Stranieri aradeni

UTA își vrea banii pe Costin, de la Voluntari





Doi tineri fotbaliști a transferat „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc vara trecută, în Liga 1. Este vorba despre Albert Stahl, la Astra Giurgiu și pe Cristian Costin, la FC Voluntari și în ambele cazuri a avut probleme în a-și obține banii din aceste mutări.

Cei 80 de mii de euro pe Stahl au intrat în conturile arădenilor cu mare greutate, în urmă cu aproape o lună de zile, când ei ar fi trebuit încasați încă din luna august a anului trecut. Acum, însă, „roș-albii” vor să încheie conturile și cu Voluntariul pentru transferul lui Cristi Costin. Fotbalistul de 22 de ani a bifat 19 meciuri în prezenta ediție a Ligii 1, 14 dintre ele începându-le ca titular. Minutele adunate sunt 1043, iar pasele de gol – două.

Calculele sunt simple și sportarad.ro vi le-a oferit în ziua transferului, pe 8 iulie 2019. Dacă fotbalistul s-ar fi întors în iarnă la Arad, ilfovenii ar fi achitat doar 25 de mii de euro, dar din moment ce au decis să-l rețină în lot tot sezonul, suma finală de transfer se dublează. Așadar, UTA are de luat 50 de mii de euro de la gruparea ce i-a „furat” visul promovării în vara anului 2016, iar Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a stabilit ca proxim termen de judecată data de 7 iulie.

În schimb, aceeași comisie a amânat speța prin care Romario Moise își solicită restanțele și actele de la Astra Giurgiu pentru 1 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button