem in clasament unde suntem, avem nevoeid e pregatire si de jucatori si noi stam acasa ca nu mancam dupa meci la restaurant? Serios acum?

      0

      1
     3. Luci , sa ai apa la un meci ,transport sau o masă jucstorilor plus alte conditii de antrenament cred ca sunt lucruri normale care tine de activitatea unui club chiar si amator, ti se pare normal ca la un meci sa nu ai apa sau dupa 6- 7 ore plecati de acasa sa nu ai un minim necesar ,
      Apropo ca a dat filipas costel” suc” din banii lui jucătorilor dupa un meci în deplasare si tu spui ca nu au voie să consume suc de ce le a dat, pai ce trebuia sa ii lase 6-7 ore fără să consume nimic
      Luci, te credeam om de fotbal echidistant care sti nevoile unei echipe dar cand faci astfel de declaratii „ca nu trebuia sa le dea suc ” ce sa zic cred ca ai intrat si tu in vreun partid .

      1

      1
     4. Nu se ocupa antrenorul de apa si benzina la jucatori si nu este lider de sindicat. Nu se primeste masa nicaieri dupa meci oficial, nu mai vorbesc de amicale,in deplasare la nici o echipa in Liga 4 si nici la Liga 3 cand joaca intre ele aradenele. Am avut amical cu Lipova la Arad, noi am plecat dupa 60 de minute, ei au mai transpirat inca jumatate de ora, dupa care au plecat acasa direct, nu le-a dat nimeni nimic, decat apa plata in vestiar. Si sunt locul 2 in Liga 3, nu la retrogradare in Liga 4 si sunt toti la program si se pregatesc. Nu are nimeni bani pentru asa ceva, avem noi la Beliu? Sunt echipe in Liga 4 care nu sunt cu banii la zi, chiar si in Liga 3 este o echipa cu mai multe luni restanta la salarii. Asta este motiv de a sta acasa, nu canistra lui Semeniuc, ciorba de la Nova si apa plata. Maruntisurile s-au rezolvat sau se rezolva. Dar forma sportiva si meciurile grele ce urmeaza cum le rezolvam? Prin comentarii de acasa? Eu nu m-as fi implicat daca nu as fi vazut reaua credinta si dorinta de a nu mai fi fotbal in Beliu. Sa tot vii cu maruntisuri care se rezolva pe loc si sa faci din ele un capat de tara, inseamna ca vrei raul echipei. Sa nu te pregatesti si sa convingi jucatorii sa stea acasa ca e mai bien pentru ei ca fotbalisti, sa nu mearga in cantonament, asta este impotriva clubului si a comunei. Degeaba incerci Nelu sa-ti aperi fratele, s-a discreditat total ca antrenor si ca belean. Poate sa faca ce boicot vrea, poate Stan, Moro si ceilalti 3-4 sa boicoteze cat vor, clubul merge mai departe chiar daca jucam cu juniori, nu ne retragem si nu facem de ras comuna.

      0

      1
     5. Luci , ii normal sa o fac pentru ca stiu cate lucruri a făcut costel filipas pentru echipa din beliu fara nici o pretentie, in foarte mulți ani , ii mai belean decât toate caracterele pe care încerci tu sa le dai exemplu,în perioada cand nu veneau bani de la primărie , și daca a fost nemulțumit de ce se intampla la beliu ii normal sa puna punct.
      Să aducă antrenorii licențiați a sa antreneze , cum a făcut el echipa in 2 saptamani sa faca si alții
      Nu spune nimeni ca se încheie fotbalul la beliu cu filipas

      2

      0
     6. In periaoda in care nu veneau bani de la primarie, veneau de la mine … acum facem echipa in 2 zile, nu in 2 saptamani, avem antrenor care s-a antrenat cu Feri Tisza, Cuedan si altii, cred ca este destul de calificat. Duminica mergem in cantonament, ne pregatim bine si nu ne dam batuti. Contam pe voi sa ne incurajati din tribuna, ca niste beleni adevarati, care iubesc fotbalul si vor sa avem Liga 4 in comuna.

      2

      1
     7. Tot timpul am fost la meciurile echipei si vom merge în continuare stai liniștit,succes cu echipa .

      1

      0
     8. stiu ca mergi si le multumim tuturor care o fac si speram sa ne bucuram impreuna cand echipa castiga si sa ii incurajam pe baieti atunci cand pierd

      0

      1
 2. Doamne ce imi este dat să citesc……parcă Gligor era băiatul cu pâinea la echipa:)Sau cel puțin așa a spus domnul președinte, să nu uităm e an electoral asa a fost tot timpul la Beliu, normal ca Filipas pleaca de la echipă neavând interese personale nu are pentru ce sa stea in asa condiții jalnice, daca ar fi avut si el interes personal inca era pe banca …., pentru asta băieții il respectă……..pe ce teren din județ sa pus nisip pe teren???sau asa a vazut domnul presedinte????

