Glorii arădene

Ioan Igna a împlinit 80 de ani, apariție editorială în cinstea sa!





Zi specială pentru un nume marcant din istoria UTA-ei. Ioan Igna, fotbalistul Bătrânei Doamne din perioada ’50-’60 a împlinit astăzi, 4 iunie, venerabila vârstă de 80 de ani!

Etapa următoare a carierei a fost și mai frumoasă, Ioan Igna devenind figură centrală în arbitrajul românesc. A luat parte la absolut toate competițiile importante din lume: Jocuri Olimpice, turnee finale de Campionat Mondial și Campionat European sau finale de cupe europene.

Igna va fi sărbătorit alături de familia „roș-albă” săptămâna viitoare, pe 11 iunie, la Port Arthur, de la ora 13:00. Cu această ocazie, va fi lansată și cartea ce-l are ca protagonist pe sărbătoritul de astăzi, intitulată: ”Ioan Igna între Petschovsky și Maradona”, semnată Ionel Costin și Radu Romanescu.

Un comentariu

  1. LA MULTI ANI si batranete fericita sa aiba,dar sa nu uite cum ne-a furat pe fata,de atatea ori….Nu il voi ierta niciodata in viata mea…..Uitase unde a jucat…..Eliminare Giurgiu in min 78,(pe buna dreptate)apoi Tisza fara rost,ca cica a protestat,macar ca Tisza era departe de faza….cu nici o treaba….
    Igna tragea tare atunci cu securicii….Asta era…..Offf,offff….Ce stiu copiii????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button