Baschet

Stop și sub panou până pe 31 martie, meciurile fetelor de la FCC Baschet Arad cu U. Cluj – amânate pentru date ce urmează a fi stabilite



Pandemia de coronavirus ce amenință și România oprește sportul autohton. În jurul orelor amiezii, se va da un verdict la Federația Română de Fotbal, dar până atunci diriguitorii baschetului românesc au fost fermi:

”În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Federatiei Romane de Baschet, dupa o consultare cu majoritatea reprezentantilor cluburilor din Ligile Nationale de Baschet si a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor si Comisiei Centrale de Comisari, decide urmatoarele:

1. Suspendarea meciurilor din Liga Nationala de Baschet Masculin si Liga Nationala de Baschet Feminin pana la data de 31.03.2020.

2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei Romaniei 3×3, masculin, editia 2020, si a altor competitii oficiale de baschet 3×3, pana la data de 31.03.2020.

3. In functie de evolutia situatiei din Romania referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificari.” – e anunțul făcut de site-ul oficial al Federației Române de Baschet.

Așadar, primele meciuri din play-offul LBNF, dintre FCC Baschet și Universitatea Cluj sunt automat amânate pentru date ce urmează a fi stabilite.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button