UTA Arad

Balint nu și-a menajat elevii după succesul mic cu UTA U19: „Încă suferim la capitolul mentalitate”





UTA s-a impus cu 4-2 în amicalul din această dimineață contra echipei U19, disputat pentru că arădenii au etapă liberă în urma retragerii Sportulul Snagov din Liga a II-a.

Laszlo Balint a fost foarte nemulțumit de evoluția elevilor săi din această partidă și nu i-a menajat la finalul testului. „Din fericire, a fost o săptămână fără meci oficial, pentru că, dacă jucam într-un meci oficial cum am făcut-o astăzi, am fi plâns la final. E un semnal clar pentru băieți că suferim încă la capitolul mentalitate, sunt foarte nemulțumit de cum am arătat în multe momente astăzi și e, până la urmă, un semnal de alarmă. Trebuie să rămânem concentrați, indiferent de ce se întâmplă mai departe, indiferent de rezultatele celorlalte contracandidate, noi trebuie să ne vedem de munca noastră. Din păcate, astăzi am arătat rău și este evidența că de cele mai multe ori diferența de valoare este anulată de atitudine și determinare”

Doi jucători ai echipei mari, mai exact Marius Tomozei și Octavian Ursu, au ieșit accidentați de pe teren după contacte mai dure cu jucătorii lui Sandu Gaica: „Sunt niște lovituri. Îi felicit pe cei de la Under 19 că au jucat cu determinare și cu atitudine, dar din păcate nu am fi avut nevoie de astfel de evenimente. Sper să nu fie nimic serios. Dintre cei care nu au intrat, Bustea are în continuare problema medicală apărută la meciul cu Ripensia, iar Iacob a suferit niște dureri la spate în urma antrenamentelor din această săptămână și am considerat că e mai bine să îl menajăm” a încheiat Laszlo Balint.

UTA va reveni pe teren într-un meci oficial sâmbăta viitoare, când la Arad sosește Universitatea Cluj, care tocmai a pierdut pe teren, 1-2, cu Metaloglobus.

7 comentarii

  1. La fotbal ,,,nu trebuie ” sa fii liniștit până la sfârșit. !! Ca peste tot ,succesiunea evenimentelor nu poate fi mereu dirijată . Acum nu poți face din recreație ….ora de matematica !!! Neliniștea asta a lui BALINT. vine mai degrabă din dorința lui de introspecție în caracterul elevilor săi pentru viitoarea ediție. Lucru și greu și riscant . Deocamdată există o opțiune sigura și gândul rămâne la aceasta granita . Multe accidentări ușoare sunt ecoul luptelor de-a lungul etapelor. Există și un pericol al mentalității că. ajunge cu determinarea !!Eu vad inca trei meciuri grele . Dar nu cu adversarii ci cu noi înșine !! Care și. când vor fi nu știu Ar fi vorba de o relaxare normala ,fara periculozitate mare în clasament. Ar fi bine spre sfârșit ,sau deloc !! Hai UTA !!!

    0
    0
  2. Eh, o ceartă părintească să nu-și iasă Mister din mână.
    Să fim serioși, la ce fotbal jucăm in comparație cu celelalte echipe din ligă, suntem cu mult in față.

    0
    0
  3. Sper că Tomozei care e o piesă foarte importantă in angrenajul Utei e bine, e jucatorul meu preferat, pune osul la fel ca Stancu care pare-se nu mai revine curând din păcate..Noroc cu albanezul asta nou care e cea ce trebuie acolo in flanc

    0
    0
  4. Vine U, Cluj la Arad !!! Astia au incasat-o acasa de la Metaloglobus 1-2 ,sunt intr-o situatie jenanta in clasament la ce jucatori valorosi au in lot !? UTA. o sa aiba de furca cu ei anuntandu-se un meci foarte greu avand in vedere ca, mereu au facut meciuri bune la Arad !!! Dar sunt convins ca, pana la ora meciului, BALINT ii vor mobiliza pe baietii incat vor trebui sa scoata maximum de la acest meci,sincer sa sa fiu , imi este frica de acest meci , sper sa iasa cum trebuie adica victoria si bineanteles si cu ajutorul MINUNATULUI PUBLIC ARADEAN !!! SA FIE BINE , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  5. Se anunta un meci foarte dificil cu U, Cluj, sper ca baietii se se mobilizeze exemplar pt. acest meci de care imi este atat de frica !!!

    0
    0
  6. Este teoretic absolut imposibil sa tii stacheta emotionala mereu la maxim,mai ales cand te vezi la 11 puncte mari si late fata de locul 2….Pot interveni in orice secunda nedorita accidentari,cartonase,suspendari sau cine stie,altele….
    Nu imi doresc sa reapara absolut deloc problememele lunii noiembrie,cand echipa a iesit oricum binisor,cu fruntea sus, din situatia respectiva…
    Nu ai voie sa te relaxezi si sub nici o forma, sa tratezi „de sus”,orice adversar,oricare ar fi acela..
    Nu stiu exact ce va hotari FRF si Liga,dar in clipa de fata,fara Blato-Getica si Snagov,parca nu mai este atat de mare panica la retrogradare,in consecinta nu prea cred ca vor aparea motivarile echipelor de pluton,arbitrare…
    Am enorma incredere in tot ce inseamna UTA in momentul de fata….
    Mult succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button