UTA Arad

Primăria scoate la concurs…sigla luminoasă a arenei „Francisc Neuman”

În condițiile în care lucrările și dotările de la arena „Francisc Neuman” ridică multe semne de întrebare, Primăria are ca prioritate scoaterea la concurs…a siglei luminoase. Deocamdată, oficialitățile locale nu au niciun punct oficial privind „schița UTA” făcută din scaunele tribunei a doua, din care lipsește litera T sau în legătură cu înscripționarea scaunelor de la banca de rezerve cu stema orașului și nu cea a clubului UTA, dar gândul le zboară la  o siglă, care, din punctul nostru de vedere, ar trebui să fie cât mai simplă. Numele luminat al stadionului „Francisc Neuman” ar fi de ajuns și chiar elegant, după modelul arenei din Dortmund, Signal Iduna Park (foto2).

Dar iată ce spune primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț: „Luând în considerare reacțiile și propunerile majoritare ale cititorilor la postarea referitoare la sigla ce va fi montată la intrarea în stadionul <<Francisc Neuman>>, consider că modul cel mai deschis prin care putem avea un rezultat fericit ar fi organizarea unui concurs pentru realizarea grafică a acestei sigle”.

Propunerile vor fi depuse la registratura Primăriei, camera 5, în format tipărit sau simulare foto, împreună cu datele de contact ale autorului, până în data de 20 martie. Lucrările vor fi apoi analizate de o comisie din care vor face parte un grafician, un profesor de arte, un reprezentant al clubului UTA și un reprezentant al Primăriei.

Comentarii Facebook

2
0

10 comentarii

  1. Francisc von Neuman,Baron de Vegvari si punct….Pe vremurile sale,existau peisagisti mareti care faceau asta…
   Ni se distrage atentia de la subiectul finalizarii,nu puneti botul va rog,la abureala,vrajeala ieftina…sa fie gata la timp(ul) de mult trecut si apoi in acest rastimp..ce naiba???Ne intreaba pe noi cineva,ceva????Chiar credeti?
   Asta cu sigla….UTA,stadion Francisc Neuman,suficient!Sa fie ceva decent,frumos,fara kitsch si negru,daca se poate….

   4

   0
 1. Exista arhitecți și suficienți experți ! Dacă se vrea cu adevărat sa arate bine pot fi consultați ! Numele arenei trebuie gândit și pentru viitor , dar cred ca numele echipei este cel care trebuie sa domine ! Primăria nu are ce cauta alături de numele UTA , chiar dacă aceasta sprijină echipa ! Este o datorie extrema a-ți sprijini și promova valorile iar in același timp modestia este o virtute ! UTA este un nume puternic și unic in fotbalul românesc și așa trebuie sa rămână ! Purtând numele echipei stadionul face și reclama acestui brand ! HAI UTA !!

  15

  0
 2. Prin Hotărârea Consiliului Municipal Arad din data de 24. 05. 2007 denumirea este Stadionul Municipal UTA – Francisc Neuman. Orice schimbare a denumirii stadionului necesită o altă Hotărâre de CLM Arad.

  8

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close