  3

  1
 3. Din câte știu, la antrenamente au fost doar 5 jucatori plus antrenorul. Si de când a fost coras căpitanul? Am fost la meciurile echipei beliu și nu el este capitanul, ci Stan sau chiar Gligor, uneori Semeniuc portarul sau juniorul Ruja. Chiar cred ca ajf-ul a ales sa nu mai trimita arbitrii la amicalele beliului, pt ca la fiecare meci se aud cuvinte urate inclusiv din tribune de la domnul vice, foarte frumos, nici măcar nu pot fi difuzate meciurile cu sunet. Hai sa nu aberam cu Coras, care la fiecare meci ia rosu și înjura arbitri, plus antrenorul, ce e drept, sau vicele, repet. La beliu tot timpul a fost problema asta, înainte de alegeri se schimba lucrurile. Alin este un băiat de nota 20++ dar sa nu uite când conducerea clubului spunea ca nu are ce sa caute la echipa, sa își vada de pâinea lui,iar acum e antrenor. Păcat de băieții aia care au tras de câțiva ani echipa după ei, Masnita și Ruja au promovat singuri în liga a patra, iar acum Masnita pleacă și nu se încearcă deloc sa fie păstrat, de ruja nu se zice nimic, iar ceilalți care au promovat majoritatea sunt în liga 5. E vorba de jucători, cum sa faci performante când în fiecare an se aduc alți jucători, de alți antrenori, și rămân tot timpul doar 5,6 care tot aia trag carul. Sa fim serioși, beliu în liga 4 nu fac nimic dacă conducerea și antrenorii sunt în clinciuri mereu, de repetat, antrenorii, mereu alții în fiecare an

  3

  1
  1. Au fost 5 seniori si 8 juniori. Coras a fost si este unul din capitani, ca si Stan sau Gligor. Amicalele nu s-au jucat la Beliu, deci nu aveau cum sa auda arbitrii injuraturi din tribuna de la Beliu. Nu l-a schimbat nimeni pe Filipas, el nu a mai venit, deci e o diferenta. Masnita a dorit sa plece pentru ca i s-a oferit o suma mult mai amre decat avea la Beliu, si este doar imprumutat pana la vara. Poate il vom avea din nou la noi. Ruja este jucatorul Beliului, depinde doar de el cum se pregateste si cum vine la meciuri. Toti jucatorii care au promovat sunt imprumutati la alte echipe si pot reveni la Beliu atuncic and clubul doreste. Unii vor veni chiar de acum. Nu au fost clinciuri intre antrenor si conducere, antrenorul a avut mana libera la vestiar, el a facut echipa, el a facut schimbarile, nimeni nu a comnetat nici cand la meciul cu Pancota de exemplu, a pus fundasii in atac si s-a pierdut un meci care trebuia sa-l castigam neaparat. Chiar a avut mana libera.

   0

   1
   1. Corect Lucian, nu este nimic greșit în ceea ce zici tu. Dar ma refer la meciurile de campionat în care se aude clar, printre altele,insultele domnului vice. Despre Filipaș nu am zis ca nu a avut mana libera la vestiar, a obținut puncte mai mult decât se aștepta. Dar dacă nu i s-a oferit mana libera de ce se ajunge aici, la a aduce înapoi jucătorii împrumutați, sub conducerea lui Alin, care acum este bun pentru ei, nu?

    2

    0
    1. sper ca din retur sa nu mai fii anonim si sa te pregatesti bine 🙂
     din cauza domnului vice nu ati batit voi acasa? Ne asteptam la puncte cu Simand acasa, cu Paulis in retur si cu Pancota in deplasare, daca ma intrebi pe mine de puncte. 11+3 din 45 posibile … e cam putin, nu va puteti lauda nimeni cu linia de clasmanent. Daca nu sunt jucatori destui, nu trebuie sa aducem altii ca sa avem cu cine merge in cantonamnt si sa jucam in retur? Si daca ramanem cu 10 jcuatori, il bagam pe Marinut in poarta si tot ne prezentam in retur 🙂 Nu renuntam si nu pierdem locul de Liga a patra, orice ar fi.

     0

     1
 4. Căpitanul Coras să aibă grijă ca poate revine Filipas si numai prinde lotul…..🤭🤭😂😂😂

  2

  1
 5. Sa dezlagam misterul de ce băieți nu sau prezentat la antrenament…pentru ca il respectă pe Filipas stie ca nu e omul care se vinde pe doi bani sau se schimba cum bate vântul…dar pentru multi e greu de inteles acest lucru asta înseamnă omenie, si e omul care niciodata nu și-a pus nevoile personală mai presus de ale jucătorilor tot timpul a luptat pt jucătorii nu pt el …de aici respectul jucătorilor pentru el….deci greu de înțeles nu este daca vreți să băgați la cap conducerea Cs Beliu!!!!!!😊

