UTA Arad

Concursul sportarad se prelungește, printre premii și noile tricouri retro





Pe 18 aprilie, clubul emblemă al Aradului a împlinit venerabilă vârstă de 75 de ani. Cu această ocazie, site-ul sportarad.ro, prin partenerul său, Silviu Turc, dar având și sprijinului clubului UTA, intenționa să ofere cititorilor săi, pe baza unui concurs, 75 de premii. Acestea constau în produse promoționale (hanorace, tricouri, fulare, șepci, cărți despre istoria clubului, plachete omagiale și altele) plus un voucher pentru un abonament valabil în sezonul 2020-2021.

Din cauza pandemiei de coronavirus, planurile ne-au fost date peste cap, însă întrecerea merge mai departe, iar când starea de urgență va fi ridicată și mai ales sănătatea cititorilor noștri nu va fi pusă în pericol vom organiza și premierea pe baza tragerii la sorți.

Printre premii se vor afla și câteva tricouri retro, lansate, ieri, de Fanshopul oficial al „Bătrânei Doamne”, iar dumneavoastră aveți încă ocazia să intrați în cursă. Tot ce aveți de făcut este să răspundeți corect la 10 întrebări despre istoria grupării favorite. Există și o limită de timp (4 minute) în care trebuie să oferiți răspunsurile corecte și să apăsați la final pe butonul FINISH.

Dacă veți răspunde corect, veți primi instrucțiunile în detaliu pentru mai departe, înscrierea dumneavoastră la tombolă se va face pe baza unui număr de telefon cu care veți trimite un SMS și veți intra, practic, în lupta pentru unul dinrte cele 75 de premii!

Linkul de concurs îl aveți mai jos, dar îl puteți accesa oricând și din interfața site-ului sportarad.ro, de pe banner rosu:

3 comentarii

  1. Puteti sa explicati expresia: ,,pandemia ne-a dat planurile peste cap”? Tragerea la sorti putea fi organizata, iar impartirea premiilor la fel.

    0
    0
  2. Sărbători fericite tuturor utistilor, multă sănătate și gânduri bune pe viitor, mi-e dor de peluză, jucători și tot ce înseamnă atmosfera din jurul acestui minunat club pe care îl prețuiesc fără limite.
    Hai UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button