Arhivă articole

Trei șahiști arădeni înfruntă sub „tricolor” naționala Italiei

Printre puținele competiții sportive care merg mai departe și în vremea pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de acestea sunt cele șahistice. Din postura de deținător al bronzului național, clubul prezidat de Alin Cîmpeanu, Șah Club Vados Arad, propune trei jucători la națională, care înfruntă, chiar astăzi, selecționata Italiei.

Arădenii ce joacă sub „tricolor” sunt: GM Tiberiu Georgescu, IM David Alexandru și IM George Stoleriu sunt cei trei jucători care vor juca, bineînțeles, online pe platforma playchess.

”Sâmbătă, 2 mai, de la ora 18:00, se va desfășura un meci tur-retur, la șah rapid, între echipele Italiei și României, la 10 mese, pe platforma playchess. Directorul de meci este dl. Lucian Jugaru și se va juca tot în camera FRSah din Clubs&Federations–Romania–FR Sah–Tournaments. Ritmul de joc va fi 12min+3s”, anunță Federația Română de Șah.

Ceilalți jucători români ce vor da piept cu italienii sunt: Bogdan Deac, Mircea Pârligaș, Andrei Istrătescu, Vlad Jianu, Lucian Miron, David Gavrilescu și Mihnea Costachi,

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.