  6

  0
  1. Jucatorii au contract cu clubul, nu cu Filipas. Au fost adusi jucatori de la Liga 5, unde jucau de placere, si au primit la Beliu sansa sa joace in Liga 4 si sa primeasca ceva bani. Veneau sa jaoce pe gratis pentru antrenor, la Liga 4? Masnita ajungea la echipa de pe locul 1 daca nu era ajutat de echipa sa fie golgeter? Au fost de acord cu totii legat de toate problemele, probabil si-ar fi dorit mai multe dupa cele 11 puncte facute din 15 meciuri si conducerea nu i-a inteles. La final de tur au avut mici doleante noi, eu personal le-am discutat cu cine avea decizia si s-au rezolvat pentru retur, cu toate ca Filipas vad ca zice ca nu nu s-au rezolvat, poate i-a dezinformat si pe jucatori, nu stiu, vom afla daac vor binevoi sa discute cu conducerea. Avem cantonament platit de anul trecut. Care este motivul pentru care a renuntat antrenorul si jucatorii sa se pregateasca de 10 zile si sa nu-si mai doreasca sa mearga in cantonament? Ce doleante au si nu sunt indeplinite? Nimeni nu a spus concret nimic. Culmea e ca unii dintre ei au si bani luati in avans. Probabil nu mai vor sa joace fotbal nicaieri si nu ii mai intereseaza forma lor sportiva. Nu este nici asta o problema, se gasesc alti jucatori iar ei vor face miute pe sintetic.

   0

   1
   1. Lucian nu mai amenința și tu la fel ca și conducerea, ca ii întărâtati pe jucători și nu mai merg și va desființați sau jucați cu juniorii lăsal pe domnul primar care azi a s-a întâlnit cu Filipaș și au stabilit niște lucruri sa rezolve problemele apărute la echipa.

    1

    0
    1. Nu amenint, va spun realitatea Aline. Tu ai o varsta, tie iti este indiferent daca mai joci sau nu, dar e pacat de cei tineri. vrei sa spui ca Filipas vrea sa revina la echipa sau ce? E lider de sindicat? Crezi tu ca a vorbit el ceva cu domnul primar si a stabilit ceva? Sa nu zici ca vrea sa fie din nou antrenor? din vara, poate, pana atunci nu prea cred.

     0

     1
   2. Lucian hai sa îți spun eu ție și tuturor care nu știu motivul plecării lui Filipaș de la echipa…Acum o luna Filipaș a avut o discuție cu primarul și a cerut lucruri normale la o echipa cum ar fi: apa la meci, motorina achitata la băieți, o masa după meci. Ce s-a intamplat dupa:la meciul de la bocsig băieții au avut un bidon de 5 litri de apa și aia de la fântâna din sat,nici măcar un suc după meci, de masa nu mai vorbim. la meciul de la sanandrei pe lângă ca au fost transportați într-o camioneta și glumind puțin la un moment dat zburau copetele din camioneta zici ca erau ozn-uri. după acel meci Filipaș le cumpăra jucătorilor sucuri din banii lui. Sa nu mai zic ca a umblat în tot beliu sa ii facă rost de o canistra pentru motorina lui semeniuc. La meciul de la Paulis din tur băieții au plecat la 8 de acasă fără sa mănânce nimic bineînțeles iar după meci nu li sa oferit nici măcar un corn cu ciocolata, nu mai vorbim de o masa la restaurant ca o dam în SF… Astea ți se par ție lucruri normale??? Mie nu și uite din cauza asta a plecat Filipaș de la echipa și foarte bine a făcut!!!

    2

    0
    1. bun, deci astea sunt problemele? Motorina este achitata la baieti, nu cred ca trebuei antrenorul sa negocieze asta. Apa la baieti la un amical trebuie sa fie la bidoane imbuteliate, ok, se poate rezolva. Masa dupa emci dau echipele cu bani din Liga 3, la Liga 4 nimeni nu da masa dupa meci in deplasare. Despre sucuri nu mai vorbim, fotbalistii nu au voie sa bea bauturi carbogazoase, este o greseal daca Filipas le-a cumparat.Sabin a lasat masina in Beliu, cineva, vedeti cien, a spus ca nu rtebuie sa mearga cu masina lui. O sa veedm cum rezolvam si cu cansitrele epntru motorina la baieti, e rezolvabila si asta. Baietii au salarii, nu au negociat contracte cu mese la restaurant dupa mecirui in deplasare. Am fost in deplsare la emciuri de liga 3 in Timis si in Hunedaora, si va asigur ca dupa emci s-a venti direct acasa, nu a platit clubul nimic, baietii din salar si-au cumpoarat croisante sau si-au luat sandwich de acasa. Alte doleante care mai sunt?

     0

     1
     1. exact 🙂 trebuei sa indreptamlucrurile care nu merg bine
      … sa vezi ce reportaj fac din cantonament sa puteti sa numarati jucatorii sa nu mai iasa doar 2 🙂

      1

      1
 6. Fara suparare Filipas trebuia schimbat de conducere dupa primul amical cand a scos echipa de pe teren . Nu suntem la taranoaia sa iti iei jucariile si sa pleci . Este vorba de respect fata de adversar . Cu ceea ce Filipas arata la echipa asta nu apareau niciodsta rezultate. Circ ieftin . Eu sunt unul dintre cei care se bucura ca specimene ca Filipas dispar .

  2

  3
  1. Stai linistit ca nu dispare….din moment ce dl primar il suna si il roagă să se întoarcă…..

