Stranieri aradeni

Arădeanul Florin Purece revine în Liga 1, în tricoul lui Sepsi





După trei sezoane petrecute în străinătate, la Hapoel Raanana (Israel) și Termalica (Polonia), arădeanul Florin Purece (28 de ani) revine în fotbalul românesc. Nu o face la UTA, echipă la care s-a lansat în fotbalul mare, cu evoluții bune timp de trei campionate în Liga II-a (2009-2012), ci la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Vă informăm că în cursul zilei de azi Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului ofensiv Florin Purece, care ultima oară a jucat la Termalica Nieciecza (Polonia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Hapoel Raanana (Israel), FC Viitorul, precum şi la Concordia Chiajna.  Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!” – anunță gruparea din județul Covasna pe pagina de Facebook, alături de o poză cu Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi,

Născut în satul Vasile Goldiș, Purece a avut prima sa legitimație la Lunca Teuz Cermei. Ca fotbalist s-a format, însă, la Atletico, într-o generație cu George Țucudean, Dumitru Copil sau Richard Filaret. După cei trei ani petrecuți la UTA, a ajuns în Liga 1, la Concordia Chiajna (2012-2016) și mai apoi la Viitorul, cu care s-a încununat campion al României în vara lui 2017.

4 comentarii

  1. Purece un ,,ORIUNDI” autentic. Un predecesor a lui Hlistei ,căutând și el un loc sub soarele mereu acoperit de nori al div. A Perioade bune pe unde a fost dar și neîmpliniri ba de natura obiectiva apoi de nevoi financiare. Experiența acumulată e valoroasă ,dar ani trec și doar rezistenta fizică poate da unda verde. Decepția la Purece a fost alta. Rămânerea pe un plan modest a talentului lui.! Ca. un. tâmplar care a învățat să facă o masa dar nu îl interesează ce e aia mobila florentina !! Și ca el ,,din păcate mulți BAFTA. la noua echipa !!!

    0
    0
  2. Era bun si la noi mai ales dacă nu revine Moise Romario..dar am imresia că daca nu ai contract cu FGA nu poti ajunge la UTA chiar dacă esti aradean

    0
    0
  3. Chiar m-am gandit ce util ar fi la UTA mai ales ca stiam ca este liber de contract. Interesant. Bine ca este bun pentru Sepsi Sfantu Gheorghe !!! Iar nu invatam nimic din trecut. Ar trebui cat mai multi aradeni in lot !!!

    0
    0
  4. Ce sa faca Purece la UTA? Daca era bun juca in prima liga poloneza sau…ramanea un a doua. Apogeul lui a fost la Viitorul.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button