26/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Clubul UTA confirmă cazul de COVID și anularea meciului cu CFR-ul: ”Izolare și retestare peste 5 zile!”

După cum vă informam în exclusivitate, unul dintre testele pentru coronavirus efectuate de fotbaliștii UTA-ei ieri dimineață a ieșit pozitiv și, prin urmare, echipa urmează protocolul impus de Ministerul Sănătății în astfel de cazuri. Bineînțeles și amicalul de lux cu campioana României se anulează, pentru a doua oară în această vară, după nici la mijlocul lunii iunie „roș-albii” nu au ajuns să mai joace în Dealul Gruia.

Echipa se va retesta sâmbătă și în funcție de rezultate va putea reveni la programul normal de antrenamente. Iată, însă, comunicatul oficial al grupării fanion a orașului:

”Jucătorii și staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic și medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare.

Meciul cu CFR Cluj se anulează”

Fotbalistul infectat cu virusul SARS-CoV-2 ar fi David Miculescu, care – însă – a fost izolat de grup din timp. Juniorul a acuzat simptome încă de la începutul acestei săptămâni și nu mai participat la antrenamente. În sezonul recent încheiat, David Miculescu a avut 25 de prezențe în tricoul „Bătrânei Doamne”, 19 ca titular, înscriind și trei goluri.

2
2