   1

   1
 7. De multe ori au venit si la rugămintea lui fără nici un ban…si le-a dat Vlad o pizza si un suc …Sau astea s-au uita acum ne aducem aminte numai ce vrem …ia întreba conducerea Cs Beliu de ce sunt nemulțumiți si vei dezlega misterul…..acum ce sa m-ai zicem ia sa dam vina pe Filipas ca distruge clubul…..dupa parerea mea jucătorii daca ar fi mulțumiți de ce li se ofere s-ar fi prezentat la antrenament indiferent de cine este antrenor….Dacă asa buget avem la echipă unde ii antrenorul ala cu licența sau trebuie domnul președinte sa faca o selecție ca sunt prea mulți pe listă….despre ce mai vb cand Marinut are drept sa scoată bani din contul clubului..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️sa vb despre realităti….tu probabil ști de la dl Sabin unele lucruri….dar vezi ca nu le sti pe toate …😊

  1

  0
  1. Antrenorul cu licenta care si-a oferit serviciile are la activ jocuri de liga 3 si promovari in Liga 3 si este un fost jucator de performanta la nivel de Liga 1.
   Daca un antrenor anunta ca nu mai vine la echipa si monteaza si jucatorii sa saboteze programul echipei, inseamna ca acel antrenor vrea binele echipei si isi doreste sa scape echipa de la retrogradare? cand stam in clasament cum stam, antrenorul si jucatorii decid sa nu mai se antreneze???? E de noaptea minții, serios acum, de rasul lumii sunteti cei care sustineti asa ceva.
   O fi Marinut casierul si nu stim noi? Bravo lui 🙂

   0

   0
 8. Luciane dragă vezi ca la cine ti tu apărarea de la bloc te-au mutat la câmp și poate de la câmp te muta la oraș…..asa ca ai grijă!😂😂😆

  0

  0
 9. Luci tu si Sabin si Sarkozi nu sunteți beleni normal si logic ar trebui sa va aptineti de la ori ce comentariu ,parere si replică…nici nu ati avea ce căuta la club……😂😂🤭🤭😆😆

  0

  0
  1. Serios???? Sa se sbtina ? Dar cand a bagat bani in curul vostru a fost bun? De ce nu ati refuzat banii lui si sa spuneti ,,nu-i vrem ca nu esti de aici”. Cata nesimtire pe voi . Maxima frate maxima .

   2

   0
   1. ce pretentii sa ai de la un userist? care lucreaza ca incasator de abonamente la Digi, firma care a cumparat reteaua de cablu de la mine, reteaua construita de mine si baietii din Beliu pe care i-am angajat sic are si in ziua de azi mananca o păaine alba pentru c i-am invata eu o meserie noua. Imi amintesc ca eu personal am reglat amplificatorul din coltul stradutei lui de langa vale, a fost printre primele montate … deci cum ar veni, are servici si datorita mie 🙂

    1

    0
  2. Eu sunt de 20 de ani in Beliu si cred ca am facut ceva pentru acesasta comuna si sunt mai belean decat multi dintre voi. Tu, Bogdan Filipas, ce ai facut pentru comuna asta? Sau ce vrei sa faci cu USR-ul tau? Spune-ne ce aveti in program pentru fotbalul din Beliu? Liga a treia cumva si nu stim noi? Stiu ca nu vreti nici fotbal nici nimic in comuna, ca de altfel nicaieri prin tara, sau o fi Adriana mare microbista si nu stiu eu? Am tinut clubul pe banii mei mai bine de 10 ani, eu l-am pus pe Filipas antrenor pentru prima data in viata lui, eu i-am dat credit tot timpul, de aia am dreptuil sa vorbesc. Anul trecut, eu am fost cel care am impacat treburile ca sa se intoarca la club pentru un proiect pe termen lung, nu pe 6 luni si el ce a facut? Nu mi-a zis nimic, a trebuit sa aflu de la altii ca el nu mai vine la antrenamente si a montat si cativa jucatori sa nu mai mearga iar pe cei care au vrut sa mearga i-a facut tradatori. Despre ce vorbim? Sunt vicepresedinte la club si chiar imi pasa daca mai avem fotbal in comuna, mai ales acum cand avem buget de la Consiliu Local si baza sportiva noua. Sabin este de 30 de ani in fotbal, a fost si la Liga 2 la Ineu. Domnul director Szarkozi a mai fost antrenor la Beliu, acum se ocupa de o grupa de juniori iar Tamas de alta, atitia ani a fost conducator de scoala, profesor de sport, dansul este si consilier si s-a luptat pentru baza sportiva si pentru buget la fotbal. Voi care comentati nici macar nu aveti curaj sa va scrieti numele. Spuneti voi ce ati facut fiecare pentru Beliu si pentru club si dati-va numele.

   5

   0
   1. Bine ai scris Luciane . Domnii din USR doar sa distruga stiu . Asa fac in toata tara ei sunt atotstiutorii realiratii. Cel mai usor este sa distrugi . Doamne ce greu este sa pui ceva pe picioare si sa gandesti in viitor.

    2

    0
   2. Iarăși ambiții politice,începe campania ce sa facem
    Păi acum toata lumea dorește fotbal , de cand ai lasat tu luci echipa cati dintre aceștia au preluat frâiele si au continuat să avem și noi state vechi în liga 4. Vorbim peste maxim un an cand vor trece alegerile ,,ce fotbal com mai avea in comuna”.

