UTA Arad

UTA – Petrolul, în prima rundă a play-offului ligii secunde la fotbal: Și Rapidul vine la Arad pe 25 iulie!





Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 14 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor să se încheie cu un play-off între primele şase clasate la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19.

Astfel, cele 6 cluburi – singurele care au solicitat licența pentru participarea în Liga 1 în sezonul 2020-2021, astfel încât integritatea sportivă să nu aibă de suferit – vor disputa un play-off constând în 5 etape (o singură manșă), cu mențiunea că echipele de pe primele trei poziții vor disputa 3 din cele 5 jocuri pe teren propriu. Clasamentul va fi actualizat cu rezultatele din aceste ultime 5 runde în urma înjumătățirii punctelor acumulate până la data de 16 martie 2020.

Procedura de stabilire a programului de disputare a play-off-ului s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru şase echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți, în care s-a ținut cont că ocupantele primelor trei locuri din clasamentul de la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19 vor disputa 3 din cele 5 jocuri pe teren propriu.

Duckadam a păstrat „1”-le pentru UTA

UTA a fost reprezentată la Casa Fotbalului, la tragerea la sorți, de fostul său portar din anii 78-82, Helmuth Duckadam. Devenit erou al Stelei în finala Ligii Campionilor cu Barcelona, din anul 1986, când a apărat patru penlaty-uri consecutive, Duckadam a păstrat numărul de ordine 1 pentru „Bătrâna Doamnă”, așa cum ar fi fost normal dacă se respecta întocmai regulile tabelei Berger, cu locurile din clasament conform meritului sportiv. La final, a rezultat următorul program al play-offului:

Etapa I: 4 iulie 2020

UTA Arad – Petrolul Ploiești

Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș

CS Mioveni – Rapid

Etapa a II-a: 11 iulie

Petrolul Ploiești – Rapid

Campionii FC Argeș – CS Mioveni

UTA Arad – Turris Oltul Turnu Măgurele

Etapa a III-a: 18 iulie 2020

Turris Oltul Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești

CS Mioveni – UTA Arad

Rapid – Campionii FC Argeș

Etapa a IV-a: 25 iulie 2020

Petrolul Ploiești – Campionii FC Argeș

UTA Arad – Rapid

Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni

Etapa a V-a: 1 august 2020

CS Mioveni – Petrolul Ploiești

Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele

Campionii FC Argeș – UTA Arad

Echipele clasate pe primele două locuri la finalul play-off-ului vor promova direct în Liga 1, în timp ce formația de pe poziția a treia va disputa cu joc de baraj cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1. Vă reamintim că UTA are pe rol și un proces intentat FRF-ului la TAS pentru înjumătățirea punctelor în acest play-off, decizia urmând să o aflăm până pe 3 iulie.









15 comentarii

  1. Ăștia se plang in studio ca vai ce greu e pentru rapid,imagini doar cu rapid,primul invitat prin telefon e acționarul rapidului.Ce ordinari!

    0
    0
  2. Felicitări Duckadam pentru că ai acceptat să reprezinti UTA. Esti arădean si utist ca noi. UTA-Petrolul prima etapă, e bine la cat de „ridicat„ e moralul lor in meciurile cu UTA. Succes UTA! Suntem siguri că veți termina pe primul loc acest play-off, chiar dacă ar fi pornit punctajul de la 0.

    0
    0
  3. Două jocuri de început puternice ,dar nu determinante. Poți promova la ultimul meci la Arges !! Alta promovare poate rezulta dintr-o un cocktail de meciuri nule . Să nu uităm micul avans de puncte ,dar real ! Asta nu ar da bine pentru evoluția la A. Trebuie intrat pe cât se poate pe ,,cai mari”. !! Noi credem in diferența valorică a UTA-ei fata de restul. Mai rămâne tribunalul sportiv . Balint ferește băieții de verdicte care pot tulbura pregătirea . Și bine face Dorim echipei BAFTA și cel mai bun să câștige ! Adică UTA !!!

    0
    0
  4. Cu ambiţie şi dăruire, aşa cum a arătat UTA sub comanda lui Lazlo Balint, o să căştigăm toate meciurile. Dorinţa de a arăta că suntem cea mai bună echipă, ne va duce spre Liga 1, în ciuda opoziţiei dintr-o parte sau alta. Aşteptăm şi decizia de la TAS Laussanne, se vor mai schimba lucrurile la FRF. Haide UTA şi să ne bucurăm împreună de promovare ! Pentru noi, doar UTA contează !

    0
    0
  5. Uta nu va avea emoții la promovare își va recupera și punctele la Tas sincer nu cred că prieteni de la Rapid nu vor prinde podiumul

    0
    0
  6. daca se castiga meciul cu petrolul 99 la suta uta e promovata!avem meciurile cele mai grele a acasa asta e bine va fi scandal sigur uta va castiga primeledoua meciuri apoi logic o va lasa mai moale asa ar trebui safaca dupa ce e promovata matematic sa ia la misto competita de kakat a frf ului!

    0
    0
  7. Meci greu cu Petrolul… Prima data au fost surprinși, a doua oara au fost in inferioritate numerica… Acum greu!! Vad ca si Balint a recunoscut… Punct sau puncte cu Petrolul… Si daca mai vin si punctele de la TAS…!!!!!

    0
    0
  8. E bine ca avem 2 meciuri consecutive -primele- acasa. 6 puncte de moral. Cel mai greu meci mi se pare cel din deplasarea de la Mioveni. Sper insa ca pana atunci lucrurile sa fie clare deja in mare masura

    0
    0
  9. Cel mai greu meci ai vrut sa spui e cu Petrolul apoi cu Turis. Nu știu dacă vom mai bate petrolul ….

    0
    0
    1. Am vrut sa spun ceea ce am scris. Fiecare are dreptul la o parere. Nu, nu de Turris imi este frica. La acest nivel, orice echipa le poate incurca pe celalalte. Si mai depinde mult de forma din ziua respectiva. Poti sa prinzi o zi in care-ti iese orice. La fel de bine una in care, orice ai face, nu intra in ate.

      0
      0
  10. Toate meciurile sunt grele . Primul meci cu Petrolul este foarte greu, si un punct este bun dar noi vrem victoria !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, HAI IN LIGA1a, HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button