UTA Arad

Produsele fan shop-ului UTA, accesibile de acum şi pentru suporterii din străinătate





Din luna octombrie a anului trecut, magazinul UTA-ei e din nou activ în mediul online! Fanshopul este rodul noii colaborări dintre câțiva suporteri implicați și conducerea clubului arădean. O gamă largă de produse, de la tricouri, hanorace, treninguri sau geci, până la accesorii de genul fanioanelor, fularelor, cănilor, pernelor personalizate sau măștilor personalizate pot fi procurate de la adresa www.1945.ro. 

De acum, însă, produsele vor putea fi virate și utiștilor din străinătate. “Am reușit să facem un mare pas înainte! Magazinul echipei UTA va putea onora și comenzile plasate din străinătate! Ne dorim ca fan shop-ul nostru să fie accesibil pentru utiștii de oriunde de pe glob și vom face eforturi pentru a ne mări acoperirea, dar momentan asigurăm transportul internațional numai în: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Franța, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie. Plata pentru comenzile din afara țării se poate face numai folosind cardul! Alegeți-vă cu grijă mărimea în cazul în care doriți să comandați articole vestimentare deoarece nu avem capacitatea de a asigura schimbarea ulterioară a produsului în cazul comenzilor internaționale! Ai un prieten din străinătate care își dorea de mult un tricou sau un fular cu UTA? Dă-i de știre! Îl poți eticheta în secțiunea de comentarii sau să-i distribui postarea noastră pentru a afla veștile bune!”, se menţionează pe pagina de facebook a fan shop-ului UTA-ei, 1945.ro.

După data de 15 mai, Fanshopul UTA-ei a organizat niște sesiuni de cumpărături la sediul clubului UTA, de pe strada Victoriei, articolele în trend fiind măștile personalizate.

14 comentarii

  1. Intr-adevar un pas inainte, asteptam cu nerabdare sa va extindeti livrarile si peste Atlantic. Haide UTA!

    0
    0
  2. Frumos dar trebuie să umble la rapiditatea livrării produselor . Daca eu in Romania am așteptat o lună !!!! Ptr un tricou aniversar retro atunci mă gândesc cât așteaptă cei de afară . In rest produse de calitate dat cum ziceam livrarea lasă de dorit

    0
    0
  3. Ma bucur ca cineva a reusit sa promoveze acest brand…..in sfarsit pot beneficia si alti doritori….
    Eu trimiteam pe banii mei unor suporteri ai UTA-ei in tara,din drag si respect si mi-au dat recunostinta cu varf si apasat,indesandu-mi gusa,ulterior…..
    Asa este @Nelu Targoviste? Ar trebui sa iti fie maxima jena si rusine,fata de mine…
    Stai linistit…..nu regret nimic….pentru mine UTA este mai mult de atat….

    0
    0
    1. S-or fi reportat sau se asteapta ridicarea starii de alerta, ca aia de urgenta nu mai e de o luna.
      Lasand gluma la o parte ziceau cei de la sportarad.o ca vor anunta cand se intampla minunea.
      Asa ca, rabdare☺

      0
      0
      1. Vă rugăm să aveți răbdare în continuare, suntem încă în stare de alertă. Se va finaliza frumos acest eveniment cu toată întârzierea nedorită de absolut nimeni …

        0
        0
  4. Sa iti fie tie rusine ca esti un fatarnic si plin de tine un om care iti place sa jignesti Mi-ai trimes produsele a fost placerea ta nu te-a obligat nimeni , mi le-ai trimes ca tin cu UTA. inaintea ta ,inainte ca sa te nasti tu deci sunt un utist vechi, dar tu esti o dezamagire pt. gestul tau de a da un dar si apoi ,damil ma inapoi ca este al meu ca , copii de gradinita !!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu, nu mai puneti la suflet toate prostiile.
      In locul dumneavoastra, le-as face colet si i le-as trimite retur .
      Dar pe viitor mai multa atentie la oameni. E un sfat dezinteresat . De ce vi-l dau? Pentru ca e impardonabil , intr-o societate normala la cap, un astfel de comportament si limbaj. In numele dragostei pt UTA nu e firesc sa-ti permiti orice.

      0
      0
    2. Trimite inapoi articolele , doar un jeg de om poate scoate ochii cu niste cadouri. tiganeala de cea mai joasă speță

      0
      0
  5. Asa este ,nu trebuie sa pui la suflet dar eu am crezut ca, este un baiat de treaba dar m-am inselat, chiar pe acest om nu poti duce o conversatie civilizata pt. ca orice ai spune te da la intors si daca vede ca, nu este ca el, incepe cu jignirile si scos ochii. Imi pare rau ca, am aruncat cutia , coletul in care era adresa, nu mi-am dat seam ca, i le trimeteam in clipa urmatoare in care mi-a scos ochii.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button