Arhivă articole

Impozitul anual pe venit cu care puteți sprijini clubul UTA s-a mărit la 3,5%UTA începe campania pentru strângerea procentului din impozitul anual pe venit care poate fi direcționat către club. De această dată vorbim despre 3,5% și nu doi 2%, cât prevedea legea până anul trecut. Dar iată informarea grupării emblemă a Aradului:

”Clubul UTA vă mulțumește pentru susținerea arătată în ultimii ani prin direcționarea procentului din impozitul anual datorat către bugetul de stat.

Începem acum campania 2020, care vizează impozitul de anul trecut. De astăzi și până la sfârșitul lunii iunie, puteți descărca de aici, de pe www.uta-arad.ro, cele două pagini ale formularului 230, care acum permite direcționarea 3,5% din suma totală.

Formularele completate pot fi depuse personal sau trimise prin poștă la sediul clubului – Calea Victoriei nr. 20, unde, de asemenea, sunt disponibile și pentru a fi completate pe loc.

Vă așteptăm la sediul UTA și vineri, 19 iunie, începând cu ora 16:00, la o sesiune de vânzări organizată de fan-shop-ul nostru”.

Documentul este disponibil în GALERIA FOTO a articolului:

6
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.