Gloria LT CermeiUTA Academie

Naivi după ce au fost în avantaj pe tabelă: UTA U17 – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-6



Dacă în urmă cu exact o săptămână o bătea la limtă pe UTA U19 după ce fusese condusă cu 5-2, Gloria Lunca Teuz Cermei a fost nevoită să revină pe tabelă și cu juniorii mai mici ai „Bătrânei Doamne”. Lucrurile, însă, au fost mult mai simple, căci elevii lui Dinu Donca, Radu Mărginean și Sandu Țamboi au avut doar 1-0, după execuția frumoasă a ex. stelistului Negoescu, la pasa lui Puta. Scorul pauzei era deja 2-1 pentru „sămădăi”, marcator fiind Claudiu Matiș.

Tot o „dublă” a izbutit și Djambou în partea a doua, lista marcatorilor fiind completată de Ianc (cu un șut de kinogramă de la 25 de metri: bară-gol) și Cocină. S-a terminat 1-6 pe „Motorul”, ambii antrenori declarându-se, în general, mulțumiți de test.

Pe 15 martie, UTA U17 are meci decisiv pentru calificarea în play-off, la Brașov, cu Kids Tâmpa și orice detaliu contează. „Suntem obligați să ajungem pregătiți 100% la acel meci și tocmai de aceea încercăm și facem orice pentru a-i căli pe băieți. Am întâlnit o echipă de seniori, bine antrenată, cu destui fotbaliști importanți pentru Liga 3-a, care ne-a scos la iveală punctele mai slabe, la care mai trebuie să lucrăm. Dar, cel puțin în prima repriză, când ne-am aflat pe teren cu o formație apropiată de cea titulară, nu am fost departe de joc. Chiar am condus, am mai avut una-două ocazii, după care am făcut două greșeli mari în defensivă și adversarul ne-a taxat până la pauză. În special când joci cu o echipă de seniori, naivitatea din momentele cheie ale jocului se vede cu ochiul liber”, consideră Dinu Donca, antrenorul „puștilor” utiști.

Așadar, Cermeiul înscrie alte 6 goluri în poarte unei echipe de juniori a „Bătrânei Doamne” când o mai despart zece zile de la primul meci oficial al anului, cel de acasă, cu Ghiroda, în etapa a 16-a a Ligii a 3-a. „Am dat peste o formație destul de organizată, ce a stat bine în apărare mult timp în acest amical și chiar ne-a condus pe tabelă. Părerea mea este că acești copii merită și se vor cafica în play-offul Ligii Elitelor. Noi le urăm baftă și le mulțumim pentru invitația la acest amical. Revenind la jocul nostru, încă nu stăpânim jocul de posesie cu progresie așa cum mi-aș dori eu și ne expunem destul de mult în momentul în care pierdem balonul. Sunt detalii pe care vom insista până la reluarea campionatului”, a menționat Flavius Moisă, „principalul” divizionarei terțe arădene, care nu a putut conta pe Deak, Șimăndan, Bulza și Vezan.

Cermei II și Livada sunt ultimii adversari ai iernii pentru UTA 2003, în timp ce „sămădăii” o mai întâlnește doar pe Unirea Sântana.

Formații:

UTA 2003: Roșca – Popa, Pătlăgică, Măgulean, Puta – Ursoi, Țurcanu, Mercioiu, Borcea – Onișor, Negoescu. Au mai jucat: Cr. Blaga – R. Blaga, Bortiș. Mocanu,  Andrieș, Goldiș, Maxim, Domide, Cira.

Cermei: Dagău  – Udrea (Todoran), R. Iuga, Burlă (60 I. Pop), Al. Sabău – Ciubotariu (46 Gruiescu), D. Lazăr, Ianc – L. Bodri (46 Gruiescu), Matiș (46 Djambou), Cocină.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button