    1

    0
    1. Daca echipa dovedeste seriozitate, daca vor juca copiii Beliului si din imprejurimi, daca se vor creste copii si vom juca la nivelul la care sportiv ne putem prezenta la un moment dat, echipa va avea buget an de an de la Consilul Local, indiferent de cine va fi primar sau consilier. Daca ne batem joc de banii de la buget si la 11 puncte facute pe teren din 45 posibile ne dam mari antrenori fara licenta si jucatori de valoare dar care abia acum au dedutat la Liga 4 si avem pretentii de Champions League, sa mancam la Nova si sa ne arbitreze cu sistem VAR, si sa nu ne antrenam si sa boicotam cantonamentul platit din banii comunitatii, atunci, da, va disparea fotbalul din Beliu.

     2

     0
     1. Da , de azi inainte va fi fotbal la beliu ,foarte bine, cu antrenori licențiați si academie
      Luci pe ce lume suntem?

      0

      0
     2. A fost tot timpul fotbal, doar 10 zile a fost pauza pana ne-am dat seama ca cineva pune de un boicot si vrea sa se termine cu fotbalul in comuna. Derogarea pe banca tehnica s-a terminat, din retur trebuie sa avem antrenor licentiat la club si te asigur ca vom avea. Nu avem academie, dar avem 2 grupe de copii de care se ocupa doi profesori de sport si credem ca vom scoate ceva fotbalisti in anii care urmeaza.

      0

      0
 10. Lucian,cum poate un antrenor sa boicoteze activitatea unui club,
  Nu te inteleg de ce tot repeți asta ca boixoteaza el echipa si opreste jucătorii sa meargă la antrenament.
  Si intr-adevar nu e treaba lui sa se ocupe de logistica necesară pentru activitatea fotbalistică cred ca altcineva trebuia nu.
  Grupele de copii sunt de 6 luni infintate,înainte unde au fost aceste grupe e copii având în vedere că domnul consilier președinte se ocupa de destinele acestor copii, si toata lumea a fost implicată în viitorul clubului.
  Dacă erau acum avea cine să le ia locul „tradatorilor”.

  0

  0
  1. Nu stiu cum poate sa boicoteze, intreaba-l pe el si pe baietii de pe grupul de whatsapp cu care vorbeste si care cred inc e le spune el. Intreaba pe unul din cei care au venit la antrenament cum a fost facut TRADATOR ( deci nu cum zici tu ca sunt tradatori cei care au boicotat programul echipei, ci invers 🙂 ), intreaba-l pe seful lui daca i-a spus ca ii arata ca niciunul din jucatori nu mai merge la echipa apoi vezi ca este un jucator printre cei care boicoteaza care are bani luati in avans … chestii dinastea
   Nu au fost oameni si buget la liga 5 ca sa avem si grupe de copii, de aceea avem doar din vara. Opt dintre cei de la juniorii A1 se pregatesc cu echipa mare si merg duminica in cantonament. Avem echipament separat pentru copii, avem materiale de antrenament si incercam sa mai gasim si altii din zona. Totul este pe termen lung, nu am stiut in vara trecuta ca in iarna ne boicoteaza cineva ca poate nici nu ii luam si jucam doar cu copiii Beliului si cu cei care au promovat in Liga 4. Cel putin in prima etapa luam si cu ei trei puncte de la Felnac, nu? 🙂

   0

   0
  1. Are dreptate Vlad… Și tu Luci o dai în penibil… Ești vicepreședinte la club, la câte meciuri ai fost???

   0

   0
   1. sambata daca m-as putea imparti in 4, bine ar fi … e greu sa alegi un meci de liga 4 cand se joaca deodata cu 2-3 de liga 3 … as fi vrut sa le vad pe toate dar nu am putut, eu am propus in vara pentru acasa sa jucam sambata la ora 11 ca sa le pot promova pe toate pe sportarad, dar e greu, vinerea sunt lautari si suntem profesionisti, nu? … sa vedem in retur, nu mai am Sebisul, poate imi fac mai mult timp sa ma ocup de Beliu. Daca este asa interes mare, voi merge acum in cantonament ca sa va relatez de la fata locului cum decurg treburile acolo, ce ziceti?

    1

    0
 11. Pai atunci de ce ai acceptat funcția, nu te gândești ca poate ții locul ocupat și în locul tău putea fi un belean tânăr care își făcea timp pentru echipa lui și o ajuta…. Chiar te rog sa pui poze din cantonament sa vedem și noi pe ce se cheltuie banii comunei…

  0

  0
  1. păi hai tu în locul meu, Florine, eu renunț fără probleme … măcar o să știi și tu de la sursă că Președintele nu are salar, ca să nu mai faci bârfe aiurea și să-i ceri tu socoteală de față cu fotbaliștii … Luni dacă vrei, mergem la Primărie, eu îmi depun demisia și tu îți depui CV-ul cu ce ai făcut pentru comună și pentru fotbal și sunt sigur că cei din Consiliul Local vor avea încredere în tine și vor renunța la o vinitură ca mine. Ok?

