UTA Arad

Deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1 s-a asigurat că noul „Francisc Neuman” va oferi condiții de transmisie!





Locul UTA-ei în primul eșalon al fotbalului românesc nu mai e atât de sigur după ce FRF-ul a redus, prin „decizie democratică” luată împreună cu majoritatea divizionarelor secunde, de la 11 la 5 avansul din clasament al arădenilor înainte de intrarea în play-offul de cinci „finale”. Chiar Laszlo Balint spunea într-o intervenție la ProSport LIVE: „Orice se poate întâmpla. Gândiți-vă că, totuși, sunt cele mai bune echipe din eșalonul secund, echipe importante, echipe cu potențial din multe puncte de vedere. Acest avans poate părea unul important la prima vedere, dar gândiți-vă… Doamne ferește! Noi suntem obligați să analizăm fiecare situație care ar putea apărea. În cazul în care UTA pierde primul meci, gândiți-vă sub ce presiune se va juca. Gândiți-vă dacă pierde două meciuri. Practic iese de pe locurile promovabile și are periclitat inclusiv locul de baraj. Asta este discuția pe care o punem, cumva, paralel cu disputarea tuturor meciurilor sau a celui play-off cu zece meciuri în care să se țină punctele. Nu e totuna să pierzi un meci și să intri într-o presiune fantastică în disputarea unui play-off de cinci meciuri. Sau, să ai acel avans pe care nu l-am furat, l-am câștigat pe teren, prin munca noastră, în care ne-am fi permis și niște pași greșiți, chiar în contexul unui program destul aglomerat, în contextul în care am fi jucat acele zece meciuri împotriva celorlate cinci echipe cele mai bune din Liga a 2-a. Asta este. Mie, ca antrenor, asta îmi rămâne singurul lucru de făcut, să pregătesc cât mai bine echipa, să putem să rezistăm acestei presiuni”.

Până una alta, „Bătrâna Doamnă” și noul ei stadion au intrat în sfera de interes al celor de la EAD.RO INTERACTIVE, Deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1. La începutul acestei săptămâni, Rareș Pop, reprezentantul EAD, s-a asigurat arena „Francisc Neuman” va oferi toate condițiile de transmisie în direct ale partidelor din elită. Au fost identificate spațiile în care pot staționa carele de transmisie și locurile unde vor fi amplasate camerele, dar și posturile comentatorilor TV.

La finalizarea sa, arena din Calea Aurel Vlaicu ar trebui clasificată cu 4 stele de UEFA, acesta fiind principalul motiv invocat de administrația locală pentru întârzierea lucrărilor. Adică trecerea de la UEFA 2, cum prevedea proiectul inițial, la UEFA 4. Până una alta, să spunem că a fost, în sfârșit, rezolvată și chestiunea literei „T” din scrierea numelui ”UTA” cu scaune. Și tot la tribuna a doua, din același „material” a fost desenată sigla clubului.









10 comentarii

  1. Stadionul ,mic pentru un nume mare,e totuși o reușită arhitectonica. Apoi mai știi ce lume activa o mai avea Aradul ?? Totuși se pune județul plus oaspeții plus curioșii La meciuri importante va crește prețul și ești obligat să lași și locuri libere .Ar fi de bine ca piesa de baza sa fie gazonul !!Poate o liberalizarea unor comportamente. în urma virusului sa aducă la stadion civilizat gustările . Langosul ,cremwurstii , și….berea !!Aradul sa fie model german în premieră !! Am fost printre primii cu. o. sesizare la litera ,,T”. Acum e altceva !! Are identitate vizibila ! FELICITARI. !!!!

    0
    0
  2. Noul ,,Francisc Neuman ” nu mai e asa de nou de cat timp se munceste la el. Cu siguranta va oferi conditii de transmisie. Mai ramane de vazut daca in prima etapa din Liga 1, se va transmite un meci de fotbal sau echipele de muncitori. Dar sa nu devin obositor, ca se supara unii…

    0
    0
  3. Cu pandemia si distantarea sociala care va urma si cand totusi se va da accesul pe stadioane , la UTA din 11500 de locuri se vor vinde maxim 1500-2000 de locuri, restul pentru distantare…Deci cam 1/2 din cati erau pe MOTORUL in zilele bune.

    0
    0
  4. Ma bucur enorm,sincer,sa vad ca zilnic se mai face cate ceva vizibil…..Insa am mari,mari dubii asupra gazonului…..
    Ceva nu este in regula cu el….Este valurit,pe alocuri ingalbenit chiar…..Sper ca sa nu ramana asa…
    Deocamdata este foarte departe calitativ de vechiul gazon…..Diferenta de la cer la pamant….
    Spor la munca!

    0
    0
  5. bai giro-mai lasa pliscul.-baga-te in seama sa apara la a 1-a UTA si la peluza-1945,atata tot.hai pa-critikule.-

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button