UTA Arad

Șanse aproape nule pentru ca UTA – U. Cluj să se joace cu spectatori după anunțul prefectului!





S-au luat măsuri extreme în județul Arad pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Fiindcă județul nostru este principala poartă de intrare în țată dispre Occident, Prefectura a decis să suspende toate manifestările care adună peste 200 de persoane.

Am interzis organizarea de evenimete la care participă mai mult de 200 de persoane. Am luat această măsură pentru că județul Arad înregistrează cel mai mare trafic din zona de Vest. Ritmul în care sosesc persoanele ce necesită măsuri preventive ne impune să asigurăm siguranța tuturor persoanelor”, a declarat prefectul Araduui, Gheorghe Stoian pentru aradon.ro.

Pe cale de consecință, șansele ca meciul dintre UTA și Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 25-a a ligii secunde, să se desfășoare cu spectatori devin aproape nule. E greu de crezut că se va mai putea schimba ceva în urma ședinței la Comitetului Județean pentru Situații de Urgență ce se ține la această oră și la care sunt prezenți și reprezentanți ai echipei fanion a Aradului.

Doar delegațiile cluburilori numără în total 60 de persoane: jucători, antrenori, staff, la care se mai adaugă arbitrii, observatorii, reprezentanții media, oamenii de ordine, stafful auxiliar al stadionului, autorități locale sau sponsori. E clar că se vor întocmi tabele cu toate persoanele care vor participa la jocul de sâmbătă dimineață și e greu de crezut că pe ele vor fi trecuți și suporteri de rând, mai ales că e imposibil de făcut o diferențiere între ei pentru maxim 60-70 de locuri disponibile pe stadion

Un comentariu

  1. E clar ca va fi fara spectatori, dar la cum evolueaza lucrurile nu e nimic surprinzator. E bine ca totusi se joaca.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button