Liga a 2-a

Patru juniori arădeni au sărbătorit promovarea în Liga 2-a: Stoianovici – cu Slobozia, iar T. Bodri, Toma și Deta, cu Slatina!



În urma rezultatelor obținute în manșa retur a barajului de promovare în Liga 2 au obținut victorii și în al doilea joc Unirea Slobozia, respectiv CSM Slatina, 2-0 cu Mostiște Ulmu, respectiv 1-0 cu Progresul Spartac, exact ca în tur, și au făcut pasul în cel de-al doilea eșalon fotbalistic. Acolo au urcat în această vară și Aerostar Bacău și U Craiova 1948 SA, însă acestea au făcut-o direct, fără a mai juca alte meciuri, deoarece diferența dintre ele și a doua clasată din seria lor a fost mai mare de trei puncte. Ultima promovată avea să fie Fotbal Comuna Recea  după ce a învins la loviturile de departajare cu 4-3 pe Minaur Baia Mare. Returul s-a încheiat cu 2-1 pentru Recea, exact cum a câștigat Minaur în tur.

Pentru două dintre formațiile ce sărbătoresc la această oră au evoluat și jucători arădeni, toți juniori. Fundaș dreapta la Slobozia a jucat Adrian Stoianovici, fotbalist crescut de UTA și trecut mai apoi la Centrul Național de Pregătire Timișoara. Apoi, la CSM Slatina, la propunerea lui Dan Oprescu, au ajuns alți trei fotbaliști crescuți de „Bătrâna Doamnă”: Toma Bodri, Dorin Toma și Rareș Deta, toți trei titulari și astăzi. La formația din județul Olt mai activează și Vasile Sin, ca antrenor cu portarii.

În altă ordine de idei, să mai spunem că din Regiunea 4 Vest, unde a evoluat și Victoria Zăbrani, a promovat în Liga 3-a Progresul Ezeriș. Cărășenii au trecut la scor de neprezentare de gorjenii din Turceni, după reușitele semnate: Alexandru Rusnac (28) și Alexandru Avramovici (53, 67)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button