UTA Arad

De luni se pot achiziționa bilete virtuale și la UTA – Turris, maxim 500 de fani arădeni pot viziona meciul în Piața Avram Iancu



Campania de achiziție a biletelor virtuale la partida dintre UTA și Petrolul nu s-a încheiat joi seara, odată cu anunțul făcut de FRF privind amânarea partidei ce trebuia să aibă loc sâmbătă, 4 iulie, pe arena „Motorul” din Aradul Nou, ci ea continuă. Vă reamintim că șase fotbaliști ai ploieștenilor, plus magazonierul clubului, au fost confirmați pozitivi la testul pentru coronavirus, iar arădenii vor demara cu etapa a doua drumul lor în play-offul ligii secunde.

Partida va avea loc joi, de la ora 17,30, tot pe stadionul din Aradul Nou, în fața celor de la Turris Turnu Măgurele, formație ce a remizat (0-0) vineri, cu Campionii FC Argeș. Cum accesul spectatorilor pe stadioane rămâne interzis, UTA își cheamă susținătorii lângă ea tot prin intermediul tichetelor virtuale. Campania pentru „ciocnirea” cu trupa lui Erik Lincar debutează mâine, după cum anunță clubul fanion pe site-ul oficial:

”* Luni, 6 iulie, începând cu ora 10:00, suporterii pot cumpăra bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele, la prețul de 10 lei bucata. Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr.20, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vânzarea la club continuă marți și miercuri, între aceleași ore, joi îi așteptăm pe susținătorii UTA-ei între 10:00 și 14:00.

* Joi, 9 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Marți, doar pentru fanii abonați, iar miercuri și joi, pentru suporterii care nu posedă abonament.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: joi, 9 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă.

Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 16:00, cu proiecția filmului aniversar UTA 70 de ani! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

* Vă anunțăm că vânzarea biletelor virtuale (online și fizice) pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești continuă până la data în care Federația Română de Fotbal va reprograma întâlnirea.

* Procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.









17 comentarii

      1. Nu sunt mistocar deloc. Dar cu 2450 de bilete vandute ce sa mai zic?
        Iar la intrebare raspunsul este: un bilet, exact cum as face daca as merge pe stadion.

        0
        0
    1. Meltene,ca sa stii din jena ta..eu am abonamente de cand ma stiu,din tata in fiu..si totusi mai cumpar si bilete virtuale,pentru ca asa mi se pare normal si logic….Nu am interese gigele,dar nici nu ma fac bilete de 10 Lei….Tu cate ai cumparat,verificabile?Sau doar bati din gura cu bicarbonat?
      Ai dreptate….ma cunosc cu sefii,dezinteresat si imi mai permit anumite mici glume si satire,latraule…Tu,despre ce discuti?

      0
      0
  1. Eu nu imi voi mai cumpara bilet…dar daca UTA bate pe Turris voi dona clubului 100 lei. Nu e mult, dar daca dintre, cei vreo 1500 suporteri constanti, macar jumatate ar proceda la fel..s-ar strange ceva,..cred eu

    0
    0
    1. Cosmine iarta-ma, dar daca vrei sa te diferentiezi de acea parte a suporterilor care spui tu ca nu procedeaza ca tine, ti-ai cumpara maine cel putin un bilet si nu ai conditiona achizitia unui bilet cu 10 ron de victoria echipei pe care zici ca o sustii.
      Probabil te supara faptul ca UTA nu mai are numarul de suporteri de alta data, stiu si pe mine ingrijoreaza chestia asta, dar hai sa facem fiecare ce putem si cat putem inainte sa ne uitam la altii.

      0
      0
      1. Eu cred ca UTA va bate si ca trebuie sa ma tin de promisiune ! E adevarat nu vom mai vedea 20 de mii de aradeni la meci , la UTA, acasa, dar citi vor veni …vin cu acelasi drag, si banuiesc ca voi vedea meciuri cu stadionul plin. Biletul virtual este ceva curios, atipic, am avut bilet dintr-asta,cu Petrolul, nu pe stadion,, ca nu-i voie…si nici nu s-a jucat. Eu stiu ca …am avut abonament din 1984, ( Tribuna
        1, Zona C, Randul 7, Nr 19), de cind am venit cu serviciul in Arad, pina in 2018. Pe noua Arena imi voi face , din nou abonament…cred ca … pina cind picioarele imi vor mai permite a ma deplasez. Cu speranta ca UTA nu va mai juca…..dupa ” ABBA ”

        0
        0
    2. Din ce știu eu astfel de donații nu se pot înregistra în contabilitate, s-a mai pus problema unor astfel de campanii de donații care s-au lovit de problema asta. Dacă tot condiționați suportul de rezultatul din meciul cu Turris, puteți pur și simplu ca la meciul următor (cu Rapid sau restanța cu Petrolul) să achiziționați 10 bilete (contravaloarea a 100 de lei) și ați rezolvat problema mai simplu pentru toată lumea.

      0
      0
      1. @ Giuliano…Pai ce ar putea opri clubul sa imi vanda 10 bilete ( de care ar vrea el) ? Nu conditionez pe nimeni, doar spun ce voi face daca sint bucuros, dupa meci. In fond victoria aduce victorii, si mai aduce si suporteri noi.La viata mea am ajutat acest club, cit si cum am putut, traiesc inca cei ce stiu asta..

        0
        0
  2. Suporteri de vorbe!!!Toti in Arad sunt Utiști dar cind sa își cumpere un bilet se ascund!!!!Haideti mai oameni buni sa cumpărăm bilete ca este clubul orașului nostru nu clubul lui Falca,nu clubul lui Meszar,nu clubul eu mai știu cui DAR 100% este clubul ORAȘULUI ARAD,al comunități noastre!

    0
    0
  3. Fraților nu suntem în stare să cumpărăm 4000 de bilete, toți sunt utisti pe Facebook și pe sportarad dar când să scoată 10 lei din buzunar…. Pauză. Eu am luat 2 bilete cu petrolul și mâine o să cumpăr 5 cu turris

    0
    0
  4. Lumea e bulversată și ea de evenimente ,nu de 10 lei Se așteaptă o revenire la normal ce apare greu. Atunci se poate face un calcul pe publicul real Ar exista totuși un 4000 .. La un parcurs bun al echipei. și un meci tare se dublează plus două mii curioși de stadion nou !! E prea mare totuși diferența dintre un meci pe ecrane reci și. ,,bataia” pe umăr a băieților ,după un meci reușit ..Afara de suporterii numai ,,inima” ,restul oamenilor nu sunt nici buni ,nici rai ,,SUNT INDIFERENTI. !!

    0
    0
  5. Eu am incercat să i-au bilet din aplicația ia bilet, și îmi zice că am depășit limita de 2 tranzacții în șapte zile!! De ce să fiu limitat pe banii mei?! Care e logica?

    0
    0
    1. Pentru ca in trecut pe iabilet mai obisnuiau sa intre si bisnitari care cumparau bilete cu nemiluita si apoi le vindeau la suprapret. Nu se aplica si in cazul de fata, dar probabil au uitat sa dezactiveze functia.

      0
      0
  6. Daca neaparat vreau sa fiu alaturi de UTA,nu caut scuze….Am avantajul de a rezerva locuri….am abonamente….Hai mai, cei care doar bate-ti ieftin din gura….Cate bilete virtuale ati cumparat,curajosilor???
    Garantez ca @Nelu Targoviste si altii,latrai,guresi ca si el, au cumparat multe virtuale…Pffff….Ma jur ca o voi contacta pe Dana Budeanu…ca sa radem de astia cu gura mare….Tarzanei…Astia cu pieptul inainte…ha,ha,ha…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button