Fotbal judetean

Zăbraniul recunoaște că nu poate respecta protocolul MTS și-și atacă urmăritoarele: „Cum să impună reguli de la 12,13,14 puncte distanță, dar dacă a pățit-o UTA…!”



Așa cum vă informam dimineață, AJF Arad a centralizat răspunsurile din chestionarele trimise afiliaților și a constatat că doar trei cluburi din Liga 4-a au spus răspicat ”DA!”. Adică vor să se întoarcă în iarbă în acest sezon și sunt pregătite să respecte protocolul emis de ministerele Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului,

În cazul echipei Victoria Zăbrani, chiar liderul la zi al primului eșalon județean, s-a creat o confuzie. Și anume că punctul de vedere oficial al clubului nu coincidea cu ceea ce a apărut pe chestionarul trimis la AJF. ”Nu știm cine are interesul să tot complice lucrurile… Clubul din Zăbrani a spus răspicat NU! La ambele întrebări. Trebuie să fim absurzi să ne lăudăm că putem îndeplini condițiile impuse de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății și în acest sens Miculiț Eugen a lămurit confuzia creată. Cei care se laudă că pot îndeplini aceste condiții cel puțin bravează, asta că să folosim o exprimare decentă, pentru că noi nu credem că o echipă de Liga 4 are aceste posibilități în momentul de față” – comunică gruparea „alb-roșie”.

Mai departe, Victoria își atacă urmăritoarele, cu trimitere clară la Păulișana Păuliș, Unirea Sântana și CS Ineu, cele care și-ar dori să intre în „hora” unui play-off pe acest final de sezon, alături de Zăbrani, Curtici și, eventual, Șimand. ”Apoi nu înțelegem de ce insistă unii pentru un play-off ??? Ce vor de fapt, să-și impună ei regulile lor sau să mergem pe meritul sportiv? Cum poate să emită o echipă pretenții când are 12-13-14 puncte distanță față de primele două locuri. Sigur, dacă ne luăm după precedentul creat de președintele Burleanu în defavoarea UTA-ei…totul este posibil! Însă noi credem că, conducerea fotbalului județean nu se va lăsa influențată de eventualele presiuni venite din partea unor echipe. Clubul din Zăbrani nu va participa la un asemenea circ impus de unii sau de alții” – mai menționează liderul primului eșalon județean, care conduce în clasament cu 40 de puncte acumulate. Curticiul are 38, iar Păulișul încheie podiumul la „cota” 28. Pe 4 e Sântana, cu 27 de puncte, Ineul are 26, iar Șimandul – 25, pe poziția a 6-a.

Deocamdată, Asociația Județeană de Fotbal Arad nu s-a exprimat în niciun fel vis-a-vis de finalul de sezon în Liga 4-a. Aceasta așteaptă mutarea autorităților, iar, după declarația de azi a președentului României, ar putea să gândească și, eventual, să supună la vot un scenariu pentru deznodământul campionatului. „„Se pot relua competițiile sportive de la 1 iunie, dar pentru sporturile în aer liber, și mai puțin sporturile de contact. Competițiile se vor desfășura fără spectatori”, a menționat, printre altele, Klaus Iohannis în declarația sa de presă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button