Fotbal judetean

Păulișul a „înghețat” pe podiumul Ligii a IV-a: ”O performanță ce nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că suntem echipa cu cei mai mulți jucători din localitate”





Formația din Podgorie antrenată de Dinu Maghici a fost una dintre cele trei clasate în Top 6 Liga a IV-a care au dorit să dispute un play-off pe acest final de sezon fotbalistic. Cei de la Păuliș chiar au susținut că pot respecta protocolul pe sănătate impus de MTS, cu tot cu testările pentru coronavirus, însă, în cele din urmă, în Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Arad s-a dat un vot majoritar pentru „înghețare”.

Pe cale de consecință, Victoria Zăbrani a fost declarată campioană, Frontiera Curtici s-a ales cu „argintul”, iar Păulișana completează podiumul. Rezultatul este peste așteptări, cu toate că „alb-albaștrii” simțeau că ar mai fi avut un cuvânt de spus pe finalul acestui sezon. Și, poate, vor primi această șansă în Cupa României, ajunsă la faza sferturilor de finală.

Toate concluziile au fost trase într-o postare pe contul de facebook al CS Păulișana Păuliș de către conducerea clubului:

”AJF Arad încheie sezonul 2019-2020: Păulișul termină LIGA 4 pe locul 3!

Cu toate că ne-am fi dorit ca actualul sezon să se încheie pe teren, ne bucurăm că încheiem pe un onorant loc 3 actualul sezon de liga 4. Cu o alocare bugetară de 10 ori mai mică decât media ligii a 4-a, închidem acest sezon în urma celor de la Zăbrani și Curtici, dar peste echipe mult mai bine cotate ca și Sântana sau Ineu. Este o performanță care nu poate trece neobservată mai ales că, în continuare, în liga a 4-a, suntem echipa cu cei mai mulți jucători din localitate. Felicitări echipei, antrenorului Dinu Maghici, domnului primar Turcin și tuturor celor care se implică pentru a menține vie mișcarea sportivă din Păuliș. Rămânem în continuare angrenați în actualul sezon de Cupa României, faza județeană, unde, după finala pierdută anul trecut, ne-am dori ca anul acesta să aducem trofeul la Păuliș.

Pentru sezonul viitor, ne propunem să reprezentăm în continuare cu mândrie comuna dar pentru asta este absolut necesar ca și în Paulis, sportul sa primeasca o alocare bugetară cel puțin rezonabilă!

Hai Paulișul!”

La începutul acestei luni, prin vocea președintelui clubului, cei din Păuliș își prezentau argumentele pentru finalizarea stagiunii pe teren. „De la bun început, țin să precizez că cea mai importantă rămâne sănătatea tuturor, jucători, antrenori, arbitri și celelalte persoane implicate în organizarea unei partide. Și, la cum evoluează lucrurile, în sensul că infectările cu coronavirus au scăzut mult și scad de la o zi la alta, noi credem că ne putem relua încetul cu încetul viața dinaintea pandemiei. Fotbalul e o parte importantă, în special pentru cei implicați direct și avem datoria să facem tot ce putem pentru a-l onora din nou. În plus, vom demonstra că viața și sportul poate reveni la normalitate și astfel se va crea și un sentiment de încredere pentru ceea ce urmează pentru fiecare dintre noi, în orice domeniu de activitate. Sigur, sunt și costuri, în special cele legate de teste, dar noi rămânem la părerea că avem datoria să găsim o soluție pentru a încheia pe teren în acest sezon. Cum sugerează și UEFA, să primeze, dacă se poate, meritul sportiv atunci când se pune capăt unui campionat”, spunea Florentin Iancu, pentru ca două săptămâni mai târziu CEX-ul AJF-ului să voteze „înghețarea” fotbalului județean la toate nivelurile.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button