Baschet

FCC Baschet Arad, prima echipă din orașul nostru afectată de decizia Guvernului: Se joacă fără spectatori cu Brașovul!

Nu numai stadioanele se închid ca urmare a epidemiei de coronavirus, ci și sălile de sport, în urma deciziei din această dimineață a Guvernului României. Prima echipă arădeană afectată este FCC Baschet Arad, care va juca fără spectatori în această seară contra fetelor de la Olimpia Brașov, în ultimul meci al sezonului regulat.

”Partida din această seară dintre echipa noastră şi Olimpia CSU Braşov, ce este programată la Sala Sporturilor Victoria, începând cu ora 18,30, se va disputa fără spectatori în tribune. Această decizie vine ca urmare a măsurilor luate la nivel național privind limitarea accesului spectatorilor la evenimentele publice cu peste 1000 de participanți. Cu toate acestea, duelul va putea fi urmărit în direct, în format video, pe pagina oficială de Facebook a FCC Baschet Arad, dar şi pe site-ul clubului” – e anunțul postat pe site-ul oficial al clubului arădean.

Oricum, partida nu mai are o miză reală pentru arădence, care au ratat calificarea directă în semifinale și vor juca în play-off cu Universitatea Cluj după sistemul cel mai bun din 5 partide.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close