02/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Produsele fan shop-ului UTA, accesibile de acum şi pentru suporterii din străinătate

Din luna octombrie a anului trecut, magazinul UTA-ei e din nou activ în mediul online! Fanshopul este rodul noii colaborări dintre câțiva suporteri implicați și conducerea clubului arădean. O gamă largă de produse, de la tricouri, hanorace, treninguri sau geci, până la accesorii de genul fanioanelor, fularelor, cănilor, pernelor personalizate sau măștilor personalizate pot fi procurate de la adresa www.1945.ro. 

De acum, însă, produsele vor putea fi virate și utiștilor din străinătate. “Am reușit să facem un mare pas înainte! Magazinul echipei UTA va putea onora și comenzile plasate din străinătate! Ne dorim ca fan shop-ul nostru să fie accesibil pentru utiștii de oriunde de pe glob și vom face eforturi pentru a ne mări acoperirea, dar momentan asigurăm transportul internațional numai în: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Franța, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie. Plata pentru comenzile din afara țării se poate face numai folosind cardul! Alegeți-vă cu grijă mărimea în cazul în care doriți să comandați articole vestimentare deoarece nu avem capacitatea de a asigura schimbarea ulterioară a produsului în cazul comenzilor internaționale! Ai un prieten din străinătate care își dorea de mult un tricou sau un fular cu UTA? Dă-i de știre! Îl poți eticheta în secțiunea de comentarii sau să-i distribui postarea noastră pentru a afla veștile bune!”, se menţionează pe pagina de facebook a fan shop-ului UTA-ei, 1945.ro.

După data de 15 mai, Fanshopul UTA-ei a organizat niște sesiuni de cumpărături la sediul clubului UTA, de pe strada Victoriei, articolele în trend fiind măștile personalizate.

6
0
%d blogeri au apreciat: