Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 22-a: Încă un rezultat pentru UTA: Rapid și Turris își împart punctele





Vineri, 21 februarie, ora 20:00

Universitatea Cluj – Campionii FC Argeş 1-1

Mailat 77/ Blejdea 43

Sâmbătă, 22 februarie, ora 11:00

Farul Constanţa – Concordia Chiajna 3-1

Cruceru 7 – penalty, 14 – penalty și 58 / Cucu 90

CS Mioveni – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-2

/ Bădăuță 20, Paraschiv 52

Ripensia Timişoara – Metaloglobus Bucureşti 3-0

Tudor Călin 23, Lungu 29, Apro 32 – penalty

Sportul Snagov – SCM Gloria Buzău nu se dispută, gazdele vor pierde meciul la masa verde

Sâmbătă, 22 februarie, ora 12:00

Petrolul Ploieşti – Dunărea Călăraşi   2-0

G. Deac 16, Șt. Blănaru 68

Sâmbătă, 22 februarie, ora 17:00

Pandurii Târgu Jiu – CSM Reşiţa   1-4

Tănăsoiu 43 / Dat 60, Breșneni 71, 89, Astafei 90

Luni, 24 februarie, ora 17:30

FK Csikszereda – UTA Arad 0-6

/ Ilie 11, Moise 33, Ioniță 43, Melinte 54, Buhăcianu 58, Miculescu 74

Marţi, 25 februarie, ora 19:00

Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele  0-0

Elminat: Voicu (Rapid) 45+2

ASU Politehnica Timişoara stă

Clasament

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etapa viitoare (28 februarie-29 februarie): Ploieşti – Constanţa, Călăraşi – Csikszereda, UTA – Ripensia, Buzău – U Cluj, FC Argeş – Mioveni, Viitorul Târgu Jiu – Pandurii Târgu Jiu, ASU Politehnica – Rapid, Turnu Măgurele – Chiajna, Metaloglobus – Snagov. CSM Reşiţa va sta.

11 comentarii

  1. A pornit caravana. !!! U.Cluj cu stadion mai mare decât echipa ,Argeșul cu un joc atent și motivat. de antrenorul Badea ,care vrea mai mult și de la jucători ,dar și de la el Un rezultat decis de portari. Așteptăm cu încredere și nerăbdare ,evoluția băieților noștrii. . HAI. UTA. !!

    0
    0
  2. Cand astrele se aliniaza in favoarea UTA-ei……
    Mare presiune pe Rapid,reiesita din nervozitatea aratata….
    Ce-o fi gandit Voicu????Ii dam la Haita,ca sa se sature si sa fie cumintel…..
    Gandire gresita!!!!!
    Tot asa!

    0
    0
  3. Rapid – Turis Magurele 0-0, un rezultat careconvine de minune UTA.-ei !!! Sa bateti Ripensia si va ve-ti departa mai mult de urmaritoarele Mioveni si Rapid !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Imi place cum arată clasamentul ?
    UTA sâmbătă bate pe ripensia, si rapidul ia bătaie de la cimisoreni ?
    Haide UTA in liga 1 ??

    0
    0
  5. Acesta este caracterul Rapid,aceasta este presiunea pe ei…..Un capitan,Voicu,degeaba se caieste ulterior si isi cere scuze declarativ,mielusel, ca a gresit fata de suporteri,nicidecum ca ar fi putut sa-i termine cariera acestui copil talentat,Haita….Niste ordinari fara scrupule….imaginativ….
    Haita a fost o tinta de la inceput,luat din start in colimator….Se stia cine trebuia „omorat”….Le-as da maxim de etape suspendare!
    Si lui Voicu,si lui Pancu……vezi Doamne..imaginea Ligii a 2-a….Dar nu se va intampla asta…..Trenuletul nu se concepe sa deraieze…..Si vom mai vedea si alte ciudatenii….
    Acum nu a mai fost nici terenul,nici altele….nu i-a avantajat arbitrul….cica nu au interpretat partitura….
    Oahaha…..

    0
    0
  6. rapid e o echipa mica traiesc din frustrari si din badaranie asa a fost tot timpul cu echipele din bucale sa e vede clar influenta orientala necivilizati arabizati scarba de mitici!

    0
    0
  7. D-lor utisti am vazut Rapid B. -Turris ce au prestat un joc slabut si cu tatangi ce nu merita in liga a 2-a Voicu si Voinea,iar la franari a jucat I. Voicu >cremenalul-asa la numit un fotbalist brunet(Voicu trebuie scos din fotbal….si suspendat drastic acest rupator…….UTA batea ieri pe cele 2 echipe,la scor !! ..!Rezultat bun pentru noi,dar surprinde pe cei de la Digi 1 cum ii plang pe rapidisti….Rapidul cu anti-utistii Hlistei si Jorza ne-au batut in toamna cand eram vlaguiti de jocuri tot la 3 zile si ieri Pancone murea de ciuda si la interviu a dat vina pe Lincar c-a incitat rapidistii din tribuna si de aceia s-a aruncat cu obiecte in teren (lor nu li suspenda terenul ??? !!!!Trebuie sa ne distantam ca franarii vin la AR, cu cei doi aradeni mentionati +Copaci plus fluierasii lor ….Poate da dracu si mai umbla unii conducatori de la UTA sa se manjeasca cu alte echipe precum in cazurile Haina de Blana( cu a Tantarului poreclit si ,,PAPA,, si>> tentativa de mita << daca este adevarat si ce a fost reclamata se zice de Sepsii,fiind anchetati Gradinaru,Dragan,Stana…..Oarecum s-au finalizat cercetarile DNA-ului,ca vecinul f.proc.gen Aug.Lazar din Sancrai-Aiud nu prea vorbeste tuturor….!!!!!!!!Hai UTA si castigati cu toti adversarii ca sa promovam !!!

    0
    0
  8. Mare antrenor Pancu …declarație de mare antrenor ..pierzi acasă doua puncte și susții că ai,, cîstigat,, un punct….Nu vad Rapidul sa intre în A ,cu acest antrenor mitocan .Am uitat ,rezultatul se datorează faptului că tribunele au fost foarte aproape de gazon sau terenul nu a fost denivelat.

    0
    0
  9. Marea echipa umflata de Pancone si este vai de capul lor, au jucat numai antifotbal ,la rupere si intimidare ca niste ciobani ,asta este jocul lor !!! Lui Voicu trebuie sa ii dea cel putin 3 etape la intrarea criminala a acelui copil Haita si numai zic haosul intolerabil facut de fanii rapidisti care ar trebui sanctionati !!! Etapa viitoare, daca Rapidul ia bataie de la Timisoreni si Mioveniul o ia pe carca de la pitesteni, UTA. noastra, daca invinge pe Ripensia si trebuie sa invinga, UTA. se va distanta si mai mult de urmaritoarele , ASA SA FIE !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button