   0

   0
  2. Vicepreședintele nu este funcție executivă, nu se ocupă de teren, de apă sau de canistra lui Semeniuc, ci apără interesele comunei de a gestiona corect si responsabil banii comunitatii care sunt dati pentru a avea fotbal și de a se asigura ca CS Beliu este un club respectabil in judet. Pentru o functie executiva, am dus la club mâna mea dreaptă de 20 de ani, care își face treaba cum poate mai bine în condițiile care sunt, și care mă informează cu tot ce se întâmplă la club, aproape zi de zi dar mai ales după meciuri.

   0

   0
   1. Eu nu am timp de asa ceva și nu am făcut referire la mine, departe gandul… Sunt destui oameni care ar putea sa o facă dacă tu nu ai timp… Cat despre banii de care tu vorbești habar nu am și nu am făcut eu afirmații, au fost făcute de un consilier local… Articolul tău a provocat un scandal imens în beliu și ai reușit cu el și sa ne faci de ras în tot județul… Cam asta ai făcut pentru fotbalul din beliu în momentul de fata. Pentru trecut stima și respect.

    1

    1
    1. Nici eu nu am timp, propune tu o alta persoana si eu sunt dispus luni sa fac ce am scris, fara nici un fel de probleme. Ai memorie cam scurta, erai la masa cu fotbalistii dupa un meci frumos, la o cabana in padure si presedintele s-a apropiat de masa voastra … iti amintesti?
     Adevarul nu trebuie sa supere pe nimeni, trebuie sa fie toti barbati si sa-si asume faptele. Eu imi asum ce am scris, am scris doar cu numele meu, e bine sa stie toata lumea ce se intampla pentru a nu se mai repeta vreodata si la altii pentru ca asa ceva nue xista in fotbalul adevarat, antrenorii antreneaza ca sunt platiti pentru asta, nu sunt impresari sau lideri de sindicat si conduc revolte. Fiecare trebuie sa-si vada de meseria pentru care este platit, nu trebuie sa faca nimic in plus decat sa-si respecte contractele si angajamentele. orice maruntisuri se rezolva cu cei care se ocupa de acele probleme, nu cu primarul sau cu consiliul local. Din greseli se invata, este foarte greu sa construiesti ceva, sa tii in viata un club, e mult mai simplu sa stai pe margine si sa comentezi, e mult mai simplu sa abandonezi si sa bagi bete in roate decat sa pui umarul la greu. Nu cred ca am facut de ras clubul si comuna Beliu, nu avem nimic de ascuns, este un club de interes public, cu buget din banii comunitatii si trebuie toata lumea sa stie ce se face la club. De ras suntem din alte motive, de exemplu poate iti amintesti de jucatori pe fals cand te ocupai si tu de echipa prin Liga 5, poate iti amintesti cum am fost la un meci in deplasare cu voi si cand cineva de la noi a marcat (persoana importanta acum la alt club 🙂 ), nu am putut sa ii fac poza si sa scriu cine este pentru ca era pe fals si stiau si spectatorii, nu doar adversarii si arbitrii. Astea sunt lucruri cu care ne facem de ras, nu cu faptul ca nu renuntam la fotbal si mergem inainte chiar si cu juniori pentru ca respectam competitia, fotbalul si oamenii din Beliu. Sa fii de partea boicotului si a distrugerii fotbalului, nu cred ca este o optiune de belean adevarat.

     0

     0
     1. Sa nu uiți de pozele din cantonament, în rest sănătate și numai bine la toată lumea!

      0

      0
     2. daca se cer asa cu insistenta, ma sacrific si ma duc saptamana viitoare 🙂 vreun jucator preferat la care sa ii iau declaratie avem? 🙂

      0

      0
     3. Lucian deja dai din ce in ce mai rau in penibil….mai termină frate cu boicotul si cu lasat-ul echipei la greu……deja o dai in SF si e tragic 🤭daca Filipas nu a vrut binele echipei ….Nu uitat de cate ori sa zbătut…a ajuns pana sa traseze trenul pt joc sau astea nu își aduce nimeni aminte,probabil ca nu era treaba lui atunci ,despre asta nu ai scris….ai ramas cuplat cu canistra lu Semeniuc😊despre ce vorbim…cum poti sa sustin aceste tampeni ,,boicotul „eu încă imi susțin ideea ca ai luat o rau pe aratura!!!

      1

      1
     4. cred ca ai dreptate cu boicotul … unii spun ca ar fi fost santaj … nu stiu, ca nu ma pricep, sunt o vinitura si stau pe aratura 🙂

      0

      0
 12. Dl Grec tu când ai trimis toată echipa din liga 4 la Sebis si la Ineu ce ai facut ai „boicotat „Beliu???si in urmatorul an ai retrogradat echipa in liga a 5a asta cum se numește????Nu te-a interesat de copii de la Beliu si de nimic!!!!!

  4

  0
  1. Mda, aminitiri frumoase, am avut o echpa frumoasa cu 9 jucatori care au facut facultate in timp ce erau si la fotbal. Era echipa privata, finanatata doar din bani mei proprii, nu primeam nimic de la Primarie in afara de folosirea gratuita a bazei sportive si nu am mai putut face fata cu banii la acel nivel si am ales ce a fost mai bine pentru ei, nu am avut nici un folos financiar, nici macar un leu … am dat 14 jucatori la mai bine, la liga 4 la Sebis si la Liga 3 la Ineu, au primit salarii mari, unii chiar servici, cum este Marian Tica ce a a juns padurar si este si in ziua de azi. Li s-a oferit la cei de la Sebis posibiliattea de. a deveni si pompieri dar nu au vrut niciunul … si am continuat in liga 4 si am avut un nou antrenor debutant … Costel Filipas, care. a promovat multi copii ai Beliului cu cu care am rezistat un an in Liga 4 … cei de la Sebis au promovat in Liga 3 cu Nationalul Sebis, capitan fiind … Alin Gligor. Aminitiri frumoase, chair am facut ce a fost mai bine pentru fotbalisti si am crescut copiii din Beliu in mod special.

   1

   0
 13. Președintele Cermeiului Petre Bulza este belean de ce face treaba f buna in alta parte ,are echipă in liga 3 ,iar Beliu pana anul asta s-a chinuit 15 ani in liga 5 si liga 6 ,va spun de ce banii ,la. Cermei Jila aduce banii la echipă la Beliu Sarhozi ia banii de la echipă la cermei nu e platit nimeni in afara de antrenor si jucători la Beliu vreo 4 hiene care iau banii ,păcat ca politicul a intrat în sport și peste tot, Lucian ai fost o dată foarte tare dar din cauza lingușeli si minciunilor tale ai ajuns unde ești acuma ,nu e frumos ce faci ataci pe toată lumea doar de dragul de a iesi in fata si tu putin la impartitul castravetilor , ai coloana vertebrală și o sa îți meargă bine ca esti baiat deștept trebuie sa recunosc ,nu incerca sa fii pe placul unor oameni care maine te aruncă la gunoi si sa dai in copii beliului care sunt trup si suflet pentru echipa jucând ani buni pe gratis .DA AFIRM CU TĂRIE CA ACESTIA AU TINUT ECHIPĂ IN BELIU DE ATATIA ANI NU TU SAU POLITICIENI DE RAHAT EI SUNT ARTIZANII TUTUROR LUCRURILOR BUNE DE LA ACEASTA ECHIPA SI ACUM TU VII SI DAI IN EI DUPA CE TE-AU TINUT IN BELIU ATATIA ANI STII CE ZIC , LUCIAN NU CREDEAM CA POTI SA TE DEGRADEZI MAI MULT DE ATAT.

  4

  1
  1. Nu stiu cine esti, Morar Leontin, nu cred ca te cunosc, dar faci niste afirmatii halucinante …
   Nu inteleg ce bani duce Jila la Beliu? Niciodata nu a dat Petre Bulza bani la Beliu. Intrebati-l. Nu ia bani domnul Szarkozi de la fotbal la Beliu, cine vrea, poate oricand sa verifice actele clubului, doat jucatorii si antrenorul iau bani. La stadion sunt angajati Mircea si Marinut. Atat. E o barfa care nu se sustine, se poate verifica. Nu inteleg ce linguseli si minciuni am facut eu? Cu cine si in ce domeniu anume? Nu am de ce sa ies in fata si nu se impart castraveti la Beliu, e de munca la club, trebuie facute multe imbunatatiri, cine vrea poate sa vina la stadion de saptamana viitoare sa ajute pentru a fi totul pregatit pe cand incepem campionatul. Nu inteleg care copii ai Beliului au tinut echipa in acesti ani? De cand este clubul CS Beliu, club al Consiliului Local, de vreo 5 ani, banii sunt de la bugetul Local si eu personal nu am fost implicat deloc in activitatea clubului. Anul trecut am fost invitat sa fac parte din Consiliul de Administratie, s-a dorit promovarea in Liga 4 si un proiect pe termn lung pentru a creste copii. La asta m-am implicat, a inceput greu, dar uite ca suntem acolo. Pe cine atac eu? ce rau am facut? DIn iarna trecuta am discutat cu Filipas sa vina antrenor la CS Beliu, si mi-a luat cateva luni ca sa il impac pe el cu conducerea comunei. Intrebati-l daca nu este asa. Si am discutat in vara sa fie antrenor mai multi ani si sa facem ce ne-am propus. A fostd e acord si a primi credit total de la toata lumea. Si-a adus jucatorii pe care a vrut, care au semnat contracte si au primit bani de la club, din bugetul oferit de comunitatea din Beliu. Asta și obliga, sunt bani publici, nu ne putem bate joc de ei. Acum in iarna, cand situatia este grea, stam rau in clasament, in loc sa strangem randurile, antrenorul renunta sa antreneze si anunta jucatorii sa nu mai mearga la program pentru niste motive pe care le-a spus sau nu le-a spus. Ce era sa fac primarul si presedintele Consiliului de administratie dupa ce afla ca nimeni nu merge la antrenamnte si la meciul de la Gurba? Sa inchida clubul? De duminciă este plătit cantonament la Moneasa, platit de anul trecut din banii clubului. Sa pierdem banii pentru ca cineva s-a suparat si si-a luat jucariile si s-a dus acasa? Nici o echipa din Liga 4 de pe locurile 1-4 nu a fost in cantonament. Judecati un pic si priviti faptele. Nu mai inventati tot felul de barfe, asta este realitatea, cea pe care am scris-o eu, convine sau nu, asta este, si daca mai vrem fotbal, cineva trebuie sa se ocupe de asta. Domnul primar a facut o alegere foarte buna pentru antrenor, nu cred ca are cine sa spuna ceva despre Alin Gligor. E greu si pentru el, dar il sustinem, obiectivul este sa ramanem in LIga 4 si din vara vom mai vedea cine si ce va mai face la club. Ii informez pe cei care nu stiti ca se retrogradeaza din Liga 4, ultimele doua locuri. Daca va promova reprezentanta Aradului la barajul pentru Liga 3 atunci ocupanta penultimului loc va ramane in Liga 4. UTA nu cred ca mai se ridica de pe ultimul loc, nu ii intereseaza Liga 4, sunt copii de 15-16 ani. Am vrea sa nu fim chiar pe penultimul loc, sa stam la mana promovarii unei aradene in Liga 3, dar mai sunt doar 7 etape din sezonul regulat dupa care, ultimele 4 echipe, intre care se pare ca vom fi si noi, se vor bate pentru 2 locuri lipsite de griji, pornind cu 3,2,1 sau zero puncte in aceasta lupta in patru echipe. Este foarte greu, dar trebuie sa jucam. Prima conditie in sport este sa te prezinti, apoi ne gandim la rezultate.

