Gloria LT Cermei

„Sămădăii” s-au reunit în 14 jucători: Ciubotariu și Bodri au lipsit motivat, Udrea și Todoran pleacă de la Cermei, ultimul cu destinația CFR Cluj II!





Locul 9 a ocupat Gloria Lunca Teuz Cermei în momentul deciziei de „înghețare” a sezonului de Liga 3-a dictată de  FRF la începutul lunii mai, însă ce urmează în Țara Sămădăilor? Clubul are restanțe financiare către jucători și antrenori, care – totuși – au hotărât să se apuce de treabă, căci, până la urmă, o fac doar în folosul lor.

Așadar, la baza sportivă din Sânpaul, pe un teren „reparat” în această primăvară, cermeianii au răspuns chemării antrenorilor Flavius Moisă, Adrian Sasu, Cristi Irimia, coordonați de directorul tehnic, Roli Nagy.  „Băieții sunt dornici să muncească din nou, dar la fel de nerăbdători sunt să-și ia și banii restanți sau măcar o parte din ei. Conducerea clubului ne-a promis că pe 12 iulie ne va vira un salar din spate, mai de voie mai de nevoie am acceptat această amânare, sper ca acest lucru să nu-și pună amprenta pe randamentul la antrenamente. Azi a fost bine, e și perioada de reacomodare cu efortul, dar vor urma săptămâni grele, în care avem nevoie de fotbaliști cât de cât mulțumiți, ca să nu spun că am mai avea nevoie de câteva întăriri la nivel de lot. Am pierdut alți doi fotbaliști importanți pentru noi, mai avem și situația lui Jordan Djambou, care nu cred că se va mai întoarce din Franța”, ne-a declarat „principalul” Moisă.

Într-adevăr, Mihai Udrea nu a mai dorit să continue la Cermei, urmând – probabil – să opteze pentru o formație din județul Timiș sau una din zona de baștină, Cugir. Dar, pe lângă fundașul dreapta de 21 de ani, de formația „roș-albă” se va mai despărți probabil și talentatul Dorinel Todoran (foto, 17 ani). „Din câte am înțeles, e așteptat chiar mâine la CFR Cluj, unde, pentru început, ar trebui să fie luat în calcul pentru campionatul  Ligii 3-a. Clubul Viitorul Arad, de care aparține Dorinel, s-a înțeles deja cu gruparea campioană a României, noi suntem bucuroși că am putut contribui la ascensiunea lui ca fotbalist. Marele merit este, însă, al lui, fiindcă e serios și a munci mult, îi urăm multă baftă. E clar că din acest moment mai avem nevoie de măcar doi juniori de 2001, dar și doi seniori, un fundaș central și un atacant. Eu tot sper ca aceștia să sosească cât mai repede posibil. Deocamdată, suntem 16 la antrenamente și e clar că mai avem nevoie de întăriri”, a adăugat Moisă.

De la reunirea de azi au mai absentat Ciobotariu și L. Bodri, care au avut de susținut examene la facultate, dar și Ovidiu Vezan, aflat într-un scurt concediu cu familia. Programul de antramente pentru această săptămână e clar. Jucătorii se vor antrena în două serii, de la ora 9 și 10,30 în fiecare dimineață. UTA U19, pe 18 iulie, Unirea Sântana, pe 8 august și CSC Dumbrăvița  (14 august) sunt adversarii confirmați pentru amicalele verii la Gloria, dar stafful tehnic mai caută cel puțin 4-5 parteneri de întrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button