30/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA are și contractual tot lotul valid pentru play-off, mâine e programată a doua testare pentru coronavirus

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc și CS Mioveni au strâns cel mai repede rândurile când a venit vorba despre reunirea lotului în condițiile impuse prin protocol de sănătate conceput de Ministerul Tineretului și Sportului și avizat de Ministerul Sânătății și cel al Afacerilor Interne. Vorbim practic despre primele clasate în Liga 2-a, care nu au cazuri de infectare cu coronavirus, sau cel puțin asta au spus primele teste făcute.

Utiștii chiar vor fi retestați mâine dimineață, dar de această dată, fiindcă nu pot părăsi Hotelul Subcetate conform protocolului, vor primi vizita angajaților DSP. Ultima testare va fi făcută peste alte 7 zile, iar dacă și la aceasta jucătorii și antrenorii ies negativi, teoretic, se pot demara antrenamentele colective. Vă reamintim că acum Laszlo Balint și colaboratorii săi se ocupă doar de grupe formate de câte patru jucători.

Altfel, să mai spunem că în acest weekend au fost rezolvate și cele câteva situații contractuale ce necesitau renegocierea după data de 30 iunie. Un rol important a avut Bogdan Apostu, care s-a așezat la masă cu conducerea utistă pentru a clartifica situația fotbaliștilor pe care-i reprezintă, iar aceștia formează în proporție de 80% lotul actual al liderului ligii secunde.

Așadar, UTA are și din punct de vedere contractual lotul valid pentru play-offul ligii secunde ce va debuta, dacă nu apar situații neprevăzue legate de pandemia de coronavirus, pe 4 iulie.

19
0
%d blogeri au apreciat: