Progresul Pecica

Pecicanii intră în semi-cantonament, evoluția epidemiei de coronavirus influențează campania de achiziții





Creșterea numărului de infectări cu noul SARS-CoV-2 alertează lumea sportului. Dacă până și în tabăra campioanei României, CFR Cluj, a izbucnit un focar, la ce se pot aștepta formațiile din eșaloanele inferioare?

Dintre divizionarele terțe arădene doar Șoimii Lipova și-a testat jucătorii și au și început seria meciurilor amicale, în timp ce Crișul Chișineu Criș a punctat, deocamdată, doar la capitolul achiziții. În schimb, Progresul Pecica și Gloria Lunca Teuz Cermei sunt în expectativă și asta pentru că la cum evoluează epidemia de coronavirus au serioase dubii că sezonul fotbalistic poate debuta peste o lună, coform planului calendar.

Deocamdată, „galben-albaștrii” au pierdut un jucător, pe atacantul Szekely, însă de bucură de revenirea la echipă a juniorilor Ilan și Tamaș. „Răzvan Ilan a avut o operație la nas și acum este din nou apt să se antreneze, iar Tobias Tamaș nu a fost reținut de Sepsi în urma testelor de săptămâna trecută. Suntem ceva mai liniștiți acum, deși e clar că mai avem nevoie de măcar doi-trei juniori. Din rândul fotbaliștilor experimentați am mai avea nevoie de una-două întăriri, însă atâta timp cât nu știm ce ne rezervă viitorul în contextul epidemiei nu ne grăbim. De aceea nici nu testăm deocamdată, căci există riscul să se oprească din nou activitățile sportive și pierdem aiurea niște bani cu care am putea face altceva. Am vorbit și cu alte cluburi din seria  noastră și nu suntem singurii  care stăm în expectativă”, ne-a declarat Cristi Pilan, directorul sportiv al pecicanilor.

Totuși, Bozian și colegii săi trec la un alt nivel pregătirii. De luni, Dan Stupar, Marius Grad și Dan Țapoș vor conduce un semi-cantonament, cu antrenamente zilnice, înainte de masa ce va fi servită la Pecica. Dar, până atunci, pecicanii vor avea parte de o zi de relaxare în familie, la casa de vacanță a „principalului” Stupar, din pădurea Vladimirescu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button