UTA Arad

Fotbaliștii UTA-ei, elevi și profesori în carantină



La începutul acestei săptămâni, cluburile UTA și Atletico i-au îndemnat pe micuții fotbaliști să-și facă exercițiile de întreținere pe perioada în care stau în casă ascultând sfaturile specialiștilor prin intermediul unor antrenamentele filmate. În zilele de luni și miercuri, lecțiile online au fost ținute de Alexandru Radu, preparatorul fizic al liderului la zi al Ligii a 2-a, pentru ca la instruirea micuților fotbaliști să mai contribuie Zsófia Mészár, medaliată cu argint la „europenele” de gimnastică aerobică cu echipa României, Olivia Cîmpian, fostă campioană națională de junioare la gimnastică artistică, dar și antrenorii specializați în creșterea copiilor și juniorilor, Marcel Cîmpian și Cristi Țigan.

Astăzi, însă, pe contul de youtube al clubului UTA a apărut un montaj de imagini video cu antrenamentele primite acasă, în carantină, de fotbaliștii antrenați de Laszlo Balint. Vorbim de exerciții zilnice, de maxim o oră, pe care Cipri Rus și colegii săi le fac în apartamente sau case, ajutându-se în special de saltele și scaune. Cel mai dotat este Cristi Melinte, care are acces și la TRX, montat într-una dintre camerele casei sale de la Timișoara.

„Circuitul” va fi reluat și săptămâna viitoare, preparatorul Alexandru Radu urmând să le dea teme jucătorilor prin intermediul whatsappului.

Iată și „colajul” de exerciții al utiștilor în pauza competițională provocată de epidemia de coronavirus:









4 comentarii

  1. O planeta interconectată ,căreia parcă cineva i-a tras heblu !!Circulația liberă a individului ,premiul cel mare câștigat de societatea libera ,este acum vectorul purtător de întuneric. !! La sport ,în speță fotbal,trei variante . Una apropiata ,mai spre iunie ,alta iulie -august ,și a treia clasamente actuale date câștigătoare ! Fără Cupe europene și fără spectatori. !! Masuri de siguranță vor continua și la panta descendenta a virusului . Nimic nu e mai gol că un stadion …..gol. !! Occidentalii și nu numai ei ,vor sa salveze banii de TV. . Se doresc soluții sportive !! Dacă se poate !Efectul de ,,meteorit” continua și ne. uităm cu încredere spre virosologi ! Mereu omenirea a trecut peste greutăți și în momente de acestea. se prețuiește familia ,prietenii și respectul fata de semeni. Hai UTA pentru efortul de a se menține în inima noastră. !!

    0
    0
  2. Astăzi este ziua de naștere a antrenorului nostru. Să-i urăm un călduros ” la mulți ani”, sănătate și cât mai multe succese cu echipa noastră dragă. LA MULȚI ANI, Gyuszi Balint!

    0
    0
  3. Cu ocazia zilei de nastere, Dl. LASZLO BALINT, VA UREZ MULTA SANATATE , FERICIRE< NOROC si MULTA PUTERE DE MUNCA Pt. A VA INDEPLINI MISIUNEA MULT DORITA DE A ADUCE ACEASTA ECHIPA , ACEST CLUB UTA ARAD DUPA MULTI ANI DE SECETA IN LIGA1a !!! LA MULTI ANI Dl. LASZLO BALINT !!! HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button