24/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Avocații UTA-ei și FRF-ului și-au susținut pledoariile astăzi, decizia să dă la Lausanne vineri!

Finalul de sezon al „Bătrânei Doamne” se joacă și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne. Cu sprijinul avocaților Cosmin-Flavius Costaș și Septimiu Ioan Puț, UTA a dat în judecată Federația Română de Fotbal, cu scopul de a-și recupera punctele pierdute prin înjumătățire înainte de intrarea în play-offului de șase formații, ce debutează chiar în acest weekend.

Audierea a avut loc în această dimineață, prin video-conferință. Avocații UTA-ei și-au susținut cauza de la Cluj, cei ai Federației, Adrian Stângaciu și Paul Ciucur au adus argumentele lor de la București, iar judecătorul englez a mediat totul de la sediul TAS, de la Lausanne (Elveția). După aproximativ trei ore de dezbateri, judecătorul britanic a hotărât ca până mâine după-amiază cele două părți să mai aducă completări la dosar, iar verdictul urmează a se da vineri, cu puține ore înainte de primul fluier al partidei UTA – Petrolul, din cadrul primei runde al play-offului.

Va fi de văzut, însă, și care va fi reacția Federației în cazul în care „Bătrâna Doamnă” va avea, din nou, 50 de puncte în clasament. E greu de crezut că vineri, 3 iulie, „echipa Burleanu” va mai schimba sistemul competițional, în sensul în care să întindă play-offul pe parcursul a zece runde (tur/retur). Însă, s-a demosntrat, la Casa Fotbalului orice e posibil.

11
0
%d blogeri au apreciat: