Alte sporturi

Copil – învins de Halep la Cluj! Fosta campioană de la Roland Garros si Wimbledon a făcut pereche cu Tecău, arădeanul a jucat cu Ruse



Sportul alb s-a dezghețat în plină vară și în România odată turneul demonstrativ de la Cluj, Winners Open. La turneu au participat şase jucătoare române, Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA) şi Miriam Bulgaru (387 WTA), accesul publicului fiind interzis. Meciurile au fostr transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Turneul, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în această perioadă marcată de restricții.

Ruse a obţinut dreptul de a juca în meciul de dublu mixt după ce a câştigat turneul Winners Open, trecând în finală de Irina Begu, cu 6-4, 6-3. În cel mai savurat meci de la Cluj, Gabriela Ruse a făcut pereche cu arădeanul Marius Copil, contra perechii Simona Halep şi Horia Tecău. Ultimii doi vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de dublu mixt și au obţinut victoria într-o oră şi jumătate, 6-3, 6-4. Ca și Simona Halep și Marius Copil a anunțat că nu va participa la ediţia din acest an a US Open, datorită restricțiilor severe impuse de organizatori în contextul epidemiei de coronavirus.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button