   1

   0
 14. Sarkozi tu nu ai lăsat fotbaliștii sa meargă sa joace fotbal la echipa din Beliu când erai director la școală ce minciuni vorbești, în 20 de ani de profesat nu ai scos un sportiv, nu ai făcut o echipă sportivă, în liga 5 ne-ai dat 20 de lei la.meci, ai fost tot timpul contra fotbalului din beliu, îți aduc aminte cum strigai ca de ce se construiește terenul de fotbal când se pot face alte lucruri, câți fotbaliști au fost la inaugurarea stadionului, mincinosule, escrocule, lingaule și alte prostii pe care leai făcut. 20 de ani împotriva fotbalului din beliu și dintrodata președinte, la pensie

  4

  0
  1. Vladuț P., daca ai ceva sa-i reprosezi domnului Szarkozi, te rog sa i te adresezi direct. Si tu ai fost foarte serios la fotbal, cand vroiai veneai, cand te apuca ceva, nu mai veneai. Nu s-a putut baza nimeni niciodata pe tine la fotbal. Cand m-am ocupat eu de fotbal, de cate ori am avut nevoie, am primit sprijin de la domnul director si intelegere cand a fost vorba de motivari, mai mult sau mai putin reale, si am primit acordul pentru a duce elevi in cantonament in timpul scolii. Cred ca si pentru tine am scos motivari, daca bine imi amintesc … Presedintele nu are salar, dansul face ce face pentru ca a fost solicitat de colegii din Consiliul Local si nu se pot da pe mana oricui banii de la bugetul local, trebuie sa fie un om serios si responsabil.

   0

   0
 15. Exista mai sus un comentariu cu numele VLAD…. sincer este doar coincidenta de nume. Am primit 2-3 telefoane în legătură cu asta. Nu doresc deloc sa intru în aceasta discuție. Mare păcat totuși de tot ce sa întâmplat și se întâmplă în continuare în satul nostru. De 30 de ani nu am văzut și nici auzit asa ceva… Și pentru ce pana la urma??? Asta creaza politicul, aviz amatorilor.

  3

  0
 16. Lucian, am și eu o mica precizare, ca s-a pomenit numele meu, cum ca a-și fi publicat vrun comentariu și vorbit pe nu stiu unde de boicot, sau ca ai menționat tu acolo țin sa lămuresc ca nu am făcut nimic din toate astea, îmi pare rău să aud aste de la tine, eu care te-am ajutat sa promovezi în liga 4 când ai venit în primul an la echipa.Pe tot parcursul echipei în liga 4 titular 95 % din meciuri.

  4

  0
  1. Acest mesaj are adresa de mail cu numele tau, diferita de cea pe care ai folosit-o acum … Lucian nu mai amenința și tu la fel ca și conducerea, ca ii întărâtati pe jucători și nu mai merg și va desființați sau jucați cu juniorii lăsal pe domnul primar care azi a s-a întâlnit cu Filipaș și au stabilit niște lucruri sa rezolve problemele apărute la echipa … daca nu ai scris tu, imi cer scuze, oricum, ai tot respectul meu ca si fotbalist dar si ca om pe care l-am apreciat tot timpul, nu pot sa zic nimic rau despre tine … si sunt sigur ca mai ar fi nevoie de tine la echipa, daca doresti sa continui …

   0

   0
   1. Fabulos sa se adune 100 de comentarii pt asa ceva sincer e trist toată lumea îl știe pe filipas ce circ face la meciuri e un tip conflinctual mai ales cu arbitri cât pot spune despre alin gligor cât am.fist cu el la romvest pe vremuri un băiat la locul lui pasionat

    3

    2
 17. Am aflat cu stupoare că numele meu apare în comentariile acestui articol în această după-amiază. Aș dori să precizez că nu am comentat la acest articol cu o adresă de email falsă și dacă voi comenta ceva nu o voi face sub forma unui pseudonim.

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close